Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lettek a rendes lányok a társkeresőkről?
Csak én érzem úgy, hogy eltűntek az olyan nők a társkeresőkről, akikkel lehetne tervezni komoly kapcsolatot?
Vannak nők tömegesen, de mind ez a tükör előtt pózolós, kacsamesék feelinges csúcsörítős lány. Nem mondom, hogy nem csinosak, de belőlük nem nézem ki, hogy felelősséget tudna majd vállalni egy gyerekért és tuti nem tesz le elém egy tál ételt.
/ Tapasztalatból beszélek: A kollégiumban elvétve még akadt egy-két olyan lány, akiböl kinéztem volna, hogy családcentrikus és jó háziasszony lenne belőle, de mind foglalt volt. :/ Akinek csak egy kisebb műköröm volt fent, már a kész kajákkal üzemelt, mert "Nem gondolod, hogy a főzéssel, mosogatással tönkreteszem a kezem!" volt a mottó. :(
Így hát haverokkal ezek után azt szoktuk mondani, hogy egy ilyen csitti-fitti lányka szép, csinos, de nem asszonynak való. /
A visszafogottabb, akár kicsit husisabb, igazi, komoly nők csak szerintem tűntek el a netes ismerkedésből?
Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok?
29/F
Általában a korban hozzád illő nők azok, akiket mondjuk olyan 18-20 éves korukig le sem tojnak a pasik, utána meg az összes megvilágosodik, és a többségét "elviszik" ezeknek a lányoknak. A maradék meg:
- más téren defektes
- társkeresőre felmegy, aztán 2 nap után otthagyja, mert 1) nem megy neki a netes társkeresés, személytelennek érzi, 2) elborzad a sok tapló üzenettől, amit a férfiaktól kap
- társkeresőn ott van, de nem veszik észre a pasik, mert nem szép
Szerintem is eltűntek a rendes lányok, de nem ezért, amit te mondasz, hanem egyszerűen defektes mind. A többség nem is ismerkedési szándékkal van ott, hanem csak úgy unaloműzésből, nem ritka, hogy kapcsolatban van, és van hogy kamu profil. Nekem volt 2 lány, aki visszaírt, aztán a legutóbbi egyik pillanatról a másikra letiltott.
Biztos meg lehet találni az igazit, de olyan, mint tű a szénakazalmban. Kissé kezd megrendülni a bizalmam az összes lányban.
Igen, a marha nagy szabadság, meg a liberalizáció jegyében gáz ilyen nőnek lenni, pedig aztán végül mind ezt csinálja, ha párkapcsolatba kerül.
Vagy nem, és egyedül marad.
Lehet választani.
Hőbörögnek ez ellen, de amikor fenemód szerelmes lesz ilyenből egykettő, mind kisangyal lesz, aztán bejön a gyerek, közös ház, stb...na akkor irgalmazzon az isten a férjnek.
Nekem meg a ferfiakban a bizalmam.
Mindent elvartok mar a noktol, ti meg kb. a kisujjatokat ha megmozgatjatok.
Ha tetszik, ha nem hozza lehet szokni, hogy mar nincsenek tipikus noi-ferfi szerepek. Bele is halnek, ha a baratom, azt hinne majd en munka utan kiszolgalom, mint vmi cseled. Ha tud fozni, hat akkor vilogtassa meg o is a tudasat, ha nem akkor tanitok neki par alapot, amit majd maga is eltud majd kesziteni, amig en mondjuk teregetek.
Mar nagyanyam is ki volt 30-40 evvel ezelott, hogy neki a kemeny munka utan a nagyapam az asztalra csapott, ha haza teres utan 1 oran belul nem volt a tanyeraba szedve az etel. Persze o neki elso dolga volt ledolni a kenyelmes kanapeba, cigizgetni, ujsagot olvasni es tvt nezni , amig a mamam majd meghalt, hogy tulajdonkeppen vele egyutt 3 gyereket lasson el.
A mukorom meg nem jelent semmit. Nyilvan tobb cm-es verseny kormokkel, az ember lanya a s*egget se tudja kitorolni, de alatalaban nem is latni ilyet a hetkoznapi, atlagos nokon.
Hát nem tudom, ismerkedéskor nem állt nekem a párom (akkor még nem volt az), hogy tudok-e főzni, mosni stb, mondjuk elég nagy háztartást vezetek, és ez gyorsan ki is derült minden ismerkedős partnerem számára. De mikor a hétvégén kanállal szaggattam a nokedlit a gulyáslevesbe, azért biccentett egy elismerőt. Csak hát ez egész másképp néz ki, mint hogy te csitti-fittizel itt össze-vissza.
Amúgy 30 vagyok, és nem a férfiak miatt tanultam meg háztartást vezetni, hanem azért, mert van igényem a rendre, tisztaságra, normális étkezésre. De hiszem, hogy ezzel nem vagyok ám egyedül.
A regisztrált lányok jórésze anno valóban rendes lány volt, aztán miután kapott 500 levelet, elszaladt vele a nyihaha, és úgy válogat a pasik között mint Hamupipőke.
Akik fent vannak, azok jórésze kamuprofil, bot, vagy felszínes, anyagias, kivagyi nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!