Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak egy olyan pasival aki az első randin elfutott félelemből?

Figyelt kérdés

Tudom most ezt senki nem fogja elhinni de tegnap frankón megtörtént.

Interneten megismerkedtem egy 31éves férfival. Tök jól elbeszélgettünk de talizni nem akart nagy nehezen rávettem. Mikor taliztunk tiszta ideg volt. Aztán annyit mondott hogy jajj bocsi túl izgulok és megyek. És szinte elfutott szapora léptekkel én csak néztem hogy ez most kandi kamera.

Aztán irt hogy ne haragudjak és adjak még egy esélyt de nagyon fél az ilyen helyzetektől. Hat ezek után már nem tudom mit csináljak....

2016. máj. 29. 09:12
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

#21, mehetnél ügyvédnek, frankó... így kicsvarni egy történetet:

"Szóval addig rágtad a fülét, amíg bele nem ment egy neki egyáltalán nem tetsző dologba " - szóval egy internetes ismerkedéstőé idegen teljesen a személyes folytatás?

A kutyás sztori megható, le a kalappal előtted, hogy bírsz velük bánni, de a kérdező nem harap. (szerintem).

Ki lehet gyógyítani mindenkit, szinte mindenből, de azért a Kérdezőnek nem tanácsolom, hogy párkeresés helyett amatőr pszichológusként tevékenykedjen.

2016. máj. 29. 12:20
 32/36 anonim ***** válasza:

Miért nem futottál utána? Valahogy így:

[link]

2016. máj. 29. 12:48
 33/36 anonim ***** válasza:

Eddig az volt a bajod, minden alfahím megalázott. Azok persze tökösek voltak, ahhoz is, h jól kiszúrjanak veled.

Most megismerted a ló másik oldalát.

Nem mondom, szélsőség mind a kettő, de találd ki, neked melyik a jobb.

Attól hogy ebben a szituációban beijedt, még egyáltalán nem biztos, h teljes lényében gyáva, pusztán csak idegen, szokatlan volt neki ez a szituáció, a komfortzónájától nagyon távol állt.

Szerintem adj neki még egy esélyt, ha minden másban megfelel, senki nem tökéletes.

2016. máj. 29. 13:09
 34/36 anonim ***** válasza:
Utána kellett volna kiabálni,hogy nyuuusziii!
2016. máj. 29. 13:57
 35/36 anonim ***** válasza:

Én ezt nem nevezném pasinak. Férfinak még inkább nem. Az aranyos ha izgul, ideges, mi is így voltunk vele az első randin (szintén neten ismerkedtünk meg) de van egy határ... A férjem pl oldotta a feszkót egy öleléssel, miután köszöntünk egymásnak, aztán pár perc beszélgetés után egy csók is volt.

Valaki nőként nem futamodik meg így csak mert ideges, akkor egy pasi se tegye. Én elküldeném a fenébe az ilyet. Ez nem férfi.

2016. jún. 3. 18:14
 36/36 anonim ***** válasza:

Félénk,most miért baj ez istenem ::)

fuss utána még nem késő

2016. jún. 3. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!