Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam a pasit fizetni a randin, ha tudom, hogy nem lesz folytatása?
Minek mész el randizni, ha már most tudod, hogy nem lesz folytatása?
Ha ez a randin derül ki, én ragaszkodnék a saját részem kifizetéséhez.
Felajànlottad neki ,nem fogadta el.
Aztan kit érdekel ,hogy mit fog gondolni.
n25
Na, én az első pár randin ezért nem engedtem senkit fizetni. :)
Én is fizetném a felét.
21/L
Miért mennek ezek ilyen nehezen nektek, lányok?
Nem, nem ettől leszel lehúzós. Egyáltalán, fel sem kellene ajánlanod, ráadásul annyira bagatell összeg, hogy mindenkinek bele kell férjen. Ha jól megy a dolog, akkor idővel áthívod magadhoz, amikor főzöl neki valami finomat, ez bőven elegendő kompenzáció. Most persze nem ez a helyzet, de felteszem, te sem így indultál neki a randinak.
Akkor lettél volna lehúzós, ha hetekig (hónapokig?) így oldottad volna meg az iszogatásaid/kávézásaid, előtte lebegtetve a dolgot. Vagy ha szórakozóhelyen elfogadod a meghívást, aztán rögtön "kimész mosdóba", vagy akár még erre az olcsó színjátékra sem fecsérelve az idődet fapofával elsétálsz az itallal. Ilyenek vannak bőven, és szerintem a minimális értékrenddel rendelkező embereknek nem kell magyarázni, mi is a gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!