Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak egy olyan pasival aki az első randin elfutott félelemből?

Figyelt kérdés

Tudom most ezt senki nem fogja elhinni de tegnap frankón megtörtént.

Interneten megismerkedtem egy 31éves férfival. Tök jól elbeszélgettünk de talizni nem akart nagy nehezen rávettem. Mikor taliztunk tiszta ideg volt. Aztán annyit mondott hogy jajj bocsi túl izgulok és megyek. És szinte elfutott szapora léptekkel én csak néztem hogy ez most kandi kamera.

Aztán irt hogy ne haragudjak és adjak még egy esélyt de nagyon fél az ilyen helyzetektől. Hat ezek után már nem tudom mit csináljak....

2016. máj. 29. 09:12
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
35%

"de talizni nem akart nagy nehezen rávettem"

Hmm....

Szóval addig rágtad a fülét, amíg bele nem ment egy neki egyáltalán nem tetsző dologba és most azon csodálkozol, hogy egy számára kelleletlen szituációból ki akart lépni. Az agorafóbiás embereket nem úgy kell kezelni, hogy erőszakkal kirakod őket a tömegbe és várod, hogy majd hozzászokjanak, mert ezzel csak egy fa$za kis pánikrohamot érsz el, semmit többet.

Gondolom azt vártad, hogy a kérdés kiírása után majd mindenki jól kiröhögi azt a szerencsétlen kretént. Mit szólnál hozzá, ha mondjuk beraknálak a menhelyen az engedetlen és erőszakos kutyák részlegébe? Én tudom kezelni őket, szóval nem támadnak meg, de te képes vagy úgy viselkedni, hogy azzal ne provokáld ki őket? Felteszem nem, egy ilyen szituációban valószínűleg neked ugrana az összes és úgy futnál el, mint egy nyúl a sólyom elől, már ha egyáltalán tudnál futni, ugyanis a kutyák ösztönből a lábat támadják, hogy az áldozat ne tudjon elmenekülni. A felállás ugyan az lenne, vagyis egy embert helyeznénk olyan helyzetbe, ami számára rettentően kellemetlen és utána azon röhögnénk, hogy mennyire nevetségesen viselkedett.

Bár az is lehet, hogy ez az egész csak egy kamu, ami nem lenne meglepő, hisz a sok élettelen kisiskolás gyerek imád vasárnap reggel itt trollkodni.

2016. máj. 29. 10:08
 22/36 anonim ***** válasza:
66%

Azért elég sok mindent feltételezel a kérdezőről, és a pasiról, akivel találkozott. Ez inkább szociális fóbia, ha már távdiagnosztizálni akarnánk, és nyilván nem újdonság számára, hogy szorong ilyen helyzetekben. Ezt tudta, és belement.

2016. máj. 29. 10:17
 23/36 Titusztitusz ***** válasza:
57%
21-es...Van némi igazság abban, amiröl írtál, de azért ne hullassunk már könnyeket egy ilyen szertencsétlen balfácán okán...Ugyanis ha valaki komplexusos, és fóbiái vannak, meg TUDJA MAGÁROL AZT, hogy fél a nőktöl, meg stb,stb, AZT ILLETT VOLNA JÓ ELŐRE TUDATNI A KÉRDEZŐVEL IS, NEM? És akkor semmi probléma nem lett volna...Pl:"Majd ne ijedj meg, de én eléggé komplexusos vagyok, és félek a nőktöl is, úgyhogy több mint valószínű az, hogy elég zavarban is leszek, meg félni fogok, szóval erre számítsál...Meg arra is, hogy a talinál lehet hogy meg sem bírok majd szólalni, úgy fogok izgulni, meg félni...Fogod tudni kezelni ezt a szitut? Igen? Akkor jó...Találkozunk itt meg itt...Nem? Akkor inkább jobb ha nem találkozunk élőben"...Belehalt volna az a szerencsétlen balfék egy ilyen figyelmeztetésbe? És mégsem tette meg...Szóval csak ne mosdassuk már ki ezt a nyomoroncot mindjárt valami ártatlan szentnek, akin röhög a sok rosszindulatu gonosz ember...
2016. máj. 29. 10:20
 24/36 anonim ***** válasza:
63%

Amúgy én tényleg sajnálom, mert valószínűleg ahelyett, hogy növelné az önbizalmát, hogy ez a nő találkozni akart vele és megismerte, ezt a találkozást is majd úgy fogja elkönyvelni, hogy mekkora egy szerencsétlen...

viszont sajnálatból, más omladozó önbizalmának támogatásából összejönni valakivel nem párkapcsolat.

2016. máj. 29. 10:33
 25/36 anonim ***** válasza:
73%
1 feltételnek már biztos megfelelt: sportos
2016. máj. 29. 10:36
 26/36 anonim ***** válasza:
43%
Beszélgess vele, kérdezd róla, hogy mitől ijedt meg ennyire. Szerintem szociális fóbiája van, ha nem bírja az ilyen helyzeteket. Ez nem feltétlen kell, hogy a kapcsolat végét jelentse. Egyszerűen csak neki sokkal több idő kell, amíg kényelmesen érzi magát új emberek között, amíg meg tud nyílni előtted is. Ha személyesen nem akar találkozni, kérdezd meg, hogy akkor beszélgethettek-e telefonon vagy neten keresztül videótelefonálással? Így mégis közvetlenebb lesz a kommunikáció, mintha csak irkálnátok egymásnak, de mégsem annyira ijesztő neki, mint személyesen ott ülnie veled kettesben. Ha ebbe belemegy, akkor nincs más dolgod, mint így ismerkedni vele egy ideig és kivárni, hogy vajon gyűjt-e annyi bátorságot, hogy utána személyesen is tudjatok randizni, vagy sem.
2016. máj. 29. 11:19
 27/36 anonim ***** válasza:
Szerintem is, annak a pár válaszolónak aki a Kedves kérdezőt okolja, Nem az a kérdés hogy Hülye a kérdező hogy miért találkozik ilyenekkel, hanem az, hogy örülni kéne hogy van ilyen nő aki egyáltalán esélyt ad, Sajnálatos hogy vannak ilyen elszigetelt férfiak.
2016. máj. 29. 11:28
 28/36 anonim ***** válasza:

Én is csináltam ilyet. Bepánikoltam, mert nem tudtam h mondjam el a csajnak h ne csalodjon bennem és ne gondolja azt h én már mindent tudok ennyi idősen a szexről, mikor még nem is csokoloztam soha. Mert regebben egy lánynak ezt bevallottam, kiröhögött, mert amilyen dumás vagyok azt hitte h egy igazi csajozos is lennék erre kiderül h még csokolni se tudok. (ne irjon ide semmilyen nőkben-csalodott h milyenek a nők, meg lehet érteni h nem mindenki akar bajlodni egy tapasztalatlannal)

Vmikor összeszedtem bátorságom irtam neki h szeretnek vele csak ugy összefutni egyszerűen beulni valahova beszélgetni vele munka után, (h meseljek magamról), de arra gondolhatot h biztos azt kozolnem vele h nem is tetszik nekem és erre hivta a baratnőjét is h én csak beszélgetni akarnek vele ugyis, mást nem is....

Szoval ha bocsanatot és még egy esélyt is kért, annyira nem lehet még olyan töketlen. És attól h valaki berezel egy randin, nem jelenti azt h az élet egyébb területén is összefo...ná magát: A nagy nőfaló kigyurt haverom(aki majd megmutatja a világnak h milyen tökös) szószerint sirva jött haza angliából 3 hét után mert honvágya volt, én 3,5 évet töltöttem egyedül kint külföldön egy üres albérletben és egy matraccal a földön.

De szánalomból tényleg ne találkozz vele. Ha elutasitanád is, szerintem az illető ebből most tanult és tudja jól h elszúrta.

2016. máj. 29. 11:36
 29/36 anonim ***** válasza:

A cifra volt az első gondolatom, "haverok" verje el őket a Mikulás hashajtót raktak egy randi előtt az italomba. Nálam is ilyesmi volt a reakció, közöltem bocsi, de rohannom kell és irányba vettem a legközelebbi WC-ét.

Messze nem jutottam sajna, a győri sétálóutcán csusszant ki a meglepetés.

2016. máj. 29. 11:57
 30/36 anonim ***** válasza:
43%

29-es

Szard le...

2016. máj. 29. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!