Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen baj, ha nem írok rögtön annak, akivel párba állított?
De nagy baj.
Aki regisztrált a Tinderre, annak 0-24 készenlétben kell lenni és azonnal mindenkivel beszélgetni.
Ha no vagy tok mindegy, ha fiu vagy, akkor max. egy ora utan de szerintem a legjobb olyan 20 perc. Igy tunik, a legspontabbnak, s lehet meg irogat masnak, szoval fent lesz.
Ne legyenek illuzioid egy nonel match hatan match van. Mindig lesz 3-4 ember akivel beszel, ezert jobb minel elobb neked is bekapcsolodni a jatekba. Annyibol rodsz ha rogton irsz, hogy akkor az ugy fog tunni, hogy nincs eleted, es vegre valaki irt Tinderen ezert egybol raugrassz.
Tisztában vagyok vele, hogy a társkeresésben a nőknek álla világ, de ettől még nem értem, mi a rákért törölt le.
Ja, ésnez nem tartozik ugyan ide, de mi a f****ért nem lehet tinder plus-t vásárolni a google-fiók használata nélkül? Én nem akarom megadni a google-nek a bankkártyaadataimat, sem azt, hogy hol lakom. Idegesít, hogy mindent összekapcsolnak mindennel, túl nagy hatalom koncentrálódik a google és a facebook kezében. Miért nem lehet egyszerűen egy független oldalon fizetni?
Abszolút nem baj. Én is általában este, elalvás előtt szoktam pörgetni, meg válaszolni, de ha akkor állok valakivel párba, inkább megvárom a másnapot, mert a tartalmas és normális beszélgetés híve vagyok, két szóval meg nem akarom elintézni a szia után, hanem megnézem a képeit, ha van, a leírást és valami egyedit írok neki. Egyébként van, hogy én írok a fiúra, van, hogy ő rám, bár általában az a gyakoribb, bevettebb, hogy a fiú ír.:)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!