Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
A társkeresés minden módjával próbálkoztam már, változtattam a stílusomon, többet sportolok a jobb alakért és még se kellek senkinek!
Minden napom ugyan úgy telik. Senkinek se kellek. Remek állásom van a tanulásra nem foghatják. Voltak többen is, de azok csak qurvának akartak a már meglévő barátnőjük mellé.
Egyre úgy érzem, hogy semmirekellő vagyok. Az ismerkedős oldalamon munkáimmal is dicsekedtem, akkor csappant meg nézettségem (a hobbim a hímzés és szövés, de lesz@rja mindegyik). Mit tegyek? Múltkor az életemnek is véget akartam vetni csak a vonat megijesztett. Agy turkászhoz tutira nem megyek, ez nem lelki gond. Sokkal kifinomultabb stílust vettem fel. Új ruhákat is vásároltam, amik koromnak megfelelőek és 8 kilót fogytam szándékosan. A fogyásban még az az irritáló, hogy mióta visszanyertem lányos alkatomat a környezetem idegesítően kérdezgeti, hogy minden rendben van-e, mire én igennel válaszolok, holott nincs rendben semmi, hiába tettem sok mindent az elmúlt időben.
Minden vágyam az volt, hogy egy jó emberrel leélem az életemet, de ez soha nem jött össze.
25/N
Nyugi most sok privátot fogsz kapni.
Amúgy én se kellek még a kutyának se 😂
Szóval fel a fejjel, nem vagy egyedül ezzel a problémával. Kitartás ;)
23F
nekem sincs senkim, de igyekszem megtalálni. Üdv!
Nem ér feladni, az túl könnyű...
26/F
Figyelj! Dettó.
- jó állás.
- jó alak.
és egészséges sem vagyok!
Annyiszor akartam hinni,másokban is és magamban is,de nem sikerült!
4 kapcsolatom volt,abból 3 (miattam) szakítással végződött.
Ismerkedni nem szoktam,mert tudom azt,hogy kevés vagyok egy kapcsolathoz!
Meg kellene nyílnom ahhoz,hogy elhidjem azért akarnak,mert kedvelnek.
Ez viszont nem nagyon megy. Nem bízom az emberekben. Sokszor vágtak már át! Volt,hogy; megnyíltam,hittem... --> megbántottak,aláztak,csak szexre akartak.
Tudom,hogy árlag alatti vagyok. Azt is,hogy különc,introveltált,sok velem a "baj" stb... ezért magamhoz való társat kell(ene) találnom! Aki hasonló vagy nagyon megért és meg tud kedvelni,szeretni őszintén. Ebből pedig kevés van.
Nehezen nyílok,barátkozok,kedvelek meg valakit igazán. De ha így van,ragaszkodni kezdek,nehezen engedem el. És duplán fáj,ha á.t.b.@.sz! Kevés ember "igényeinek felelek meg"! Ha lesz egyszer ilyen,boldog leszek. Ha pedig nem,azt is elfogadtam!
Olyan emberrel nem leszek együtt,aki nem fogad el/nem tud szeretni igazán! Olyanra pedig "nem rakom magam teherként" aki nem bírná ezt el.
Ezt,csak azért írtam le,hogy lásd nem vagy egyedül!
Egyébként,az #5- ös,szépen megfogalmazta a lényeget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!