Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják itt rengetegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják itt rengetegen a férfiak, hogy minél idősebbek lettek, annál jobban, , tapadtak" rájuk a fiatalabb nők? Én ezt 30-as férfiként nem így tapasztalom.

Figyelt kérdés
Volt is itt már ilyen kérdés, és rengeteg pasi leírta, hogy eddig alig-alig vették észre őket a nők, most meg vettek lakást, jó autót, meg többet mosolyogtak a nőkre, jobban dumáltak, máshogy próbálkoztak és odavannak értük a huszonéves nők, hogy ők meg 35 felettiek. Én meg 32 évesen nem ezt veszem észre. 2-3 éve nagyon sok nő volt, cserélgettem a barátnőimet. 2 éve meg semmi, egyiknek sem tetszem szinte. Jó, hát albérletben lakom, de van jobbfajta autóm, megfelelő munkahelyem. Tehát túl sok minden nem változott. Ugyanolyan vagyok jellemileg, mint régen. Öregedtem valamennyit, de nem vagyok még nyugdíjas.
2017. júl. 30. 20:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Pedig igaz.

Lehet csak te nem vagy kelendő :D

2017. júl. 30. 20:33
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát az lehet. De eddig nem volt, akkor mi lehet most?
2017. júl. 30. 20:33
 3/14 anonim ***** válasza:
Kell v mi vigasz a sok kapcsfüggönek. Ez a szerencsétlenek ópiuma.
2017. júl. 30. 20:40
 4/14 anonim ***** válasza:

Odáig nem nagyon jutottam, hogy kitárgyaljuk mim van, de az tény, hogy 25 alatt állnak inkább szóba velem. Saját korosztályom nem igazán.

31/f

2017. júl. 30. 20:45
 5/14 A kérdező kommentje:
Akkor 3 válasz, és mégis igaz. Lehet csak én lettem öreg 2 év alatt.
2017. júl. 30. 20:46
 6/14 anonim ***** válasza:
59%

34 éves átlagos férfiként nekem is ez a tapasztalatom, de szerintem ez nem automatikusan jön, nem jár alanyi jogon.

Arról lehet szó, hogy egy átlagos férfi azért a 30-as évei közepére már eljut egy bizonyos szintre és van némi élettapasztalata.

Megvan az egzisztenciája, már nem feltétlenül az alja munkát végzi, van otthona, autója, túl van néhány párkapcsolaton, van tapasztalata nőkkel, van valami hobbija, van egy baráti-haveri köre, megvan neki az ún. szociális hálója, stb.

Ha ezek mellé még sportol is valamit, nem hagyja el magát, nincs elhízva, ad az öltözködésére, stb., akkor úgy összességében jobb parti, mint a huszonéves férfiak többsége és ezt az ahhoz a korosztályhoz tartozó nők észreveszik.

Nekem is az utóbbi években több nőm volt, mint az azelőtti 10 évben és a legtöbb huszonéves volt.

A mostani barátnőm is fiatalabb nálam 9 évvel.

Szóval aki nem tesz semmit, nem fejlődik, nem halad előre a saját életében és amúgy mindig is lúzer volt a nőknél, az nem számíthat semmi jóra 30 felett sem.

Illetve aki sikeres volt a 20-as éveiben a nőknél, de szintén megrekedt azon a szinten, az sem számíthat több nőre, mert 30 felett már más az elvárás.

2017. júl. 30. 21:09
 7/14 A kérdező kommentje:
Akkor az utolsó lehet nálam a bibi. Nem változott túl sok minden, nem lettem tehetősebb, nem lett több barátom, stb.
2017. júl. 30. 21:12
 8/14 anonim ***** válasza:
En 25 multam, nekem nem jonnek be a 30 feletti ferfiak. Keves van, aki tenyleg megfelelne annak, amit egy 30 felettitol elvarnek, a legtobb vagy eretlen meg vagy mar tul komoly akikhez en vagyok eretlen. Mellesleg a 20-25 koruli lanyismeroseim is mind korukbeli ferfiakkal jarnak, talan 1-2 lanyt ismerek csak, akiknek 30 feletti parjuk van.
2017. júl. 30. 21:13
 9/14 anonim ***** válasza:

Én se értem,Kérdező, pedig 32 éves férfi vagyok. Nem is tapasztalom ezt.

Abban az esetekben igaz, amikor a csávó pénzes, a nőknek meg ugye kell a zseton, attól boldogok. Ehhez viszont nem kell harmincas-negyvenes férfinak lenni, ha 18 évesen vagy kőgazdag ricsiriccs, akkor is ugyanúgy kapós leszel a csajoknál.

2017. júl. 30. 21:19
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom. De tény, hogy van kapásból vagy 40 harmincas ismerősöm (nem a gykn) és mindenek 7+ évvel fiatalabb barátnője van. Nekem meg semmi, sőt öregnek tartanak, holott a barátaim zöme meg többnek néz ki. Ki érti ezt.
2017. júl. 30. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!