Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarják a férfiak, hogy a nők kezdeményezzenek náluk, meg keressék őket, ha utána meg felszívódnak, ha egy nő ezt teszi?
Probléma a gondolatmeneteddel:
1.Azok a srácok szenvednek attól, hogy a nők semmi pozitívat nem mutatnak akik rondák.
2.Te a szépeknél kezdeményezel
3.Akiknél még vagy 10 másik csaj
4.Így pont nem érdekli, hogy Te is.
Szóval fail.
1. Ki akarja?
2. Ja hogy kutyakötelességem hanyatt vágódni tőled, csak mert te kényed-kedved szerint úgy döntöttél.
3. Rengeteg nő tapasztalja, mi? Ti kis szegények! Krokodilkönnyeket hullajtok értetek.
4. Felőlem azt csináltok, amit akartok. Hol érdekel ez engem.
Szia, nő vagyok, és ugyanezt tapasztalom. Ha tojok rájuk, akkor meg tepernek értem... És nem, nem a legjobb pasikról van szó.
Szerintem a férfiak szimplán csak egoisták. És zavarja őket, ha valakinek nem kellenek.
1.) a férfiak elég sok fajták, a te mintád meg elég elenyésző ahhoz, hogy ne vonjunk le általánosító következtetéseket néhány sikertelen próbálkozásból.
2.) senki nem állította, hogy ha te kezdeményezel, akkor biztosított a siker - mindössze annyit, hogy a sült galamb várásánál lényegesebben nagyobbak.
3.) egy olyan ismerkedés során, ahol te is kezdeményezel, ott ő is jobban megismer téged ahhoz képest, mintha az ismerkedés arról szólna, hogy neki kell egyoldalúan a lehető legjobb arcát mutatnia, és megpróbálni levenni téged a lábadról. És ennek potenciálisan lehet egy olyan következménye, hogy hamarabb fogja azt mondani, hogy én nem téged kerestelek.
De józan paraszti ésszel belegondolva: ha azzal, hogy többet felvállalsz magadból, ő arra a következtetésre jutott, hogy nem te kellesz neki, akkor idővel valószínűleg amúgy is erre a következtetésre jutott volna. A különbség csak annyi, hogy mennyi idő elteltével. Mennyi időt szúrtatok volna el addig, illetve mennyire habarodtál már bele.
Felszívódnak? Hogy?
Ezt szerintem attól függ,hogy kezdeményezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!