Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibázom, ha arra várok, hogy a nők kezdeményezzenek?
Nincs szándékomban 200. bepróbálkozó lenni. Egy a realtíve csinos lánynál elég gyakran próbálkoznak be, ami gyakorta inkább gáz, pl. BMW kulcs, vagy pénz villantása, bunkó bókok. Én nem így próbálnék udvarolni, de hiába lennék kedves, meg ezeknél az agyhalottaknál(szándékosan nem férfit írtam, ezek maximum csak biológiailag azok) is, ha már sok bunkó "udvarlás" után könnyen lehet, hogy bennem is valami hasonló férget látnának. Nem akarok egy lenni a sok hülyéből.
Egyébként random nőket nem szólítok le, totál ismeretlen csajjal nem is menne a szex, nem állna fel, ezért sem mentem el még eddig prostihoz sem. Tehát valamilyen szintű ismeretségre szükség van. Ismerek is nem egy lányt, nőt. Vannak köztük szinglik is, meg nem szinglik is. Gyakran elmondják, hogy milyen bunkón, alpári módon próbálták őket felszedni. Nekem ég a pofámról a bőr, hogy hogyan szaladgálhatnak az utcán ilyen véglények, hogyan lehet ilyeneket mondani egy fiatal, szép, kedves, aranyos.
Én emiatt inkább nem kezdeményezek, nem akarom, hogy rajtam is csattanjon az ostor, nem szeretnék a sokadik "hülye pasi" lenni. Nyílván marha fárasztó, kimerítő, s unalmas lehet állandóan a csábításnak hallgatni. Nem is akarok ezzel zavarni senkit. Talán ezzel még egy értelmes pasinak is segíthetek, mert így tutira marad szingli lány.
23/F
"Én nem így próbálnék udvarolni, de hiába lennék kedves, meg ezeknél az agyhalottaknál(szándékosan nem férfit írtam, ezek maximum csak biológiailag azok) is, ha már sok bunkó "udvarlás" után könnyen lehet, hogy bennem is valami hasonló férget látnának. Nem akarok egy lenni a sok hülyéből. "
Ez nagyon jó kifogás!
"Gyakran elmondják, hogy milyen bunkón, alpári módon próbálták őket felszedni. Nekem ég a pofámról a bőr, hogy hogyan szaladgálhatnak az utcán ilyen véglények, hogyan lehet ilyeneket mondani egy fiatal, szép, kedves, aranyos. "
Lehet, hogy bunkók de az fix, hogy több sikerük van a nőknél mert PRÓBÁLKOZNAK.
És kedves kérdező, ha meglátsz egy csinos lányt a buszmegállóban akkor jusson eszedbe, hogy nem muszáj odamenni bepróbálkozni nála. Majd más megteszi.
Nem hibázol, egyenjogúság van, a nők is kezdeményezzenek
másképp nem lesz semmi. se most, se máskor.
A #15 válaszadónak tökéletesen igaza volt! A #8 meg totál baromságot beszélt, tisztán látszik hogy csak kötekedni jött
Lehet engem is lepontozni a húgyagyú idiótáknak, szerencsére az nekem is megy
nem hibázol
ha a nőknek annyira kellett az egyenjogúság, nosza, kezdeményezzenek ők!
legalább megtapasztalják ők is, milyen az a bunkó elutasítás...
én nem kezdeményezek egy nőnél se, nem adom meg nekik azt az örömöt, hogy suttyó módon lepattintsanak
ha akarnak valamit, majd odajönnek ők, én 100% hogy nem fogok
"Ha akarsz valamit, tegyél érte, ennyi."
ez a nőkre duplán vonatkozik, kisapám!
"Nem fog a sült galamb csak úgy bele repülni a kis szádba, azért tenni is kell.
Erőbefektetés nélkül, nincs jutalom."
mit nevezel jutalomnak? a bunkó elutasítást?
ahhh, ezé' oszt megéri kezdeményezni!
"A kezdeményezés az mindig is a férfiak dolga."
te valahol leragadtál a múlt században
2019 van, jó reggelt kívánok!
a nő is kezdeményezhet
"De ha nem érzed magad férfinak, akkor csak várd, amíg a nő kezdeményez nálad."
szerinted attól lesz férfi a férfi hogy ő kezdeményez?
hány apától van ennyi eszed???
kaptad is a mínuszt
"Mindenképp."
nem hibázik, csak nektek nem esik jól kezdeményezni ugye
nesze neked egyenjogúság!
a mínuszt kaptad te is
"Ha akarsz valamit kezdemenyezz te."
minek? hogy aztán undorító módon kikosarazzon?
no thanx, kezdeményezzen a nő, vigye ő vásárra a bőrét
"Meg nyugtatlak, a nők nem fognak kezdeményezni"
ő bajuk...majd százesztendős vén banya korukban keserűen megbánják, hogy nem tették
" szerinted ilyen mentalitás mellett hogy kezdeményezzen egy nő?"
szerinted meddig akadnak majd férfiak, akik lesik minden óhaját és kiszolgálják őt?
40 éves korukig meglehet...utána viszont fordul egy nagyot a kocka
hát kérem, a 40 éves nő nem rúg labdába egy feszes testű huszonéves mellett...
"Ha nem akarod, hogy kezdeményezzenek nálad és te se akarsz, akkor mi a rinyád tárgya tulajdonképpen?"
hol írta, hogy nem akar párkapcsolatot?
csak azért, mert nem szólítgat le az utcán random vadidegen nőket?
te talán odamész minden random pasihoz, akit meglátsz az utcán, ha ismerkedni akarsz?
őszinte választ pls.
"Egyébként röhögök a felfogásodon. Azt hiszed, hogy minden nő azt hiszi a nála próbálkozó pasinál, hogy egy b..nkó f..sz?"
igen, én is ezt hiszem
és tudod miért? mert nagyjából ez az igazság...
"Juj, hát nagyon sokat kell még az élettől tanulnod!"
bagoly mondja verébnek...
"akkor te pedig vegyél jó sok kutyát, hogy öregkorodra ne maradj egyedül!"
még a kutyával is sokkal jobban fog járni, mint veletek, nőkkel...
nem véletlen a kutya lett kinevezve az ember legjobb barátjának, és nem a nő...
"És honnan tudod ennyire biztosra, hogy rólad is ugyanazt gondolná? Gondolatolvasó vagy?"
egyszerűen csak tapasztalt...gondolom volt már tőletek pár "kellemes" élménye
"Egy normális férfi nem tököl és nem rinyál ennyit mint te."
felétek az a normális férfi, aki boldog-boldogtalannál bepróbálkozik?
érdekes, egy másik kérdésnél pont az ilyeneket szidjátok és ocsmányoljátok...
nem jó nektek semmi...
"Honnan tudod, hogy hányadik vagy a sorból?"
szerinted egy csinos lánynál SENKI nem próbálkozik a kérdezőn kívül?
mit szedsz, és kitől szerzed be? megadhatnád a címét, ilyen cuccos nekem is kellene...
"önbizalomhiányos gyáva vagy, félsz a visszautasítástól, negatív beállítottságú vagy, mindent túlságosan borúsan látsz"
nem véletlenül, kisapám, tőletek kb. semmi pozitívat nem kap egy átlag pasas, hiába tesz meg bármit, csak az elutasításokat kapja zsinórban, és ezek után még elvárod, hogy pozitív beállítottságú legyen
a gyávaságról meg annyit, kisapám, hogy amíg ti nem mertek kezdeményezni a pasasoknál, ne nagyon prédikáljál róla, ki a gyáva
"azt hiszed, hogy tudsz mindent, de tulajdonképpen semmit se tudsz és gőzöd sincs, hogy valójában mit szeretnél!"
a csajozásról speciel jóval többet tud, mint te, kisapám
már csak azért is, mert neki kell csajoznia, nem neked
arról pedig, hogy ki az aki nem tudja, mit szeretne, majd akkor beszéljünk, ha nem fikázzátok itt szakmányba azokat a férfiakat, akik kezdeményeznek nálatok
"Egyébként szánalmas az önsajnálatod, hogy te vagy itt a mártír, aki segít a másiknak."
tudod mi a szánalmas? a ténytagadásod, kisapám
és hogy szerinted tök rendbe van, hogy a ti hülyeségeitek miatt is a pasi fizessen meg...
köszönd meg a nőtársaidnak, akitől a sok negatív tapasztalatot kapta
"A nők többsége tényleg nem kezdeményez, szóval vagy felveszed a tökös gatyádat, vagy maradsz egyedül az önsajnálatoddal. Melyiket választod? A döntés és a felelősség is a tiéd!"
akkor maradok egyedül, kisapám
én semmit nem veszítek, eddig se volt senkim, szóval kevesek vagytok ti ahhoz, hogy velem kikúrjatok
ja, mellesleg kisapám, léteznek olyanok, hogy hivatásosak...ha annyira nőt akarok, megyek és fizetek egynek, még így is olcsóbban kijövök, mint veletek
ti meg maradhattok egyedül százesztendős vén banya korotokig
lehet ezt így is, kisapám, úgyis kell Magyarországnak valami húzóágazat...ezzel a hozzáállásotokkal a szexipar lesz az
"Egyébként ha nem kezdeményezel, akkor ezzel el is ismered, hogy nem vagy férfi és egy ilyen puhap..cs tényleg, kinek is kell? Senkinek!"
miért, a magadfajta önző, önimádó felfújt hólyag kinek kell, aki mindent a férfitól vár el, az egyenjogúság jegyében?
ja, hogy senkinek?
akkor kisapám, semmivel se vagy jobb, még rosszabb is
a mínuszt meg is kaptad
"Én úgy vélem a nyolcas mindent elmondott..."
egyforma értelmi szinten álltok, csak gratulálni tudok
az IQ-tok szűken kiadja a húszat
te is kaptad a mínuszt
"Ez nagyon jó kifogás!"
nem, kisapám, ez a valóság
ha téged ötször megmart egy kígyó, utána a gyíktól is félni fogsz, ezt garantálom
"Lehet, hogy bunkók de az fix, hogy több sikerük van a nőknél mert PRÓBÁLKOZNAK."
úgy van, próbálkoznak
és kiknek vannak sikereik?
a jóképűeknek meg a pénzeseknek!
ez persze valahogy lemaradt a szentbeszédedből...
"És kedves kérdező, ha meglátsz egy csinos lányt a buszmegállóban akkor jusson eszedbe, hogy nem muszáj odamenni bepróbálkozni nála. Majd más megteszi."
váljék egészségére, velem a legkevésbé se fog kitolni, saját magával pedig úgy, ahogy neki jólesik, szabad országban élünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!