Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek még lehet folytatása, volt valaki hasonló helyzetben?
Pár nő tényleg ennyire tudatlan, hogy nem foglalkoztok azzal hogy teljesen kihasználnak titeket?
Ráadásul nemhogy csak nem foglalkoztok, de még szerelmesek is lesztek beléjük...
Ez undorító.
Üdv!
Persze, hogy volt hasonlóm. Számomra ez a huza-vona 2-évig tartott. Nem tudom még aktuális-e a kérdésed,de hát le írom. Naív kislány voltam, ő érett férfi. Kinek ne esne jól!?
Ahogy megláttam,"szerelem volt első látásra".
Állandóan harcoltunk egymásért, (legtöbbször ÉN) 2-évig ez a se veled-se nélküled dolog volt.
Ő tudta az érzéseimet. És ki is használta rendesen. Azt hittem, ő is ugyanezt érzi. Ott hagytam miatta a páromat... De ahogy megkaptam, (bevallott mindent állítólag) nem éreztem, hogy ő kell nekem. Csak a buta illúziót kergettem azt a lángot, azt a szerelemnek hitt kis érzést amit akkor éreztem.
Pedig a szerelem már tudom, hogy nem ez. Az ilyennek nincs semmi jövője. Az alapja csupán a szexualitás.
Ne várd azt, hogy majd keresni fog és boldogan éltek amíg megnem haltok. Ha pedig az érzéseit fitogtatja ne hidd el!
Mert az sem igaz.
Ez egy hamis illúzió.
Azóta újra vissza találtunk a párommal, egymáshoz. Most tudom mi az igazi szerelem. Olyan mélyen van, hogy azt semmi nem tudja kitörölni a szívedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!