Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság ez normális hozzáállás nőkkel?
Most komolyan, ilyen elvárásos, mondhatni tudományos a párkapcsolat. Rengeteg hasonló jellegű kérdés van.
Biztos nagyon le vagyok maradva. Bármiért szimpatikusak vagyunk egymásnak, beszélgetünk. Sokat, sokszor beszélgetünk kész is a kapcsolat. Nem működik bármi okból a beszélgetés, elköszönünk.
Azért én az utcán elég sok átlagos pasit látok nővel. Az ismerőseimnek is van, pedig hidd el, a 95%-uk nem egy adonisz.
Nem tudom, te milyen körökben mozogsz, de ez a 'csak a kiváltságosoknak lehet nőjük' elég irreális. Akkor úgy lenne, hogy a pasik 20-30%-ának lenne a csaja, és akik nem ezek a pasik, vagy nem ezeknek a csajai, azok mind egyedül lennének 72 macskával.
Volt egy magántanuló osztálytársam gimiben - hosszú haja volt, nem érdekelte a divat, nem volt a leghelyesebb arca, és aszociális volt. Még akkor sem beszélt senkivel, amikor időnként bejött a suliba, ha más akart hozzászólni, akkor bunkón lerázta.
Gondoltad volna, hogy ez a srác már 16 éves kora óta együtt van egy vékony, hosszú hajú, csinos hölgyeménnyel, aki most épp az egyik műszaki szakot végzi az egyetemen?
21/L
nálam pont az ilyen "énaJanivagyokosztcshő" típus bukta... én nőként látom úgy, hogy lehetetlen vagyok megfelelni akárkinek is. igaz, én nagyon makacs, öntörvényű és viszonylag elviselhetetlen létforma vagyok, de már ott kezdődik, hogy nem nézek ki úgy, ahogy elvárják (és nem is szeretnék).
gondolom, a csajok is valami ilyenbe billennek át a sokadik lepattintás után, hogy ha már ő jó nő (és sok jó nő vagy kicsi hazánkban), akkor lehetnek elvárásai neki is. mint a férfiaknál: ha ő már szétgyúrta és szteroidozta magát, van kocsi, lakás, menő állás stb, akkor ő lepattogtathatja a nemkívánatos "rusnyácskákat" ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!