Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakoriak az igazi férfiak? A férfiak többsége ilyen lenne?
Figyelt kérdés
A legtöbb nő igazi férfit, akar, azaz legyen határozott, magabiztos, tudjon dönteni, védelmet erőt sugározzon a nő felé, nehéz helyzetekben legyen FÉRFI. A nők legnagyobb részének ez az elvárása. De vajon az ilyen férfiak mennyire vannak elterjedve ugyanis én és a barátaim sem ilyenek. Ez mennyire általános?2015. szept. 13. 22:22
1/10 anonim válasza:
Legyen vastag a pénztárcája. Ezt kihagytad
2/10 anonim válasza:
Pedig sok korrekt férfi van csak a baráti környezetemben is. Épp csak rejtegetik sokan, mert tudják, hogy nem igazán van igény rájuk. Nincsenek értékelve igazán a rendes férfiak.
3/10 anonim válasza:
Nem kell állandóan ilyennek lenni. Illetve nem kell a nő helyett ilyennek lenni. Még egy félreértés abból lehet, hogy sokan összekeverik az arrogáns bunkót a férfiassal. Ezeket fontosnak tartottam tisztázni. Összességében, igen, vonzóak ezek a tulajdonságok, de az nem várható el, hogy mindig minden helyzetben így viselkedjen.
4/10 anonim válasza:
Nem tudom, de isten az atyám, már nagyon kezd idegesíteni ez a csupa nagybetűvel írt FÉRFI. Milyen nehéz helyzetekre gondolsz? Mondjuk pisztolyt nyomnak a fejéhez? Vagy valami semmiségre, hogy el kell intézni valamit?
5/10 anonim válasza:
Attól függ mit értünk az "igazi" férfi alatt. Amit leírtál az kb egy domináns férfinak felel meg. Nyilván nem lehet mindenki domináns, mert akkor senki nem lenne az lényegében.
6/10 anonim válasza:
Személyesen ismerek ilyen férfiakat. Ráadásul még humorérzékük is van.
7/10 anonim válasza:
Attól függ melyik oldaláról nézzük. Férfiként azt látom, hogy kevés a férfias férfi, én se vagyok az. Olyan aki határozott, magabiztos, tud dönteni. De ez kevés, ahhoz, hogy igazi férfinak tekintsem, van még más kritérium is, a legfontosabbat nem ismerik a nők: az igazi férfi nemcsak dönt, hanem többnyire jól dönt. Ezért aztán a nők bőven találhatnak igazinak tűnő férfit, aki valójában csak egy tökfej. De jópár év mire rájönnek a tévedésre, addigra már késő nekik.
8/10 anonim válasza:
Ha akarom én is magabiztos vagyok, tudok dönteni is, most pl eldöntöttem,hogy elszívok egy jó cigit.:)
9/10 anonim válasza:
Nekem nőként más is fontos, vagyis inkább más a fontos. Nekem nem gáz, ha megmutatja az érzékeny oldalát, legyen mellettem, ha kell, ahogy én is ott vagyok mellette.Fontos a humor, az intelligencia. Dönteni, intézkedni tudok egyedül is, attól meg kiütést kapok, mikor gyenge nőként kezel valaki.
10/10 anonim válasza:
A férfi ismerőseim nagy része ilyen. De mind kapcsolatban is vannak, vagy már házasok, családjuk van. A férjem is ilyen típus.
Nem olyan ritka ez azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!