Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen nő? Mennyire gyakoriak?
Intelligens, kedves, okos, kifejlett egyéniséggel és személyiséggel rendelkezik, céltudatos, egészséges önbizalma van, határozott de ugyanakkor tud nagyon kedves és bájos is lenni.
Sok dolog érdekli,sok hobbija van, tud főzni, kézműveskedni, sportol, sportos alakja van. Csinos, nagyon ad magára, ruhában is stílusos nőies. Külsőleg nagyon szép arcú, ápolt, sportos testű.
Kapcsolatban nagyon odaadó, kedves, törődő, bújós (persze ehhez ilyen férfi kell aki ezt megérdemli), isteni vele a szex, a problémákat meglehet vele beszélni nem hisztizik rajtuk, hűséges.
Úgy vagyok ezzel, hogy aki ezt így elismeri magára, azzal valami nincs rendben.
Amiket leírtál, annak a fele relatív. A korosztályomban okosnak mondanak, ennek ellenére butának érzem magam a szakmámban is, meg azért bőven tudnék mit kritizálni a tudásomon, ahogy az alakomon is, annak ellenére, hogy másnak meg ez tetszik. Szigorú vagyok magammal eléggé, ennek ellenére van önbizalmam. A kedvesség is relatív, van, hogy az ember ha határozott, abszolút nem tűnik kedvesnek az asszertivitása miatt. Ugyanez van a sok hobbival is: számos dolgon túlvagyok, de több dolgot érzek, hogy szeretnék csinálni, és kellene még ez meg az, meg amaz, közben meg ott a kötelesség és aludni sem ártana. Hogy milyen vagyok a pertneremmel, azt nem tudnám megmondani, mert gyerek voltam az utolsó párkapcsolatom idején még (18 éves), most nem tudom, hogyan viselkednék, gondolom, ott is az a maximalizmus menne, ami mindennel, amibe csak belefogok.
Viszont hiába mondom, hogy ilyen vagyok, meg olyan vagyok, meg esetleg egész nyugodtan rá mernék bólintani az általad felsoroltakra... Van elég sok rossz tulajdonságom, amit nem biztos, hogy te, vagy bárki, aki ilyen nőt keres, örömmel fogadna. Itt nem az a fontos, hogy egy nő ilyen-e, hanem az, hogy emellé még mit hoz, milyen értékrendet, milyen szokásokat, milyenek azok a bizonyos célok... Ha én azt mondom, hogy nem, hallani sem akarok gyerekekről házasságig, és nem vagyok képes végigülni egy filmet, vagy dögunalomnak találom a szórakozóhelyeken lötyögni, már nem lennék annyira szimpatikus. Ahogy azzal sem, ha azt mondom, hogy 26-27 éves koromban én még tanulni fogok, és végigjárni mind a százakárhány országot, hogy ne maradjon bennem semmi megvalósítatlan "fiatalkori vágy", amit talán sosem tudnék megbocsátani magamnak, ha kihagytam, és úgy vállaltam az érett felnőtt/anya szerepét. És csomó apróság, ami másoknak hatalmas hiba is lehet akár. Emellett pedig én is elvárok dolgokat, és hiába ilyen meg olyan a nő, ha a férfi mellé nem olyan, amilyen mellett boldog tud lenni, vagy akivel odaadó, törődő, hűséges akar majd lenni.
Csak jótanácsként mondom, célszerűbb a párválasztáshoz úgy közelíteni (legalábbis szerintem), hogy az ember azt tudja, mit nem akar, nem egy idealizált képet keresni. Sok ezek közül annyira sokadlagos, és túlmisztifikált, hogy a hiánya miatt az emberek képesek gondolkodás nélkül kirostálni azt, akit érdemes lenne megismerni, kihagyva az igazi lehetőségeket. Értem ezalatt például a sportosat. Nem mondom, hogy nem létezik ember, akinek attól függ, hogy boldog tud-e lenni a másikkal, hogy az sportol vagy sem, de erősen kételkedem benne. Nekem is számít a külső, nyilván, van egy határ, amit nem tartok vonzónak, de az nem ott kezdődik, hogy ki mennyire kidolgozott testű. Sajnos azt tapasztalom, hogy akinek már-már tökéletes a teste, az vagy visszaél vele és élvezi, hogy bárkit felpróbálhat, vagy tizedannyi energiát nem fordít a belsőjére. Nem sok ember marad meg annak, aki ducin/vékonyan/formátlanul volt, én ezt veszem észre. (Zárójelben megjegyzem, nem régóta van nekem sem olyan alakom, amilyen -ezen is van még mit alakítani- de igyekeztem megmaradni annak az embernek, aki úgy élt, hogy kívül nincs benne semmi extra. Nehéz két lábbal a Földön maradni olykor úgy, hogy egy világ nyílik ki előtted, és megtehetnéd, hogy ítélkezz...)
Én pedig túl sokat várok belsőre, és túlságosan sok belső dologgal kapcsolatban érzem azt, hogy nekem szükségem van arra a másikban, ahogy magamban is, hogy még a külső szűrőt is erősebbre állítsam. Így is évek telnek el, míg egyáltalán olyan emberrel találkozom, aki kicsit megfog. És akkor párkapcsolatról nem volt még szó.
21L
Minden négyzetméterre jut egy.
Ja nem. Mindenkinek vannak hibái.
21/L
Aki azt allitja magarol, hogy o PONT ilyen, annak minimum szar onismerete van, illetve valoszinuleg hisztis, bekepzelt es egy kapcsolatban fix, hogy martir tipus es ha veszekedtek akkor elpanaszolja, hogy marpedig o MENNYI mindent megtesz erted, vagy a kepedbe vagja folyamatosan, hogy orulj, hogy egyaltalan szoba allt veled. (Holott a szar onertekeles miatt valojaban max feleolyan jo mint amilyennek hiszi magat.)
Mindezt nokent irtam, es ismerek temerdek tok aranyos, ertelmes es normalis not, de soha az eletben nem ismertem senkit aki az elet osszes teruleten mindig a toppon lett volna.
Uhh. Szerintem ilyen nő nincsen.
De ha lenne, biztos, hogy foglalt lenne:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!