Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már, hogy simán otthagytátok a fiut randin, mert uncsi volt vagy csunya?
Volt ilyen, de nem hagytam ott csak úgy. Nyilván nem ültem vele végig órákat, de nem léptem csak úgy le. Amúgy általában rá szoktam világítani a problémára. A külsővel sok gond eddig nem volt, általában azt kaptam, amit vártam, ha személyesen hívott el, azért, ha nem, akkor meg láttam róla képeket, amik képtelenség, hogy annyit csaljanak (ha ő van rajta persze).
Olyan volt, hogy bekamuzta, hogy 180 centi, aztán 170 centis nő létemre a vállamig ért. Nem vagyok az, aki feltétlenül a magasságra megy, de azt nem viselem el, hogy valaki a képembe hazudik, miközben én őszinte vagyok vele, és azt mutatom, aki vagyok... Szóval mondtam neki, hogy átverve érzem magam, és ezt így talán nem kellett volna kezdeni.
Szótlannal, csöndeskével randiztam, harapófogós volt a beszélgetés, abszolút semmi vonzalmat nem éreztem a bizonytalankodása miatt, de azért arra a pár órára próbáltam magam jól érezni, és puhítani rajta. Egy elég baráti beszélgetés lett, de ő is érezte, hogy ez nem több. Viszont tudta az illemet, és nem játszotta az agyát, innentől meg nekem érdemel annyit, hogy arra a kis időre figyeljek rá.
Volt viszont bunkóval is dolgom, a szavamba vágott, nyomkodta a telefonját, egy másik srác meg folyamatosan előadta magát, meg mesélte a részeg sztorikat, káromkodott, menőzött, le sem szartak jóformán, csak róluk és a kis műsorukról szólt az egész... Ott megkérdeztem egy idő után, hogy ez valóban randi, vagy én értettem valamit félre, mert velem még a fiú barátaim is tisztelettudóbbak és férfiasabbak, (pedig ott azért megy a szivatás meg a piszkálódás néha), párkapcsolatban meg elvárom, hogy nőként kezeljenek és nem valami ócska haverként. Ebből meg vagy sértődés lett, és lelépett, vagy én javasoltam, hogy lassan menjünk.
21L
Az első találkozó szerintem alapból inkább csak baráti beszélgetésből áll. Persze lehet megint én vagyok túl vén.
(Mea maximus culpa, hogy nem nőként szóltam bele)
Ezt megértem, én is így vagyok vele.
De arra gondoltam, hogy első "randin" kizárt, hogy szexuális vagy szerelmi gesztusokat tegyek. Az első találkozó inkább szó szerint az ismerkedésé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!