Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság ez normális hozzáállá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság ez normális hozzáállás nőkkel?

Figyelt kérdés
Egyszerűen azt látom hogy ma már csak a kiváltságosaknak van nőjük, tehát ezek az emberek valamit tehetséggel nagyon tudnak amiért fel néz rájuk a nő. Nem mondanám hogy a pénz miatt, amit itt sokan állítanak, inkább úgy látom hogy rá kell születni. De nem is ez a lényeg, én azt érzem,látom,tapasztalom, hogy egy ideális férfi séma kell, ha ez nincs akkor bukta az egész egy nőnél.. olyan véletlenül sem fordulhat elő hogy én valamit magamtol sajátosan csinálok próbálok csinálni egy nőnél vagy máshogy csinálom mint a nagy átlag mert akkor a nő szemében még én leszek a különc, furcsa stb.. még kérdőre von, zsaról, tehát elég erősen érzem ebben a társkeresés dologban azt, hogy csak lehúzzák az embert leépitik ha nem úgy van ahogy akarják, hogy én csak akkor vagyok jó ha úgy viselkedem, azt mondom amit a nő hallani akar és ahogyan elképzeli, ez a séma rá van kényszeritve egy férfira, más különben ha nem így jár el akkor ott hagyja. Szóval olyan dolog ez mintha nekem meg kéne felelnem a vizsgakövetelményeknek, valójában nem is magát az embert nézik a nők, hanem ezt a sémát elvárják. Oké biztos van kivétel, én még nem találkoztam kivétellel, akirők azt hittem hogy na normálisabb hátha lehet vele kommunikálni, mert mondjuk zárkózottnak tünt , időközben ő is be nyögött egy ilyen "vizsgakövetelményt. Szóval ebből kiindulva kérdésre térve, én nem látom értelmét nővel ismerkedni manapság, mert az egész hibás alapokon van.. én azt látom hogy Na én vagyok a Janika stílust fel kell venni hogy bármiféle kontakt lehessen nővel, a probléma meg ott kezdődik hogy ez egy olyan dolog amit nem tudok a személyiségemre erőltetni, mert vannak dolgok amikkel én nem értek egyet, és hevesen tiltakozik szervezetem minden porcikája ha valami új stílust kell magamra húznom. Ebbe még benne van az is hogy hogy legyek önmagam, valós saját hozott személyem, ha meg kell buherálni , ami már nem én leszek.. mi a véleményetek? Én józanparasztésszel gondolkozom, és ahányszor átfutom ezt a dolgot mindig ugyanerre a problémára lyukadok ki
2017. aug. 11. 00:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

Most komolyan, ilyen elvárásos, mondhatni tudományos a párkapcsolat. Rengeteg hasonló jellegű kérdés van.

Biztos nagyon le vagyok maradva. Bármiért szimpatikusak vagyunk egymásnak, beszélgetünk. Sokat, sokszor beszélgetünk kész is a kapcsolat. Nem működik bármi okból a beszélgetés, elköszönünk.

2017. aug. 11. 07:34
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
#1 Segítek: infó tagozatos középiskola -> valamilyen informatikus végzettség -> jó fizetés -> nő
2017. aug. 11. 08:19
 13/18 anonim ***** válasza:
20%
Pontosan így van, ahogy írod, kérdező. A nők előtt meg kell játszani magadat, hacsak nem vagy egy született érzéketlen macsó. Persze ha csúnya vagy, akkor ez sem segít. Nincs kivétel, minden nő ugyanazokra a férfiakra bukik.
2017. aug. 11. 08:27
 14/18 anonim ***** válasza:

Azért én az utcán elég sok átlagos pasit látok nővel. Az ismerőseimnek is van, pedig hidd el, a 95%-uk nem egy adonisz.

Nem tudom, te milyen körökben mozogsz, de ez a 'csak a kiváltságosoknak lehet nőjük' elég irreális. Akkor úgy lenne, hogy a pasik 20-30%-ának lenne a csaja, és akik nem ezek a pasik, vagy nem ezeknek a csajai, azok mind egyedül lennének 72 macskával.

Volt egy magántanuló osztálytársam gimiben - hosszú haja volt, nem érdekelte a divat, nem volt a leghelyesebb arca, és aszociális volt. Még akkor sem beszélt senkivel, amikor időnként bejött a suliba, ha más akart hozzászólni, akkor bunkón lerázta.

Gondoltad volna, hogy ez a srác már 16 éves kora óta együtt van egy vékony, hosszú hajú, csinos hölgyeménnyel, aki most épp az egyik műszaki szakot végzi az egyetemen?

21/L

2017. aug. 11. 09:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Először is értetlen vagy, idehánytál egy tagolatlan, idétlen nyomi bullshitet, mintha barlangban élnél, és onnan néznéd a világot. Másfelől meg sose értettem ezt a kiváltságos dumát. Az ember keresse meg a saját célközönségét. Én pontosan tudom, hogy nem lesz sikerem azoknál a férfiaknál, akiknek a gazellalábú modellek jönnek be, és nem húztam a számat, mikor észre se vettek olyan férfiak. A párom viszont az olyan nőket szereti, akiken van mit fogni. Kereslet-kínálat.
2017. aug. 11. 10:14
 16/18 anonim ***** válasza:

nálam pont az ilyen "énaJanivagyokosztcshő" típus bukta... én nőként látom úgy, hogy lehetetlen vagyok megfelelni akárkinek is. igaz, én nagyon makacs, öntörvényű és viszonylag elviselhetetlen létforma vagyok, de már ott kezdődik, hogy nem nézek ki úgy, ahogy elvárják (és nem is szeretnék).

gondolom, a csajok is valami ilyenbe billennek át a sokadik lepattintás után, hogy ha már ő jó nő (és sok jó nő vagy kicsi hazánkban), akkor lehetnek elvárásai neki is. mint a férfiaknál: ha ő már szétgyúrta és szteroidozta magát, van kocsi, lakás, menő állás stb, akkor ő lepattogtathatja a nemkívánatos "rusnyácskákat" ugye...

2017. aug. 11. 17:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Az mindenesetre elég sokatmondó, hogy a pénz bármilyen pasit megszépít (Andy Vajna, anyone?). Tehát ha a pasi gazdag vagy jóképű, neki nem is kell semmiféle emberi értékeket felmutatnia. Ha lusta vagy gonosz, akkor is tapadnak rá a nők. Ezért ette meg az egész párkapcsolati piacot a fene.
2017. aug. 11. 22:05
 18/18 anonim ***** válasza:
#12 Kössz a segítséget, de egyetemista korában nem keres havi milliókat az ember egy középfokú végzettséggel :)
2017. aug. 12. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!