Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak egy olyan pasival aki az első randin elfutott félelemből?

Figyelt kérdés

Tudom most ezt senki nem fogja elhinni de tegnap frankón megtörtént.

Interneten megismerkedtem egy 31éves férfival. Tök jól elbeszélgettünk de talizni nem akart nagy nehezen rávettem. Mikor taliztunk tiszta ideg volt. Aztán annyit mondott hogy jajj bocsi túl izgulok és megyek. És szinte elfutott szapora léptekkel én csak néztem hogy ez most kandi kamera.

Aztán irt hogy ne haragudjak és adjak még egy esélyt de nagyon fél az ilyen helyzetektől. Hat ezek után már nem tudom mit csináljak....

2016. máj. 29. 09:12
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
66%
Nyugi, lehet h csak cifrafosás jött rá, de amúgy a falhoz csapott és megcsinált volna...
2016. máj. 29. 09:13
 2/36 anonim ***** válasza:
78%
Jézusom mi van a mai férfiakkal? Komolyan mintha óvódában lennénk...
2016. máj. 29. 09:18
 3/36 anonim ***** válasza:
82%
Azt hiszem a "férfi" itt nagyon a nem megfelelő megnevezés...
2016. máj. 29. 09:21
 4/36 anonim ***** válasza:
75%
Durva
2016. máj. 29. 09:22
 5/36 A kérdező kommentje:
2. Ugye? Én szeretem ha egy pasi félénk de azért van határ......
2016. máj. 29. 09:22
 6/36 Titusztitusz ***** válasza:
89%
Nem értem,hogy egy ilyen "gyáva nyuszival" mi a csudának akarnál te foglalkozni a továbbiakban...Még azon se csodálkoznék,ha azért kellett volna olyan gyorsan távoznia a helyszínröl, mert a félelemtöl maga alá piszkított...Egy ILYEN jellegü figura szerinted tudna viselkedni bármikor is FÉRFIKÉNT? Dehát te tudod...
2016. máj. 29. 09:23
 7/36 anonim ***** válasza:
62%
En is cifrara tippelek.
2016. máj. 29. 09:24
 8/36 anonim ***** válasza:
69%
És benned komolyan felmerül, hogy itt még lenne bármi dolgod? Lehet velem van a baj, de én az olyan férfit szeretem, akinek helyén van a töke.
 9/36 anonim ***** válasza:
60%
Ez egy "ffi"? XD Ilyenre nem tudok mit mondani, szóhoz sem jutok! Ez nem randi volt, hanem a kisgyerek próbált tettetni vlmit, amit nem sikerült...
 10/36 anonim ***** válasza:
43%
Lehet meglatott es a gatyajaba elvezett. Mondjuk en ekkor se futottam volna el. Megmondtam volna h iszonynat szexi vagy, es az ezredes onallositotta magat. :)
2016. máj. 29. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!