Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak egy olyan pasival aki az első randin elfutott félelemből?
Tudom most ezt senki nem fogja elhinni de tegnap frankón megtörtént.
Interneten megismerkedtem egy 31éves férfival. Tök jól elbeszélgettünk de talizni nem akart nagy nehezen rávettem. Mikor taliztunk tiszta ideg volt. Aztán annyit mondott hogy jajj bocsi túl izgulok és megyek. És szinte elfutott szapora léptekkel én csak néztem hogy ez most kandi kamera.
Aztán irt hogy ne haragudjak és adjak még egy esélyt de nagyon fél az ilyen helyzetektől. Hat ezek után már nem tudom mit csináljak....
Nézd kérdező, ha neked ez az új metroszex, cukiság, androgün, érzelgős, nem férfias style az eseted, jobb lesz, ha hozzászoksz az ilyesmihez.
Mi, hagyományos patriarchák legalább nem produkálunk hasonlókat :)
Hadd fusson :D
Egyébként ha láthatóan nem akart/mert találkozni, miért erőlteted?
A lányom 10 évesen belekönyökölt egy ablaktáblába, milliméterekre az artériától tele volt vágással...
Egy másik gyerekem szülése után egy héttel az anyjából zuhanyozás közben kipottyant egy öklömnyi véres izé...
Most ettől a pasitól miféle reakcióra lehet számítani?
inkább keress egy kevésbé elmeroggyant pasit
mert van egy pár szitu ,amikor nem árt ,ha tökös a barátod
ezt meg könyveld el mint életed egy színes pillanata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!