Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak miért olyan csúnya a körme csak engem zavar?
Figyelt kérdés
általában mindig levágják tövig majdnem húsig annyira brrr vagy lerágják ez csak engem zavar mindig kiveer a vít tőle2014. dec. 17. 23:32
1/14 anonim válasza:
Ha meg nem vágják le, akkor meg fúúúúúúúúúúúúúúúúúúj, igényteleeeeeeeeeeeeeeeen, lányooooooooooooooooos!
2/14 A kérdező kommentje:
neem csak épphogy látszódjon a fehér rész kicsit
2014. dec. 17. 23:34
3/14 anonim válasza:
Nekem idáig mindenki azt mondta, h szép a kezem.:D
4/14 anonim válasza:
munkámból kifolyólag letörne a hosszabb.
5/14 anonim válasza:
Ku_rva nehéz úgy levágni, ahogy te mondod...
6/14 anonim válasza:
Én tövig vágom az baj?
Van, aki a hosszúra azt mondja, hogy busys.
7/14 A kérdező kommentje:
2014. dec. 17. 23:37
8/14 anonim válasza:
Engem nem zavar, inkább a tövig vágott köröm tetszik a férfiakon.
9/14 anonim válasza:
én is rágom a körmöm mert ráfüggtem és nehéz leszokni róla:c
10/14 anonim válasza:
Engem meg a helyesírásodtól ver ki a víz, így most jobb?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!