Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek a fiúknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek a fiúknak, ha a hasonmásom meg igen?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy nem menő a plusz 5-6 kg, de ő rajta több van, mint rajtam, és mégis kell. Én meg mégsem.

Mondjuk neki nagy melle van, nekem meg szinte nincs is mellem. Ez lenne az oka?

Arcunk, magasságunk, hajunk tök egyforma.

U.i.: nem kérek fogyókúrás tanácsokat!

18/L

2017. aug. 16. 21:58
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
36%
Én viszont kérnék képet mindkettőtökről! Köszmá'. :)
2017. aug. 16. 21:59
 2/32 anonim ***** válasza:
91%
Az, hogy külsőre hasonlítotok egymásra, nem jelenti, hogy "belsőre" is. Ez lehet a lényeg.
2017. aug. 16. 21:59
 3/32 anonim ***** válasza:
83%
Mert egy idegesítő pitsa vagy :)
2017. aug. 16. 22:00
 4/32 anonim ***** válasza:
93%
Mert ha te még ilyen idősen is ennyire éretlen vagy, hogy felfogd egy kapcsolat javarészt nem a külsőségeken alapszik, akkor neked még barbie való, és nem pasi :)
2017. aug. 16. 22:01
 5/32 anonim ***** válasza:
95%
Ezek alapján túlzás a hasonmásodnak nevezni. Valószínűleg tényleg a belső miatt egyébként.
2017. aug. 16. 22:01
 6/32 anonim ***** válasza:
78%

Jó az az 5-6 kg husi. Az sem baj, ha nincs cicid. Szóval nem ezen múlik a siker.

29F

2017. aug. 16. 22:04
 7/32 A kérdező kommentje:

#3, egy kérdés alapján állapítottad meg, hogy az vagyok? Az igen, te nagyon okos vagy.:)

Nem párkapcsolatra értem feltétlenül, körberajongják a fiúk, és r*b*ncozzatok le, ez nekem is baromi jól esne. Engem sosem dicsérget senki, sosem hajt utánam senki. Néha jól esne.:)

Egyébként soha nem használnék ki senkit, félre ne értsétek, csak legyezné a hiúságom. Legalább néha lenne valaki.:)

2017. aug. 16. 22:06
 8/32 anonim ***** válasza:
90%
Egyetertek az elozokkel, en is a belsot mondanam vagy a kisugarzas!
2017. aug. 16. 22:07
 9/32 anonim ***** válasza:
81%

A személyisége, kisugárzása lehet más, mint a tiéd.

Szerintem nem a külsőben kellene keresni a megoldást, ha tényleg annyira egyformák vagytok...

21/L

2017. aug. 16. 22:08
 10/32 anonim ***** válasza:
70%
Hm. Még ostoba is vagy :D
2017. aug. 16. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!