Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz, ha bejö ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha bejö ez a srác? A magyar fiúk olyan búvalbaszottak!

Figyelt kérdés

Nekem a kisugárzás és a belső tulajdonságok sokkal fontosabbak. Belőle árad a pozitív kisugárzás, biztos kellemes személyiség aki mellett évekig tud maradni az ember és nem unatkozik.

https://www.youtube.com/watch?v=ZdVhkYShNoo

https://www.youtube.com/watch?v=CVpdBCM6VjU

https://www.youtube.com/watch?v=8ULL9TlQrGU

2017. aug. 11. 20:02
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Mondok egy példát a buszon elkezdenek kötekedni egy nővel, akkor általában 99% csendben kussol, egy normális országban még szétkapják az illetőt a férfiak
2017. aug. 11. 20:24
 12/40 anonim ***** válasza:
37%

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2017. aug. 11. 20:26
 13/40 anonim ***** válasza:
71%
Mert te annyit utazol "normális országok" tömegközlekedési járművein,hogy ezt ilyen biztosan tudod.
2017. aug. 11. 20:27
 14/40 A kérdező kommentje:

írtam, hogy elmúltam 18

itt lenne az ideje megtanulni olvasni

2017. aug. 11. 20:28
 15/40 anonim ***** válasza:
5%
Mikiegér!:DDD búvalbaszottak mi? És az a megoldás hogy akkor menekülni kell más nemzetiségű fszok után? Szerintem inkább maradj a hátsódon és azon gondolkozz hogy lehetne megoldani hogy ne legyenek búvalbaszottak. Amúgy meg honnan tudod hogy más országokból egy ilyen krapeknak meg nem pont az a véleménye a magyar lánykákról hogy agyatlan szőke csitrik akik szétteszik a lábukat? Sound lányaink után még pláne.. :D
2017. aug. 11. 20:29
 16/40 anonim ***** válasza:
5%
Ez a rózsaszín ruhás búzacsíra is biztos nagyon talpra esett lehet,vagy csak anyáéknak van pénzük, ö meg előadja magát. :)
2017. aug. 11. 20:29
 17/40 anonim ***** válasza:
77%
Nekem igazán nem fogsz hiányozni, ha elmész normális országokba. :D
2017. aug. 11. 20:30
 18/40 A kérdező kommentje:

# 15

Én oldjam meg? El vagy tájolva, én biztos nem fogom. "Sound lányaink" Te is ilyen tibi atyás mémekből alakítottad ki azt a nagy bölcs véleményedet a fesztiválozó lányokról gondolom, azt 4 fal közt ültél egész nyáron.

# 16

Honnan veszed, hogy az anyjáék pénze? 400k feliratkozóval már jól lehet keresni yt-on. Írni sem tudsz, ne irigykedj.

# 17

Ki a faxt érdekelt ez most? Azt sem tudom ki vagy. (nem is akarom)

2017. aug. 11. 20:34
 19/40 anonim ***** válasza:
66%
Persze hogy gaz, de mit erdekel teged masok velemenye? Jogod van olyan gaznak lenni amilyennek csak akarsz.
2017. aug. 11. 20:41
 20/40 anonim ***** válasza:
Mindjárt lekapják a kérdésed nyomikám.
2017. aug. 11. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!