Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális hozzáállás?
Párom sose beszél a dolgairól. Múltkor várt egy fontos mail-t. Kérdeztem kitől és mit? Nem akart rá válaszolni. Nagy nehezen kihúztam belőle. A szülei el akarnak adni egy telket. Azzal kapcsolatban. Rákerdezett miért erdekel engem? Nekem ez fura volt,mert a párom ès erdekel. Mintha megsértődött volna. Korábban úgy ment el ügyvédhez hogy nem szólt róla. Azt mondta minek mondja el?
Lassan 3 éve vagyunk együtt. Úgy érzem mintha semmibe venne.
Az "ő dolga", neked nem kell foglalkoznod vele. Ennyi az egész.
Majd ha olyanba ütközik, amivel nem bír el (és rád is tartozik), akkor megkeres.
Ő egy ilyen, oszt kész.
Nem mindenki rángatja bele a párját az ügyes-bajos dolgaiba. Még együttvagyunk-címen sem.
Nem, nem normális.
Igen, jól érzed, semmibe vesz.
ja, te hiszed, hogy a "PÁROD" szerinte meg valami beszélő (de minek?) guminő vagy.
A párkapcsolat... bizalom, meg ilyesmi. Közös élet, nem egymás melletti, beszélgetés.. ez mind kimarad, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!