Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mosolyog, ha utána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mosolyog, ha utána kikosaraz?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nőkkel kapcsolatban felesleges logikát keresni, de miért történhetett ez?

Parkban egy nő félreérthetetlenül, több alkalommal és több részén a parknak rám mosolyog. Nem éltem az alkalommal, de kiderítettem a nevét és a számát, felhívtam hogy elhívjam, erre kikosaraz. Miért?

2016. ápr. 11. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Talán, mert ha nem is voltál neki közömbös, ezt elrontottad azzal, hogy ott helyben nem léptél? Just sayin'
2016. ápr. 11. 19:47
 2/10 ~OnLány~ ***** válasza:

Néha szerintem mi magunk sem tudjuk mit akarunk.Egy valamire gondolunk,aztán valami hatodikat cselekszünk. :D

Talán nem akart rögtön randira menni,nehogy azt hidd,hogy ilyen könnyen adja magát.Erre így nem lehet rájönni,minden nő másként gondolkodik.

2016. ápr. 11. 20:10
 3/10 A kérdező kommentje:

Pedig olyan boldoggá tudtam volna tenni... <3

:)

2016. ápr. 11. 20:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Helyben kellett volna lépni és nem nyomozgatni.

Ezzel meg is ijeszthetted.

Én sem kezdenék olyannal, aki így lép, sőt sürgősen le..b.sznám aki kiadta a számom egy számomra idegen embernek az engedélyem nélkül.

Egyszer hívtak így fel, hogy egy közös ismerősünk adta meg a számom és szeretne megismerni. Hát csak azt felejtette el a híres neves közös ismerős közölni, hogy nem vagyok egyedülálló.

2016. ápr. 11. 20:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Mindenesetre azt egy életre megtanultam, hogy a lehetőséget nem szabad elszalasztani. Az a helyzet, hogy megszoktam, hogy a nők kikezdenek velem, és nekem nem kell tennem érte. Tulajdonképpen itt is ez történt, nekem csak egy "Helló"-t kellett volna kinyögnöm.
2016. ápr. 11. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:

"de kiderítettem a nevét és a számát"

Ez engem is elriasztott volna, ha nyomozgatnak utánam.

Miért nem a parkban szólítottad meg?

2016. ápr. 11. 20:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Mittomén. Mert nyúl voltam.
2016. ápr. 11. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Van az egyetememen egy tanár, aki folyton mosolyog. Kihúzod a tételt - mosolyog. Elkezded mondani - mosolyog. Befejezed - "ez elégtelen, kolléga", és mosolyog.

Nem nő az illető, csak büntetőjogos.

2016. ápr. 11. 21:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Na jó, de ez úgy csinálta, hogy nem mosolygott, rámnézett, mosolygot. Persze lehet, hogy csak röhögött, de azért ezt nem hiszem.
2016. ápr. 11. 21:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Neha megesik nálunk hogy csak flörtölünk mert jól esik , es jó valakivel szemezgetni de többre nem gondolunk. Foleg ha még nyomoznának is utánam az tényleg megijesztene:D
2016. ápr. 12. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!