Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális így tönkremenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális így tönkremenni egy elutasításba?

Figyelt kérdés

Rövid ideig voltunk csak együtt, de állandóan azt hallgattam, hogy mennyire hiányolja az exnőjét. Akivel mellesleg ő szakított.

A végén már pokoli kíváncsi voltam arra a csajra, de sose volt hajlandó megmutatni képen. Csak elmondta, hogy hogy néz ki, mennyivel szebb nálam és hasonlók.

A végén azt is megkaptam, hogy neki igazából nem is tetszenek a szőkék (eredeti szőke vagyok), csakis a festett fekete hajú, világító kék szemű, mű, kicsit ribis (szája, melle ne eredeti legyen) nők.

Ez nekem nagyon fájt, mivel én meg teljesen természetes vagyok :(

Annyira megviselt ez az egész dolog, hogy fél évet jártam pszichológushoz,hogy fel tudjam végre dolgozni. Középsúlyos depressziótól szenvedtem a szakítás után.

Sokáig csúnyának tartottam magam, utáltam magam, irigyeltem minden nőt, aki úgy néz ki, amilyennek ő a volt párját (akivel végül újra összejött) leírta. Gyönyörűnek képzeltem el, példaképnek állítottam fel magam elé (holott azt se tudtam, hogy néz ki iagzából, vagy egyáltalán létezik-e, mert a nevét se mondta el soha).

Rengeteg idő kellett, hogy helyrejöjjek, hogy végre újra értékelhessem magam.

Egy véletlen folytán bukkantam rá egy könyvre, amiben hasonló eseteket elemeztek, ebből kezdtem gyanakodni, hogy az illető férfi jó eséllyel egy nárcisztikus manipulátor, aki ebben éli ki magát, hogy nőket tesz tönkre.

Azóta nem szeretnék az exe helyében lenni. De még így is vannak napok, amikor utálom magam, főleg ha véletlenül látom a pasit valahol.

2017. aug. 1. 11:11
 1/4 A kérdező kommentje:

Kimaradt:

Pár alkalommal lefeküdtünk, hiszen elvileg jártunk, de utána mikor szakítottunk, megkaptam, hogy hatalmas hiba volt ez a részéről, de most már mindegy.

Azt hiszem, ez tört a legjobban össze, ilyet rám még sose mondtak.

2017. aug. 1. 11:12
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Erős jellemű nő ilyenen nem kattan be.Sajnos nagyon gyenge vagy ezek szerint.
2017. aug. 1. 11:13
 3/4 anonim ***** válasza:

A manipulátorok a gyengék igazából, hiszen ők szívják mások vérét. Ne hallgass az első hozzászólóra. Valószínű ő a gyenge, mert abból merít erőt, hogy beléd rúg. Ha erős lenne, akkor nem lenne ilyesmire szüksége.

De neked meg kell tanulnod megvédeni magad az ilyen parazitáktól. Vége van, tanultál belőle. Találd meg magad és akkor senki nem bizonytalaníthat el.

2017. aug. 1. 11:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Az átlagnál érzékenyebb vagy,jobban megvisel a csalódás.Hasonló típus vagyok én is.Évek kellettek,míg összeszedtem magam,igaz,egyedül.Szóval megértelek teljesen.Ilyen beteg barmok miatt ne tedd magad tönkre!Èpítsd fel magad és az életedet újra!
2017. aug. 1. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!