Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok volt mar a fiu elfutott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok volt mar a fiu elfutott randin toletek? En tervezem hogy megcsinalom!

Figyelt kérdés

ha elmegyek egy lannyal randizni es megy a beszelgetes de tarskeresesileg nem halad a dolog, mert nem tetszem a lanynak, onnantol nekem idopocsekolas az egesz...

akkor miert ne kezdhetnek el futni a legvaratlanabb pillanatban es egyszerüen otthagyom a csajt?

aztan gondolkodjon el h mit nem csinalt jol.

2017. aug. 7. 12:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen sportos alkat vagy? Miért nem egyszerűbb megmondani, hogy nincs értelme folytatni?
2017. aug. 7. 15:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha velem ezt csinálnák, nem gondolkodnék azon, hogy ki járt jobban. Elfutsz? Ez aztán nagyon férfias. Inkább mondd meg, hogy ne haragudj, nem egymást keressük és aztán elköszönsz tőle és elmész. De elfutni...vicc. Mint valami rossz vígjáték.
2017. aug. 7. 18:39
 13/15 A kérdező kommentje:

hát nem tudom, nekem már volt hogy elszaladt a csaj, vagyis felugrott egy buszra köszönés nélkül...

ja, de ott nyilván én voltam a hibás mi? Csak pusztán azért, mert én vagoyk a fiú...és ha egy lány igy leráz akkor velem biztos nagy bajok vannak.

Csak nem tudom, hogy a forditott szitu miért nem elfogadott? Ezek szerint a nők nem egyenlő felek.

2017. aug. 7. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem írták hogy elffogadot a nő részéről. És azért mert valaki gyökér volt nem kel neked is annak lenni.
2017. aug. 7. 20:54
 15/15 A kérdező kommentje:
majd várok pár hetet és kiirom ezt a kérdést foridott szereposztással...és majd összehasonlitjuk a váalszokat...
2017. aug. 7. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!