Melyik nevet találjátok a legszebbnek, melyiket adnátok a gyermeketeknek, illetve mennyire gyakoriak a környezetetekben?
Lány: Flóra, Emma, Hanna (Johanna), Alina
Fiú: Kornél, Csongor, Adrián, Oszkár
Köszönöm a véleményeket!
ezek abszolút vállalható nevek, de én egyiket se adnám :)
Emma nagyon gyakori, fiam ovis csoportjában 3 is van belőle, baráti körben, minden 3 év alatti kislány vagy Emma vagy Anna :D Hanna szintén sok van, felénk legalábbis.
talán az Emmára mondanám, hogy már annyira tucatnév, hogy azt nem adnám csakazértse :D
Csongor és Kornél is van pár felénk, de azok nem olyan számban mint mondjuk a Noel :)
Nekem tetszik a Flóra. Az Alina is szép, de én Anita vagyok tehát kicsit keverhető így nem adnám :)
Emmát Hannát nem adnám nem nagyon tetszenek. egy Hannát és egy Emmát ismerek.
Kornél és a Csongor egész jó, Oszkár nem tetszik, nagyon kutyanévként van előttem. Az első kettőből is egyet egyet ismerek. Adrián a fiam neve :) tehát tuti befutó. rajta kivül egyet ismertem még a középsuliba.
Nekem az Emma és a Kornél tetszik.
A Flóra, Hanna felénk igen gyakori. Alina nem gyakori, egyik barátnőm kislányát hívják így, de ők amúgy Londonban élnek.
A fiú nevek közül egyik sem gyakori felénk.
Teljesen jó nevek, a lányok közül mégsem adnám egyiket sem (de a legjobb a Hanna), a fiúk közül viszont a Kornélt adnám is. :)
Emma és Hanna rengeteg van az engem környező babáknál, Adriánból és Flórából pedig néhányat ismerek, azok is tinédzserek már. A többi nagyon ritka felénk.
Lány: talán az Alina.
Fiú: Adrián.
Gyerekemnek nem adnám egyiket sem. Nem csúnyák, csak más nevek jobban tetszenek.
Környezetemben nincsenek ilyen nevű személyek, legfeljebb távoli ismerősöm vagy annak a valakije, pl.: egyik volt középiskolai évfolyamtársamnak, akivel két kezemen meg tudom számolni, hány mondatot beszéltünk, Hannának hívják a kislányát. A volt kolléganőm kisebbik fia Adrián, jó ha kétszer láttam a srácot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!