Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gyakoriak az igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakoriak az igazi férfiak? A férfiak többsége ilyen lenne?

Figyelt kérdés
A legtöbb nő igazi férfit, akar, azaz legyen határozott, magabiztos, tudjon dönteni, védelmet erőt sugározzon a nő felé, nehéz helyzetekben legyen FÉRFI. A nők legnagyobb részének ez az elvárása. De vajon az ilyen férfiak mennyire vannak elterjedve ugyanis én és a barátaim sem ilyenek. Ez mennyire általános?
2015. szept. 13. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Legyen vastag a pénztárcája. Ezt kihagytad
2015. szept. 13. 22:23
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Pedig sok korrekt férfi van csak a baráti környezetemben is. Épp csak rejtegetik sokan, mert tudják, hogy nem igazán van igény rájuk. Nincsenek értékelve igazán a rendes férfiak.
2015. szept. 13. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell állandóan ilyennek lenni. Illetve nem kell a nő helyett ilyennek lenni. Még egy félreértés abból lehet, hogy sokan összekeverik az arrogáns bunkót a férfiassal. Ezeket fontosnak tartottam tisztázni. Összességében, igen, vonzóak ezek a tulajdonságok, de az nem várható el, hogy mindig minden helyzetben így viselkedjen.
2015. szept. 13. 22:28
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, de isten az atyám, már nagyon kezd idegesíteni ez a csupa nagybetűvel írt FÉRFI. Milyen nehéz helyzetekre gondolsz? Mondjuk pisztolyt nyomnak a fejéhez? Vagy valami semmiségre, hogy el kell intézni valamit?
2015. szept. 13. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Attól függ mit értünk az "igazi" férfi alatt. Amit leírtál az kb egy domináns férfinak felel meg. Nyilván nem lehet mindenki domináns, mert akkor senki nem lenne az lényegében.
2015. szept. 13. 22:31
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Személyesen ismerek ilyen férfiakat. Ráadásul még humorérzékük is van.
2015. szept. 13. 22:32
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Attól függ melyik oldaláról nézzük. Férfiként azt látom, hogy kevés a férfias férfi, én se vagyok az. Olyan aki határozott, magabiztos, tud dönteni. De ez kevés, ahhoz, hogy igazi férfinak tekintsem, van még más kritérium is, a legfontosabbat nem ismerik a nők: az igazi férfi nemcsak dönt, hanem többnyire jól dönt. Ezért aztán a nők bőven találhatnak igazinak tűnő férfit, aki valójában csak egy tökfej. De jópár év mire rájönnek a tévedésre, addigra már késő nekik.
2015. szept. 13. 22:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha akarom én is magabiztos vagyok, tudok dönteni is, most pl eldöntöttem,hogy elszívok egy jó cigit.:)
2015. szept. 13. 22:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem nőként más is fontos, vagyis inkább más a fontos. Nekem nem gáz, ha megmutatja az érzékeny oldalát, legyen mellettem, ha kell, ahogy én is ott vagyok mellette.Fontos a humor, az intelligencia. Dönteni, intézkedni tudok egyedül is, attól meg kiütést kapok, mikor gyenge nőként kezel valaki.
2015. szept. 13. 22:46
 10/10 anonim ***** válasza:

A férfi ismerőseim nagy része ilyen. De mind kapcsolatban is vannak, vagy már házasok, családjuk van. A férjem is ilyen típus.

Nem olyan ritka ez azért.

2015. szept. 14. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!