Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg a csúnya fiúknak 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a csúnya fiúknak 30 felett jön el az idejük?

Figyelt kérdés
Rettentő csúnya vagyok 30 éves koromig egy nőnek sem kellettem, szűz voltam. Most egy meglepően szép csinos nővel megismerkedtem, 33 éves a nő és már nagyon szeretne gyereket és talán kicsit bepánikolt is ezért jött velem össze. A szex hihetelen jó annyi hihetelen jó érzés ilyen szép csinos illatos testet csókolgatni
2017. máj. 7. 11:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%

Nem.

37 vagyok, sportos, de nem túl jóképű, és nem érzem, hogy eljött volna az időm.

Leszámítva ha 1-2 gyerekkel rendelkező elvált nőre vágysz, abból túlkínálat van

2017. máj. 7. 11:44
 2/13 A kérdező kommentje:
1. Ő is elvált de gyermektelen
2017. máj. 7. 11:46
 3/13 anonim ***** válasza:
32%

Van ebben valami, de nem lehet minden nőre ráhúzni ezt.

Azért van ez, mert kiélik magukat a húszas éveikban, dugnak akivel akarnak, de ezekből a sokszor felszínes kapcsolataikból nem mindig tudnak család fenntartásra is megfelelő kapcsolatot kialakítani. Harminc felett meg megszólal a csengő a fejükben, hogy család kellene meg gyerek, mert már csak pár év és itt a klimax. Így már sokan felhagynak az addig hajkurászott férfi ideálokkal, inkább egy megbízható, stabil férfit akarnak akivel családot lehet alapítani, nem a bulizás és nőzés a lényeg számára stb. Mindenféle leronygyolódott férfi ekkor sem kell azért nekik, de jóval hétköznapibb egyénnel is beérik már, nem a 22 évesen megálmodott álompasi lesz a lényeg.

Vagy a másik lehetőség a töménytelen gyerekkel magára hagyott anyuka, nekiknek sokszor összejött a tuti pasinak hitt egyénnel a gyerek, csak valami miatt nem sikerült a kapcsolatot megtartani. Ott is lehet esély.

2017. máj. 7. 11:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Egyszerűen szerencsés vagy.
2017. máj. 7. 11:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Én (22) most kezdem érezni ahogy egyre férfiasabbá válok. Eddig kifejezetten gyerekes voltam kívül-belül. Szóval szerintem inkább 25-40 között van a férfiak csúcsideje.
2017. máj. 7. 11:59
 6/13 anonim ***** válasza:

Az ilyen pánikolós családalapítás szokott úgy végződni, hogy megcsal egy olyan pasival, aki tetszik is neki, és szakítás után viszi magával a gyereket.

Nagyon nem mindegy, hogy te kellesz neki, vagy valaki gyorsan.

2017. máj. 7. 11:59
 7/13 anonim ***** válasza:
Én teljesen átlagos vagyok. 36 és nem jött el az én időm. Az is igaz, hogy épp most utasítottam el egy lány közeledését, de ilyenre 10 évente van alkalmam. Mármint arra, hogy bárki is közeledjen felém. Az elismerem, hogy ritkán próbálkozok...
2017. máj. 7. 13:07
 8/13 anonim ***** válasza:

Hát, ha a gyomrod beveszi azt, hogy olyasvalakinek kellesz az általad is vázolt okokból, akinek 10 évvel ezelőtt nem kellettél volna...

...akkor van esélyed. De nem mindenkinek veszi ezt be a gyomra.

2017. máj. 7. 13:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Határozottan állítom, hogy ez igaz, az esetek nagy részében. Egy harmincas férfitől már nem a szépséget várják el.
2017. máj. 7. 13:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Álmodj királylány! :D
2017. máj. 7. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!