Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mosolyog, ha utána kikosaraz?
Tudom, hogy nőkkel kapcsolatban felesleges logikát keresni, de miért történhetett ez?
Parkban egy nő félreérthetetlenül, több alkalommal és több részén a parknak rám mosolyog. Nem éltem az alkalommal, de kiderítettem a nevét és a számát, felhívtam hogy elhívjam, erre kikosaraz. Miért?
Néha szerintem mi magunk sem tudjuk mit akarunk.Egy valamire gondolunk,aztán valami hatodikat cselekszünk. :D
Talán nem akart rögtön randira menni,nehogy azt hidd,hogy ilyen könnyen adja magát.Erre így nem lehet rájönni,minden nő másként gondolkodik.
Pedig olyan boldoggá tudtam volna tenni... <3
:)
Helyben kellett volna lépni és nem nyomozgatni.
Ezzel meg is ijeszthetted.
Én sem kezdenék olyannal, aki így lép, sőt sürgősen le..b.sznám aki kiadta a számom egy számomra idegen embernek az engedélyem nélkül.
Egyszer hívtak így fel, hogy egy közös ismerősünk adta meg a számom és szeretne megismerni. Hát csak azt felejtette el a híres neves közös ismerős közölni, hogy nem vagyok egyedülálló.
"de kiderítettem a nevét és a számát"
Ez engem is elriasztott volna, ha nyomozgatnak utánam.
Miért nem a parkban szólítottad meg?
Van az egyetememen egy tanár, aki folyton mosolyog. Kihúzod a tételt - mosolyog. Elkezded mondani - mosolyog. Befejezed - "ez elégtelen, kolléga", és mosolyog.
Nem nő az illető, csak büntetőjogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!