Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kellek a fiúknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek a fiúknak, ha a hasonmásom meg igen?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy nem menő a plusz 5-6 kg, de ő rajta több van, mint rajtam, és mégis kell. Én meg mégsem.

Mondjuk neki nagy melle van, nekem meg szinte nincs is mellem. Ez lenne az oka?

Arcunk, magasságunk, hajunk tök egyforma.

U.i.: nem kérek fogyókúrás tanácsokat!

18/L

2017. aug. 16. 21:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
81%
Van hasonmásod? Mondjuk egy gonosz ikernővéred a vécékagylótokból nyíló dimenziókapuból,aki azért jött erre a világra hogy az összes pasi fejét elcsavarja,ezzel romlást és pusztulást hozva? És mondjuk majd élet-halál iszapbirkózásban kell megütközzetek egymással,és az a csata dönt a világunk sorsáról? De menö,én neked szurkolok Konan! :)
2017. aug. 16. 22:10
 12/32 A kérdező kommentje:

Miért vagyok ostoba? De tényleg, miért?

Amúgy én nem értem, itt kb. minden kérdés alá jönnek a "megmondó" emberek. Ez nektek jól esik? Érdekes, én mindenkinek a konkrét kérdésére válaszolok, nem lekezelve a kérdezőt.

2017. aug. 16. 22:12
 13/32 anonim ***** válasza:
63%
Hogyan lehetne a hasonmasod ha mas az alakja? Ha húsos egy nő de nincs melle olyan groteszk. A legrosszabb párosítás. Ha van mellé és formás sok férfit nem zavar a kis plusz ha vékony és kicsi a melle sokaknak az is szexi, de húsos mell nélkül kíváncsi lennék kinek az az ideálja.
2017. aug. 16. 22:20
 14/32 A kérdező kommentje:
Na hát épp ez az. Szerintem is a legrosszabb párosítás, széles csípő, nagyobb has, de bezzeg mell az nincs.:S
2017. aug. 16. 22:26
 15/32 anonim ***** válasza:
33%

haj: nőkön kívül senkit nem érdekel ha ápolt és normális alakja van

magasság: szintén, 155-185ig bármekkora lehetsz

mell: értelmes férfi nem mell alapján keres kapcsolatra

2017. aug. 16. 22:26
 16/32 anonim ***** válasza:
22%
Máté dehogynem. A biológia ilyen amikor a kemiarol etc beszélnek erről van szó. Tudod ránéznek egy nőre, nagy melle van széles csípője tudat alatt megállapítják tud gyereket szoptatni és szülni. Ez a biológiai resze. Logikusan nem csak ez szamit és nem egyenlő a nagy mell a szoptatassal ezt mindenki tudja de mégis az evolúció és alapján mukodott és mukodik
2017. aug. 16. 22:32
 17/32 anonim ***** válasza:
40%
ha az evolúcióba akarsz minden marhaságot belemagyarázni akkor mé nem halt ki az összes vékony elől deszka hátul léc nô? miért vesz el valaki egy nyüzüge programozót? el se tudna dobni egy dárdát rendesen, nem hogy mamutot ölni! ceh.. vagy az evolúció megtanította a nőket hogy a pénz ehető
2017. aug. 16. 22:39
 18/32 anonim ***** válasza:
60%
Attól hogy nem értenek meg, még nem vagy zseni. A kérdésednek se füle, se farka, ettől leszel idegesítő, és ostoba.
2017. aug. 27. 02:47
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
neki 1 anyajegyel több van
2017. aug. 27. 08:56
 20/32 anonim ***** válasza:
80%
mert neked csak arra kellenének a palik h körbezsongjanak, meglegyen a látszat h érdekes vagy, de egyiktől se akarnál semmit, ilyen kis szűzk.va eset :)
2017. aug. 27. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!