Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akarják a férfiak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják a férfiak, hogy a nők kezdeményezzenek náluk, meg keressék őket, ha utána meg felszívódnak, ha egy nő ezt teszi?

Figyelt kérdés
Nem csak nálam ez a helyzet sajnos, rengeteg nő tapasztalja ezt. Miért mondogatják, hogy ne csak várjuk a sült galambot, ha aktív kezdeményezésre rendszerint eltűnnek?
2016. jún. 10. 23:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez így van sajnos. Ráadásul szeretném alátámasztani nagyon, hogy csak a toppasiknál van ez, de még nyomiknál is sajnos.
2016. jún. 11. 07:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Senki nem várja el ezt. Akinél te kezdeményezni akarsz az zokon fogja venni, mivel az olyan férfiak szinte bármilyen csajt megkaphatnak, és nem szorulnak rá erre. Egyébként meg min vagy ezen meglepődve? A férfiak is kezdeményeznek és legtöbbször visszautasításban részesülnek akkor a te esetedben miért lenne ez máshogy?
2016. jún. 11. 11:41
 13/15 anonim ***** válasza:
#7 ha a pasik egoisták, akkor a nők az egoisták mintaképei.
2016. jún. 11. 11:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Nálam még egy nő sem kezdeményezett, ráadásul a nők mindig csak akkor szóltak hozzám, amikor valami szívesség kellett.

Szerintem ti tényleg csak a top pasiknál kezdeményeztek, ők pedig kedvükre válogathatnak a nők közül, akár több nőt is tarthatnak egyszerre.

2016. jún. 11. 12:52
 15/15 anonim ***** válasza:
szerintem ez vice versa ilyen. A nők is akkor tepernek egy csávóért ha az magasról tojik rá. Normál esetben a férfinak kell kezdeményeznie, ezzel nincs is gond, viszont hasznos tud lenni, ha kölcsönös a szimpátia, akkor azt akár kisebb jelzésekkel jelezni, illetve ha nem akkor a pasas tudtára adni. Egyébként konkrétan válaszolva a kérdésedre, a férfiaknak is jól esik, ha néha napján valaki kezdeményez náluk illetve kell neki. Meg persze közrejátszhat az is, amiket előttem írtam páran.
2016. jún. 12. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!