Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek a fiúknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek a fiúknak, ha a hasonmásom meg igen?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy nem menő a plusz 5-6 kg, de ő rajta több van, mint rajtam, és mégis kell. Én meg mégsem.

Mondjuk neki nagy melle van, nekem meg szinte nincs is mellem. Ez lenne az oka?

Arcunk, magasságunk, hajunk tök egyforma.

U.i.: nem kérek fogyókúrás tanácsokat!

18/L

2017. aug. 16. 21:58
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

#18, tipikus esete vagy a netes megmondó embereknek, akik a való életben meg sem mernek szólalni.:)

#20, nem akarok tőlük semmit, de azért szűzk*rv* vagyok, logikus.:)

2017. aug. 27. 22:45
 22/32 anonim ***** válasza:
Egy kép a hasonmásodról jó lenne. Mondjuk nem látok benned semmi kivetnivalót.
2017. szept. 12. 20:04
 23/32 anonim ***** válasza:
A szépség belűlről fakad! Közhelyes de igaz! Plusz lehet a stílusa a jàrása a beszéde sokkal csábosabb mint a tiéd! Pasi vagyok, nem a legcsúnyább de azért alsó kategória! Nàlam csúnyább pasiknak is van egész tűrhető barátnőjük! Valószìnüleg jobban tudnak csábìtani...
2017. szept. 12. 20:25
 24/32 anonim ***** válasza:
73%
Én Brad Pitt hasonmása vagyok: ugyanolyan a hónaljunk borotválás után, a körmünk is az ujjunk végéig ér sőt a magasság is nagyjából egyforma, oké ha egymás mellé állnánk lehet pár cm difi.....
2017. szept. 12. 20:29
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
4es!!! Nem kűlsőségről szól...igaz de akkor is egy csuf pasinak 0az esélye egy szép lány minden ujjàra 10et kap!
2017. szept. 13. 18:16
 26/32 anonim ***** válasza:
50%
Azért, mert ő értelmes, te pedig nem. Bármilyen hihetetlennek hangzik, veletek lányokkal ellentétben nekünk a belső is számít.
2017. okt. 28. 09:46
 27/32 anonim ***** válasza:
A férfiakat jobban vonzza a nagyobb mell. Viszont, lehetséges hogy a belsőddel van valami probléma ami nem jön be nekik.
2017. okt. 28. 11:46
 28/32 anonim ***** válasza:
Talán mert a "hasonmás" elfogadta magát és ez látszik is a kisugárzásán ellenben veled, aki összehasonlítgat, méretez, irígykedik.
2017. nov. 26. 08:35
 29/32 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál,hogy jellem-béli különbségek vannak?
2017. nov. 26. 10:01
 30/32 anonim ***** válasza:
Am ez genetika nem mindenkinek adatik meg hogy 18-évesen bombázo legyen .Attolfüggetlenül mivel fiatal vagy a melleid simàn nőhetnek még .Sztem ne foglalkozz a hasonmàsoddal .
2018. febr. 25. 06:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!