Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság mennyire gyakoriak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mennyire gyakoriak környezetetekben az ilyen nők?

Figyelt kérdés

Lelki sík: érzékeny a férfi rezdüléseire, magyarul empatikus alkat, akinek nem kell mindig megmagyarázni az érzéseket, elég olykor a non-verbális kommunikáció is ahhoz, hogy tudja, mi a pálya. Viszont meg is lehet vele beszélni az érzéseket, gondolatokat. Gyengéd, szenvedélyes, kifinomult nő, aki tudja, hogy nő, nem játssza túl a szerepét, viszont felismeri azt, hogy olykor egy higgadt vitatkozással többre megy a partnerével, mint a "söpörjünk mindent a szőnyeg alá elvvel". Alkalmazkodó, fészekrakó típus (nem csak a férfi anyagi/lelki lehetőségeire alapozza ezt, hanem sajátjaira is).

Szellemi sík: komoly, mély beszélgetésekre is nyitott, életkérdéseket, célokat, terveket is meglehet vele vitatni. Érdekeli a miértek, nem éri be a kapott válaszokkal. Kutat, keres az okok-okozatok után, nem másra keni a dolgokat, hanem felismeri, ha maga is tud tenni valamit. Lehet vele humorizálni, nem sértődik be egy kisebb szarkazmuson sem. Kíváncsi természet. Tud beszélgetni egy jó könyvről is néha, máskor együtt nevet a férfival a legidiótább helyzeteken is. Magyarul tart valahová a kapcsolat szellemi szinten is.

Fizikai sík: spontán (nem csak szexben), játékos (nem csak szexben), szexuálisan túlfűtött, kezdeményező, kísérletező, kommunikatív az ágyban, visszajelzéseket ad, nyitott, szenvedélyes típus. Egészséges értelemben vett őrültségekre is nyitott, amik persze közös megegyezés kérdése. Pl. ha a férfi poénból meg akarja próbálni kisminkelni a nőt, meg kirúzsozni, körmeit kifesteni, nem savanyú képet vág, hanem benne van, együtt nevetnek ilyeneken is hatalmasakat. Vagy vetkőzös póker, (vetkőzős) társas, (vetkőzős) ivás otthon stb. Játékos dolgokra vevő. Nem pörög mindig, de például nyitott a partnerrel történő túrázásra, sétákra, más programokra is, például néha rá lehet venni bringázásra, ping-pongozásra stb.

Mindezek mellett:

-nem idióta tv műsorokat bámul, ha tv-zik is

-nem facebookon éli az életét, nem a telefonját nyomkodja mindig

-nem műköröm-, haj-, ruha-, cipőmániás

-nem mások életével van elfoglalva folyton

-nem irtózik a főzéstől, más kisebb munkától sem a ház körül, akárhol

-nem affektál, hisztizik, nyafog, zsarol, nem kelt bűntudatot

-nem flörtöl, levelezik ismerkedési területen más férfiakkal a partnere háta mögött

- nem hűtlen

Az ismeretségi köreitekben mennyi ilyen nőt ismertek?

/A korodat, és a nemedet is megkívánná a kérdés > HumorHeroldok kíméljenek "Korodat és nemedet"...:D/

2015. szept. 15. 21:12
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
#11: nem kell sértegetni...
2015. szept. 15. 21:57
 12/25 anonim ***** válasza:
43%

Pontosan ilyet,nyilván egyet sem.Na de hogy még a közelében sem,az már durva.Tehát még csak hasonlót sem tudnék említeni,nemhogy a környezetemben,soha életemben nem találkoztam még csak hasonlóval sem... :)

24/F

2015. szept. 15. 22:01
 13/25 anonim ***** válasza:
86%
Azt hiszem ezen az oldalon nem jó technika, ha valaki elkezdni leírni, hogy ő már pedig ilyen meg olyan, mert ki hiszi el neki? De annyira dühítő ez a nőgyűlölő, csalódott bagázs, Ámítás hozzászólását el sem olvastam végig. Nem bírom szó nélkül megállni, én személy szerint csak sport csatornát nézek, ha filmet akarok nézni, akkor letöltöm, vagy megnézem moziban. A telefonomon nem használok net-et, mert kevésbé alkalmas rá a telefonom és mert van más dolgom is. Szeretem a ruhákat, mondjuk a fizumból nem túl sokszor engedhetem meg magamnak ezt a luxust. Mű-dolgokra se pénzem, se igényem. A hajam festem csak. Mások életével vagyok elfoglalva, mert ez a munkám. A többit már nem is sorolom, értelmetlen. 30N
2015. szept. 15. 22:05
 14/25 anonim ***** válasza:
33%

Nem sértésként írtam, csak megmosolyogtató, hogy mennyire gyakoriak az ilyen nők. :) Ez igazából úgy tűnik, mint ha egy konkrét nő jellemzése lenne.

Amúgy a lelki, szellemi és a "mindezek mellett" síkot el tudom mondani több nőről is a környezetemben, de a fizikai sík kicsit necces, mint már írtam.

Tehát pontosan tökugyanilyet nem ismerek.

11-es voltam.

2015. szept. 15. 22:06
 15/25 A kérdező kommentje:
Értem. Nem pontosan ugyanilyen nőre gondoltam, csak a főbb pontokat emeltem ki...:D
2015. szept. 15. 22:10
 16/25 anonim ***** válasza:
95%

Olyat, aki tökéletesen ilyen, nem, de sok olyan igen, akiknél egy-két minimális dolog hibádzik.

Pl. unokatestvéremre kb. mindegyik jellemző, kivéve a szex részt, gyanítom, mert elég konzervatív keresztény. Egy barátnőmből meg a fészekrakás mint olyan hiányzik most még, de amilyen okos, és amilyen jó a munkájában (vegyészkutató), hát inkább koncentráljon előbb a karrierjére.

És nálam pl. az hibádzik, hogy nem tudok főzni, és nem vagyok az a típus sem, aki mindent megért gesztusokból, nekem mindig fontos az, hogy megbeszéljünk mindent... ha rossz a kedve, mondja, hogy rossz a kedve, ne tőlem várja a srác, hogy jaj, tűnjön már fel nekem, hogy ne nyaggassam. Ja meg ha fáradt vagyok, akkor igenis megnézek néha egy tehetségkutatót is, ha az neked idiótának számít, mert ismerek olyat, akinek igen (de ilyen Való Világot, Barátok Köztöt, Éjjel-Nappal Budapestet azért nem :D). És szeretek öltözködni is.

26/N

2015. szept. 15. 22:12
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
érdekes hogy itt minden nő a kérdés fordítotja hogy én nem ilyen vagyok a barátnőim se ilyenek ! a faxokat nem a mai nők 99% a ilyen! te meg 26 l tiszta szégyen vagy hogy nem tudsz főzzni.....
2015. szept. 15. 22:23
 18/25 anonim ***** válasza:
25%
10-es, hát ez mennyi mindent megmagyaráz, hogy te csak egyszer értél nőhöz úgy ahogy.
2015. szept. 15. 22:29
 19/25 anonim ***** válasza:
54%
#20: Akkor gyorsan járd el az örömtáncot, akár még pezsgőt is bonthatsz. Megadom az engedélyt.
2015. szept. 15. 22:37
 20/25 anonim ***** válasza:
56%
Nem igazán értem, hogy ez alapján a lista alapján házi rabszolgát szeretnél vagy társat? Miért baj, ha valaki alkalmanként idióta műsorokat is megnéz, miért baj, ha ad magára, szeret öltözködni, műkörme van, stb. Olyan nőt,aki pontosan megfelel az elvárásaidnak soha nem fogsz találni, sőt ez alapján a lista alapján úgy gondolom szerelmes sem voltál soha életedben. Ha szeretsz valakit elfogadod úgy, ahogy van, és nem a kisebb hibáin rugózol, amik teljesen lényegtelenek, ha egyébként a kapcsolat jól működik (pl. szeret-e főzni vagy sem). Vagy ezt úgy kell érteni, ha teljesen egy hullámhosszon is vagytok, de kiderül 30 pár cipője van és nem tud főzni, akkor dobod? :)
2015. szept. 15. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!