Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság mennyire gyakoriak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mennyire gyakoriak környezetetekben az ilyen nők?

Figyelt kérdés

Lelki sík: érzékeny a férfi rezdüléseire, magyarul empatikus alkat, akinek nem kell mindig megmagyarázni az érzéseket, elég olykor a non-verbális kommunikáció is ahhoz, hogy tudja, mi a pálya. Viszont meg is lehet vele beszélni az érzéseket, gondolatokat. Gyengéd, szenvedélyes, kifinomult nő, aki tudja, hogy nő, nem játssza túl a szerepét, viszont felismeri azt, hogy olykor egy higgadt vitatkozással többre megy a partnerével, mint a "söpörjünk mindent a szőnyeg alá elvvel". Alkalmazkodó, fészekrakó típus (nem csak a férfi anyagi/lelki lehetőségeire alapozza ezt, hanem sajátjaira is).

Szellemi sík: komoly, mély beszélgetésekre is nyitott, életkérdéseket, célokat, terveket is meglehet vele vitatni. Érdekeli a miértek, nem éri be a kapott válaszokkal. Kutat, keres az okok-okozatok után, nem másra keni a dolgokat, hanem felismeri, ha maga is tud tenni valamit. Lehet vele humorizálni, nem sértődik be egy kisebb szarkazmuson sem. Kíváncsi természet. Tud beszélgetni egy jó könyvről is néha, máskor együtt nevet a férfival a legidiótább helyzeteken is. Magyarul tart valahová a kapcsolat szellemi szinten is.

Fizikai sík: spontán (nem csak szexben), játékos (nem csak szexben), szexuálisan túlfűtött, kezdeményező, kísérletező, kommunikatív az ágyban, visszajelzéseket ad, nyitott, szenvedélyes típus. Egészséges értelemben vett őrültségekre is nyitott, amik persze közös megegyezés kérdése. Pl. ha a férfi poénból meg akarja próbálni kisminkelni a nőt, meg kirúzsozni, körmeit kifesteni, nem savanyú képet vág, hanem benne van, együtt nevetnek ilyeneken is hatalmasakat. Vagy vetkőzös póker, (vetkőzős) társas, (vetkőzős) ivás otthon stb. Játékos dolgokra vevő. Nem pörög mindig, de például nyitott a partnerrel történő túrázásra, sétákra, más programokra is, például néha rá lehet venni bringázásra, ping-pongozásra stb.

Mindezek mellett:

-nem idióta tv műsorokat bámul, ha tv-zik is

-nem facebookon éli az életét, nem a telefonját nyomkodja mindig

-nem műköröm-, haj-, ruha-, cipőmániás

-nem mások életével van elfoglalva folyton

-nem irtózik a főzéstől, más kisebb munkától sem a ház körül, akárhol

-nem affektál, hisztizik, nyafog, zsarol, nem kelt bűntudatot

-nem flörtöl, levelezik ismerkedési területen más férfiakkal a partnere háta mögött

- nem hűtlen

Az ismeretségi köreitekben mennyi ilyen nőt ismertek?

/A korodat, és a nemedet is megkívánná a kérdés > HumorHeroldok kíméljenek "Korodat és nemedet"...:D/

2015. szept. 15. 21:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
5%
én sok nőt ismerek de egy se mondható ilyenek! inkább a második strófa a jellemző rájuk
2015. szept. 15. 21:14
 2/25 anonim ***** válasza:
97%

Néhány dologtól eltekintve én hasonló típus vagyok, sőt, a barátnőim is. Nem olyan ritka dolog ám ez.

Tény, nem kezdünk olyan férfival, aki listán írja, mit vár el egy nőtől, csupán szereti őt úgy, ahogy van.

Én például a főzés ponton elvéreznék. Persze megtanulom, ha kell, de alapjáraton nem szeretem. De csak akkor működik a hagyomány családmodell, ha te cserébe dolgozol, eltartasz, én meg a házimunkára és a gyerekekre figyelek.

Menni fog neked is? Vagy csak elvárások, de nincs cserébe semmi?

2015. szept. 15. 21:22
 3/25 anonim ***** válasza:
91%
*hagyományos
2015. szept. 15. 21:23
 4/25 A kérdező kommentje:
#4: mivel itt másképp nem tudom felsorolni, csak "listaszerűen" a jobb átláthatóság érdekében, kérlek tekints el ettől. Nyilván nem listával járkálok a kezemben a való életben. Igen, azért írtam ezeket, mert én is tudom nyújtani ezeket a nőnek, csak férfi oldalról.
2015. szept. 15. 21:24
 5/25 anonim ***** válasza:
52%

(OFF: Ezt a leírásodat rengeteg válaszodban láttam már, ami nem baj, mert nekem is van egy hasonló, amit most nem fogok itt megosztani :D)

ON: Iszonyú ritkák, gondolom erre magadtól is rájöttél. A kérdés inkább az, hogy a válaszoló ismeretségi körében hol vannak a hiányosságok a lányokban ezek közül? Úgyhogy lássuk a medvét:

Lelki sík:

- meg lehet vele beszélni az érzéseket, gondolatokat

- nem játsza (túl) a szerepét (és senki másét se)

- olykor egy higgadt vitatkozással többre megy (mint hisztivel)

Szellemi sík:

- nem másra keni a dolgokat

Fizikai sík:

- nem pörög mindig

Mindezek mellett:

- de, a legtöbbnek sajnos az Éjjel-Nappal Budapest az etalon

- de, okosteló függő a legtöbb társaságtól függetlenül

- de, sajnos gyakran mások életével vannak elfoglalva, és ez nálam például jobban kizáró ok, mint a legtöbb külső tulajdonság, mert annyira idegesít

- de, affektálnak, hisztiznek, nyafognak, zsarolnak, és bűntudatot keltenek (ilyen tökéletes gyűjteményt! :D)

- de, mindkét komoly barátnőm levelezett más férfiakkal a hátam mögött. A konkrét hűtlenség viszont ritka.

Amint látod, a hiányosságokat te magad is összeszedted az alsó részben, és felülről is inkább a lelki dolgok hiányoznak, ami az én lány ismerőseimet illeti. Jók az ágyban, ha szerencsésebb vagyok, lehet is velük beszélgetni szex előtt/után, de a lelkizés valamiért hiányzik, ez nekem is probléma. Az alsó részben felsorolt dolgok pedig külön-külön is elegendőek ahhoz, hogy valakivel ne jöjjek össze, bár ha nem tud főzni, és ÉNBP-t néz, azt hamarabb elnézem, mint ha affektál, hisztizik, vagy épp mások életével van elfoglalva.

Csak hogy a kérdésre is válaszoljak: nagyon ritkák, most épp egyet sem ismerek.

21/F

2015. szept. 15. 21:25
 6/25 anonim ***** válasza:
47%
kb minden nő ismerősöm ilyen. személyesen nem ismerek nem normális nőket.
2015. szept. 15. 21:27
 7/25 anonim ***** válasza:
Nem 100%-ban, hiszen ez már az ideál, de sok barátnőm ilyen.
2015. szept. 15. 21:32
 8/25 anonim ***** válasza:
16%

Heh, viccelsz?

Lelki sík: egyetlen ilyen nőt sem ismerek, akivel így egymásra tudnánk hangolódni, mert mindig valami megváltói, vagy valami szuper előadóművészi képességet várnának tőlem. Nem vagyok egy szófosó, vagy egy mindenről minden szart összehordó, egész nap pofázó alkat. Annyit beszélek, amennyi mások számára nem zavaró, nem durrogtatok félpercenként hatalmas poénokat, így nem tudok (vagy tudat alatt nem akarok) lekötni senkit.

Szellemi sík: soha ilyen nővel nem találkoztam még, mint amit leírtál, mert valahol biztosan kibukik egy-egy komolyabb hiba. Vagy nem érti a viccet (néz bambán, vagy besértődik), vagy érdektelen (semmi nem érdekli, vagy le van ragadva az álomvilágában, s abból táplálkozik), vagy éppen az exhapsi hobbijairól pofázik, amit volt szíves átvenni, vagy olyan szinten elvont a gondolkodása, hogy azt még egy bölcsész sem értené meg. Könyvről nem lehet beszélgetni, mert "az olyan uncsi", jó filmekről nem lehet beszélni, mert az "olyan durva" és a többi, és a többi... Katasztrófa!

Fizikai sík: na erről meg annyit, hogy életemben egyszer értem hozzá nőhöz (a munkatársam volt, finoman rátettem a hátára a kezem), durván elrántotta magát, villámokat szórt a szemeivel rám, és azt mondta: "mi a fаszt fogdosol?" Ígéretet tettem rá, hogy többet soha senkit nem fogok megérinteni.

Egyéb stuff:

- olyan nőt nem ismerek, aki ne függene valami gyökér tévéműsor előtt

- olyan nőt nem ismerek, aki ne rohadna naponta több órát a mobilján, FB-on stb.

- olyan nőt nem ismerek, aki ne foglalkozna folyton mások életével

Egyébként te most egy szinte tökéletes nőt vázoltál, csak ilyen NEM LÉTEZIK (és ugyebár a külsőről egyikünk sem beszélt, úgyhogy ennyit az állítólagos "felszínességünkről", amit folyton a pofánkba vagdosnak az itteniek).

2015. szept. 15. 21:48
 9/25 anonim ***** válasza:
89%

Pontosan ilyet egyet sem. Van, aki nem szeret bringázni, van, aki utálja a pingpongot, van, aki szexuálisan inkább gyengéd, odaadó, mint túlfűtött, van, aki már majdnem olyan, amilyet leírtál, viszont a vetkőzős póker nem az ő világa.

Vicces ez a kérdés és még te mondod, hogy humorheroldok kíméljenek. :)

2015. szept. 15. 21:56
 10/25 A kérdező kommentje:
Igen, egyetértek Ámítástechnika. Nekem nem a küllemi dolgok számítanak egy nőnél, annyiban csak, hogy ne legyen kövér, hájas, elhízott, molett. Meg, hogy legyen ápolt, igényes. De semmi konkrét elvárás küllemre.
2015. szept. 15. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!