Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok volt mar a fiu elfutott randin toletek? En tervezem hogy megcsinalom!
ha elmegyek egy lannyal randizni es megy a beszelgetes de tarskeresesileg nem halad a dolog, mert nem tetszem a lanynak, onnantol nekem idopocsekolas az egesz...
akkor miert ne kezdhetnek el futni a legvaratlanabb pillanatban es egyszerüen otthagyom a csajt?
aztan gondolkodjon el h mit nem csinalt jol.
Az béna. Inkább kezdd idegesen nézni az órádat, majd egy idő után mondd, hogy bocs, de 15 perc múlva itt és itt kell lennem, mert van mára egy másik találkozóm is.
.
Vagy mondd azt, hogy bocs, de mindjárt kezdődik a kedvenc sorozatom, most mennem kell.
Erre van 2 legegyszerűbb dolog!
1. fake call
2. Őszintén megmondod, hogy ne haragudjon, nem akarod egymás idejét húzni, nem erre számítottál, szeretnéd befejezni a találkozót.
:D Óvoda!
Miért nem mondod el neki, hogy ne rabolja az idődet, szerintem váratlanabb, mint hogy elfutnál.
Kommunikáció az alapja mindennek!
egyszer volt, hogy megittam 1 sört vhol egy csajjal, de nagyon béna csaj volt, nem mosolygott, meg nem volt semmi hangulat.
és ő ugy gondolta, hogy majd viszem tovább másik kocsmába, de én mondtam neki h fáj a fejem megyek haza álmos vagyok.
erre nekem állt, hogy GÁZ vagyok...persze ha én mondom egy csajnak, hogy gyökér amiért leráz, akkor meglincselnek...de ugy látszk mindenért a pasi a felelős...
"aztan gondolkodjon el h mit nem csinalt jol."
Inkább azon fog elgondolkodni, hogy melyik kórház pszichiátriai osztályáról szöktél ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!