Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gyakoriak az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakoriak az ilyen lányok? Nagyon hülye vagyok hogy egy ilyen lányt elhalasztottam?

Figyelt kérdés

Átlagos szolid kedved visszafogott kinézet. Hűséges odaadó kedves.

Normális elvárásai vannak. Külső számít neki de csak minimálisan kövéret pl.el tudná fogadni.

Egzisztencia is csak normálisan fontos neki legyen egy munkahelye.

Én azért eléggé macis vagyok és ismerkedtem egy ilyen lánnyal. Jó volt vele csók is volt de én nem akartam még vele összejönni mert ismerkedtem más lányokkal is. Ők ilyen csinosabb szexisebb nők voltak. De sajnos ők eltűntek, nem akartak stb. És addigra ez a szolid kedves lány talált egy másik férfit.....

2016. nov. 15. 07:11
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Sad story. Igen, hülye voltál. Tudod, hogyha valaki önmagadért TUDNA szeretni, akkor teljesen felesleges más lányok után rohangálni.
2016. nov. 15. 07:15
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

De látod... ez tipikus esete annak, hogy sokat markol, keveset fog.

Ha találtál egy ilyen lányt, aki nagyon szimpatikus volt, minek hajtottad a szexi csini csajokat?

Szerintem ne bánd, mert ha eddig nem tudtad értékelni, hogy ott van veled egy ilyen nő, akkkor ne csinálj belőle pótlékot, miután a csini csajok nem jöttek be.

Mert ezekszerint csak most volna jó, miután nem jött össze a többievel a dolog?

Ha tényleg megfogott benne valami, akkor miért nem csaptál le rá és hagytad a többit?

Vagy lehet, hogy most csaka hiúságod csorbult , hogy két szék közül a pad alá estél..?

2016. nov. 15. 08:09
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Hát igen, ez van, amikor vki a jót nem becsüli, mert vágyálmokat kerget össze-vissza. Mert neki macis pasiként nem elég az átlagos nem elég, neki a dögöd cicababa kell, akik az esetek 90%-ában logikusan gondolkozva nem fognak leállni vele.

És igen, hülye voltál.

2016. nov. 15. 09:24
 4/7 anonim ***** válasza:
12%
Szép trollkodási kísérlet, hogy így hecceld az oldalra író valóban kövér embereket akiket mindenki elhajt.
2016. nov. 15. 13:27
 5/7 Költőnő? ***** válasza:
Röviden; igen. Nem kicsit.
2016. nov. 15. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:

A két szék közül a padlóra esés tipikus példája. Sajnos neked csak az számított, hogy néz ki a csaj.

Ha nem kellett eddig az a szolid, kedves lány aki szeretett volna téged akkor ezek után hagyd őt békén.. Hülye voltál, reméljük tanultál belőle

2016. nov. 15. 17:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen tanultam belőle :(

Ugye még jöhet ilyen lány? Társkeresőn érdemes próbálkozni?

2016. nov. 15. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!