Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
A társkeresés minden módjával próbálkoztam már, változtattam a stílusomon, többet sportolok a jobb alakért és még se kellek senkinek!
Minden napom ugyan úgy telik. Senkinek se kellek. Remek állásom van a tanulásra nem foghatják. Voltak többen is, de azok csak qurvának akartak a már meglévő barátnőjük mellé.
Egyre úgy érzem, hogy semmirekellő vagyok. Az ismerkedős oldalamon munkáimmal is dicsekedtem, akkor csappant meg nézettségem (a hobbim a hímzés és szövés, de lesz@rja mindegyik). Mit tegyek? Múltkor az életemnek is véget akartam vetni csak a vonat megijesztett. Agy turkászhoz tutira nem megyek, ez nem lelki gond. Sokkal kifinomultabb stílust vettem fel. Új ruhákat is vásároltam, amik koromnak megfelelőek és 8 kilót fogytam szándékosan. A fogyásban még az az irritáló, hogy mióta visszanyertem lányos alkatomat a környezetem idegesítően kérdezgeti, hogy minden rendben van-e, mire én igennel válaszolok, holott nincs rendben semmi, hiába tettem sok mindent az elmúlt időben.
Minden vágyam az volt, hogy egy jó emberrel leélem az életemet, de ez soha nem jött össze.
25/N
Csupa vonzó dolgot írsz magadról - egyszerűen rossz körökben mozogsz.
A társkeresőben ne bízzál, hülyék, aberráltak, lelki sérültek, lesipuskások
A leírásból nekem az jön le, hogy jó magasan van az a léc, és csak a jóképű, kigyúrt csajozógépeknek adtál esélyt. Igen, ők ilyenek, annyi nőt kaphatnak, amennyit akarnak, evidens hogy a fölösleget csak ingyenkvaként fogják kezelni.
Nem kell minden normális, intelligens átlagpasast a friendzónába raknod, és akkor lesz kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!