Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan fél év alatt csak 20 matchem van Tinderen. Vajon ez miért lehet?
Sziasztok
Be is linkelem a Tinder profilomat:
[link] (ha nem töltene be, frissíts párszor).
Jó, az a kép amit először kidob az pont napszemcsiben van, de vannak olyanok is, amiben teljesen látszom.
Még a bemutatkozást is kitöltöttem...
És az a durva, hogy az egyik haveromnak tök előnytelen képei vannak (orrtúrás stb. :D) és neki sokkal több van, kb. 70.
Szóval egyszerűen ezt nem értem...
Amúgy aki gondolja, nyugodtan superlike-olhat. :))
Már láttam a profilod itt korábban is. Szerintem ne idegen emberektől kérdezdgesd, mi a gond vele.
Egyébként mennyit szeretnél? Százat, ezret? Miért lenne jó neked ha olyan lányok kedvelnének, akik az orrtúrós haverodat? Azon a szinten érzed magad? Mellesleg a 70 se olyan baromi sok, kíváncsi lennék, mennyivel feküdt le (vagy ujjazott meg... fúj! :D)
Egyébként 20 match tényleg nem elég szinte semmihez, 50-100-ból egy-két nő, akivel lehet is találkozni személyesen, tud és akar is beszélgetni, és nem csak azért van fent mert egész nap unatkozik a hardcore munkahelyén, vagy mert otthon nem tud mit kezdeni magával.
F
Kb nekem is ez volt az arany, igaz, en kulfoldon elek. S ebbol 2 het volt budapesten, abbol lett egy matchem. Heti 1-3 matchem volt. Ami lassuk be, heti 700 lehetosegbol iszonyatosan rossz. Azok is eltuntek, 1-3 uzenet utan. Az onbizalmam a beka s.gge alatt volt, utan kezdtem el eloben ismerkedni. S sokkal jobb lett az arany, es minosegi csajok.
Neked is ezt ajanlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!