Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés

A társkeresés minden módjával próbálkoztam már, változtattam a stílusomon, többet sportolok a jobb alakért és még se kellek senkinek!

Minden napom ugyan úgy telik. Senkinek se kellek. Remek állásom van a tanulásra nem foghatják. Voltak többen is, de azok csak qurvának akartak a már meglévő barátnőjük mellé.

Egyre úgy érzem, hogy semmirekellő vagyok. Az ismerkedős oldalamon munkáimmal is dicsekedtem, akkor csappant meg nézettségem (a hobbim a hímzés és szövés, de lesz@rja mindegyik). Mit tegyek? Múltkor az életemnek is véget akartam vetni csak a vonat megijesztett. Agy turkászhoz tutira nem megyek, ez nem lelki gond. Sokkal kifinomultabb stílust vettem fel. Új ruhákat is vásároltam, amik koromnak megfelelőek és 8 kilót fogytam szándékosan. A fogyásban még az az irritáló, hogy mióta visszanyertem lányos alkatomat a környezetem idegesítően kérdezgeti, hogy minden rendben van-e, mire én igennel válaszolok, holott nincs rendben semmi, hiába tettem sok mindent az elmúlt időben.

Minden vágyam az volt, hogy egy jó emberrel leélem az életemet, de ez soha nem jött össze.

25/N

2017. aug. 10. 16:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Sok lúzer egy helyen nekem sose volt baratnőm de nem hisztizek szedjétek már őssze magatokat

Csak viccelek de az tény hogy egy kapcsolat ugyanakkora erőfeszítés mint eredmény

2017. aug. 10. 17:05
 12/23 anonim ***** válasza:
A lùzerrel vicceltem
2017. aug. 10. 17:09
 13/23 anonim ***** válasza:
Kár hogy nem nevettek
2017. aug. 10. 17:12
 14/23 anonim ***** válasza:
Kacc - Kacc.
2017. aug. 10. 17:13
 15/23 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nagyon rá vagy görcsölve az egész témára, ez még mwgmuttkozik a kisugárzáson, hasonló gondokkal küzdök én is férfiként, mindennap megküzdeni ugyanazzal ami már szokássá vált és kattogsz rajta, ezen kell valahogy felül kerekedni, tudatosítani magadnak, hogy magad miatt csinálod amit csinálsz s nem azért hogy megfelelj sok irigykedő lenéző embernek, csinálj olyan dolgokat amibe jó vagy, s hagyd elmenni azokat a berögzült gondolatokat, s minél jobban fejlödsz valamikben annál több esélyed is lesz hogy észre vesznek, vagy úgy mert azt látják milyen kitartó személyiség vagy, na meg amit mondani tudok tapasztalat a sors olyan h mikor akarod akkor nem jön, mikor nem számítasz rá, akkor jön elő,
2017. aug. 10. 17:56
 16/23 anonim ***** válasza:
Őszintén: tényleg nem volt soha senki komoly érdeklődőd, aki neked "lúzer" volt és inkább nem vetted férfiszámba? Kép nélkül viszont tényleg nehéz... illetve inkább lehetetlen megmondani, hogy mi lehet a baj. Intelligensen írsz, bár ahogy kihangsúlyozod a "remek állásodat", nekem kissé karrieristának tűnsz, ami szerintem nem sokaknak tetszik. Ellenben a hobbid számomra nagy pozitívum.
2017. aug. 10. 17:57
 17/23 anonim ***** válasza:

Ha ugyan annyi privátot kaptál, mint kommentet, akkor nem lehet, hogy inkább neked nem kell senki ? D:

31/f

2017. aug. 10. 18:32
 18/23 anonim ***** válasza:
Megteszi 14es
2017. aug. 10. 18:37
 19/23 anonim ***** válasza:

Amíg te nem szereted magadat, addig ezt mások sem tehetik meg.

Jelenleg gyűlölöd magad, tegát a maximum amit mások is megtehetnek feléd, az a gyűlölet... :/

2017. aug. 11. 01:04
 20/23 anonim ***** válasza:
Tényleg nem szabad ennyire rágörcsölni, élvezd az életet és meglátod meg fogod találni a társadat! Rengeteg ember jár hasonló cipőben, de ez miatt tényleg nem érdemes stresszelned magad.
2017. aug. 11. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!