Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen nő? Mennyire gyakoriak?
Intelligens, kedves, okos, kifejlett egyéniséggel és személyiséggel rendelkezik, céltudatos, egészséges önbizalma van, határozott de ugyanakkor tud nagyon kedves és bájos is lenni.
Sok dolog érdekli,sok hobbija van, tud főzni, kézműveskedni, sportol, sportos alakja van. Csinos, nagyon ad magára, ruhában is stílusos nőies. Külsőleg nagyon szép arcú, ápolt, sportos testű.
Kapcsolatban nagyon odaadó, kedves, törődő, bújós (persze ehhez ilyen férfi kell aki ezt megérdemli), isteni vele a szex, a problémákat meglehet vele beszélni nem hisztizik rajtuk, hűséges.
A többségét megválaszolták nekem viszont ez ugrott be:
Ha már legyen sok hobbija s kézműveskedjen...amihez van önbizalma és céltudatos is...
Ha ezen nő agyagozik állandóan hisz ebben is jól akar teljesíteni ami nem kevés idő... akkor hogy legyen mindig tip topp otthon neked az agyagrétegben???
Ugyanez ha kertészkedik (hisz főzéshez ha nagyon szeret a friss alapanyag dukál) s emiatt kérgesebb a keze vagy tele van karcolásokkal a keze megint idő s nem bombázók hobbija.
Nem ezeket nézem le hanem a négyszer is kiemelt irreálisan ad magára részt a kérdésben.
Hát, én sem vagyok ilyen.
Sportos vagyok, sportosan, nem állandóan mini ruhákba öltözködöm.
Még van pár étel, amit nem tudok megcsinálni, kézműveskedni sem nagyon tudok.
De cserébe nem a tökéleteset keresem, bár így is nehéz. :-/
Szerintem csak egy normális társat keress, a többi majd kiderül.
Bár ha ezt akarod, végül is miért ne, keresd a tökéletest az igazi helyett O:)
N
Első 5 sor igaz rám,
hobbim: box, motorozás.
sportolok évek óta rendszeresen: box, kondi,
tudok és szeretek főzni, bár sütni már kevésbé, de nem okoz gondot,
"Kézműveskedek"-azaz szeretek rajzolni , szépen rajzolok (amikor türelmes vagyok),
sportos alakom van (kockás has, szép feszes popsi, szép hát...)
a szép arc relatív nagyon...
ápolt vagyok, figyelek magamra
nem szeretek "nőiesen" öltözködni (szoknya,blúz, magassarkú), DE sztem nem ettől lesz nő egy NŐ!
Inkabb sportosabban vagyok csinos.
utolsó 5 sor igaz
Nos, kedves kérdező nagyjából az általad és általam leírtak alapján számodra szinte majdnem tökéletes lennèk.
De egy nő nem csak ezekből a tulajdonságokból áll!
Nem is írtál rossz tulajdonságot!...
Én sem vagyok tökéletes, ahogy egyik nő sem! :)
Néha hisztis vagyok, van hogy erősebbnek/okosabbnak hiszem magam bárkinél, van hogy kiabálok, káromkodok, makacs vagyok, bunkó, flegma, búvalb-szott, lusta, ...+ még ezer negatív tulajdonságom van....
Ez tök jó, h erre vágysz , de ilyen nincs :D
Mellesleg neked is kb ezeket a (jó) tulajdonságokat meg kell mutatnod, azaz "amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten"-alapon ha ilyen nőt vársz el, akkor gondolom te is minta pasi vagy (?!) :)
Kicsit adj lejjebb az igényeidből, pár rossz tulajdonsággal nem árt megbírkózni ;)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!