Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz, ha bejö ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha bejö ez a srác? A magyar fiúk olyan búvalbaszottak!

Figyelt kérdés

Nekem a kisugárzás és a belső tulajdonságok sokkal fontosabbak. Belőle árad a pozitív kisugárzás, biztos kellemes személyiség aki mellett évekig tud maradni az ember és nem unatkozik.

https://www.youtube.com/watch?v=ZdVhkYShNoo

https://www.youtube.com/watch?v=CVpdBCM6VjU

https://www.youtube.com/watch?v=8ULL9TlQrGU

2017. aug. 11. 20:02
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Olyan "fiúra" vagy mi ez,aki rózsaszín pólót vesz magára nem leszek irigy. Mellesleg nehezen hiszem el,hogy te elmúltál 18 éves, a stilusodból nem ez jön le. Inkább ilyen 14 éves lehetsz,"jaj, ö azisten királycsászár,aki pedig nem ért velem egyet,vagy bántani meri,az irigy"
2017. aug. 11. 20:46
 22/40 anonim ***** válasza:
5%

Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.

szar provokatív kérdés.

2017. aug. 11. 20:46
 23/40 anonim ***** válasza:
60%
A rózsaszín trasher póló egy deszkás ruha.
2017. aug. 11. 20:48
 24/40 A kérdező kommentje:

Jelentettem én is a válaszodat offolás miatt, ki leszel bannolva.

Ez a válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar

Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.

2017. aug. 11. 20:49
 25/40 anonim ***** válasza:
28%

"Ki a faxt érdekelt ez most? Azt sem tudom ki vagy. (nem is akarom)"

A noname youtube-celebed meg a nyomorod sem érdekelt senkit, mégis idehánytad. Nehogy már te tegyél szemrehányást! :D

2017. aug. 11. 20:49
 26/40 anonim ***** válasza:
Nem mindegy az neked? Ne írj ki kérdést, ha nem bírod az ellenvéleményt! :D
2017. aug. 11. 20:52
 27/40 anonim ***** válasza:
Ne hogy már még neked álljon feljebb kérdező! Ide jössz a provokatív kérdéseddel,aztán ha nem értenek veled egyet még te vagy felháborodva. Álljon már meg a menet! Eleve senki nem kíváncsi arra,hogy ki tetszik neked vagy ki nem, ez a kis bohóc tetszik,akkor ez tetszik,ennyi,tartsd meg magadnak a véleményed!
2017. aug. 11. 21:18
 28/40 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem meg ő jön be na és?! Kinek mi!

2017. aug. 11. 21:24
 29/40 A kérdező kommentje:
2017. aug. 11. 21:34
 30/40 anonim ***** válasza:
80%

Neked most komolyan az jelenti a talpraesettséget, hogy a kis srácok videókat készítenek értelmetlen dolgokról!

Ne haragudj, de olyat én is tudnék csinálni, hogy bemegyek a H&M-be, és vonaglok ott a fehér pólókban. Akkor egyből talpraesett lennék, nem?

21/L

2017. aug. 11. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!