Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz, ha bejö ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha bejö ez a srác? A magyar fiúk olyan búvalbaszottak!

Figyelt kérdés

Nekem a kisugárzás és a belső tulajdonságok sokkal fontosabbak. Belőle árad a pozitív kisugárzás, biztos kellemes személyiség aki mellett évekig tud maradni az ember és nem unatkozik.

https://www.youtube.com/watch?v=ZdVhkYShNoo

https://www.youtube.com/watch?v=CVpdBCM6VjU

https://www.youtube.com/watch?v=8ULL9TlQrGU

2017. aug. 11. 20:02
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

ez a búvalb#szott nem a magyar férfiak........ Elég érdekes ízlésed van. Úgy néz ki mint egy 14 éves kis srác és szerintem 90% hogy meleg.

Sok sikert.

21L

2017. aug. 11. 22:57
 32/40 anonim ***** válasza:
74%
amúgy már a válaszaidból is látszik, h nem múltál el 18 hanem valami kis 14-15 éves beképzelt pitsa lehetsz.
2017. aug. 11. 22:58
 33/40 anonim ***** válasza:
83%

Hipp-hopp hülyegyerek.

Szerinted majd egy ilyen meg fog tudni téged védeni a buszon a kötekedő cigánytól? A talpraesettség, tökösség, határozottság és az ugrabugra bohóckodás marhára nem ugyanaz.

Szépen jellemzi a mai világot, hogy az ilyen gyökereket nézik milliószám a Youtubeon. Ez csak annyival másabb a Pumped Gabótól, hogy cingár és nem félmeztelen.

Kívánok mindannyiótoknak egy ilyen fsza komoly férfit, de rám ne számítsatok a buszon. Majd az ilyen bőpólós deszkás körbetáncolja nektek a cigányokat. Haha

2017. aug. 11. 22:58
 34/40 anonim ***** válasza:
22%
Majd ti megvéditek magatokat a buszon a női egyenrangúság fényében.
2017. aug. 11. 23:01
 35/40 anonim ***** válasza:
Ez a szerencsétlen úgy néz ki, mint egy általános iskolás...:D Attól meg nem lesz talpraesett, hogy veri magát a youtubeon, miközben a háttérben Playboi Carti vagy Migos szól. :D
2017. aug. 12. 00:52
 36/40 anonim ***** válasza:
27%

Látom megy a libsi agymosás neked is. :D

brühühü magyarokígymegúgybrühühü.

Retardált. :D

2017. aug. 12. 08:57
 37/40 anonim ***** válasza:
68%
Istenem! Megnéztem a kérdezö által linkelt videot "legnagyobb forma" cimszóval linkelte, nem vagyok egy agresszív ember, ritkán fordul elő velem olyasmi,hogy valaki külső vagy stílus alapján nem szimpatikus,esetleg agressziót váltana ki belőlem, de ezt a rózsaszín zoknis ugrabugráló akármit addig ütném még mozog. Nagyon irritáló! Bár addig ütném... egy fél ütés elég lenne szerencsétlennek.
2017. aug. 12. 10:27
 38/40 anonim ***** válasza:

Kérdező 14 évesen én sem bántam volna, ha megront egy 26 éves átlagos kinézetű pedofil csajszi :)

Viszont arra vigyázz, hogy amcsik ezt büntetik, tehát legyél észnél, tegyél zárat a bugyidra!

2017. aug. 12. 12:07
 39/40 anonim ***** válasza:
0%

"ezt a rózsaszín zoknis ugrabugráló akármit addig ütném még mozog"

Rossz látni egy olyan embert, akinek veled ellentétben nincs semmilyen frusztrációja, lelki betegsége, szar mindenre és mindenkire és csak élvezi az életet, igaz?

2017. aug. 12. 21:16
 40/40 anonim ***** válasza:
Nekem sincs különösképpen frusztrációm,mellé fogtál, életem az életem a magam módján, alapból barátságos,segítőkész ember vagyok, de ez a rózsaszín zoknis akármi eléggé irritáló. Nincs semmi gondja, vidám...muutatja ezt a kamera felé.
2017. aug. 13. 07:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!