Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd tönkremenni az életem, mit csináljak? 19/L többi lent
Munkát kell keresned, és nem válogathatsz túl sokat. És menj el a legolcsóbb albérletbe.
Szűkösen már 120-ból meg tudsz élni egyedül. De ha nagyon szűkösen élsz még 100 e Ft-ból is.
Kipakolnak? Semmilyen állami lehetőség nincs, ahova mehetnél esetleg? Lakóotthon? Nem vagyok jártas a témában, de nekem olyasmi rémlik, hogy 24 éves korig jár néhány dolog. Azon, hogy kárt teszel magadban, még csak ne is gondolkodj! Ha netán valamikor úgy érzed, hogy nem tudod kezelni ezeket a gondolatokat, azonnal kérj segítséget, ott a barátod, ismerősök, vagy bárki bizalmas, akihez fordulni tudsz, ha nem elérhetőek éppen, pszichológus, lelkisegély, ha vallásos vagy, akkor lelkész, stb. Ha felvesznek, hogy egy kicsit megalapozd magad, egy évet bármelyik egyetemen tudsz halasztani, kicsit növelné az önbizalmad is, meg a pénz is jól jön majd. Persze ez csak rajtad múlik, akár egyből el is kezdheted iskolát, ezt neked kell eldönteni, hogy neked hogy jobb. Ha valamilyen sportot elkezdenél (kocogás, túrázás, erősítés otthon, akármi, ami nem költséges) sokat javíthatna a közérzeteden, persze ez lelki alkat kérdése is, hogy mi jön be, és egyáltalán megtalálod, amiben a kedvedet is leled. Ebben mozgásban partner lehetne a barátod is, akár együtt is csinálhatnátok, még javíthat is a kapcsolaton.
Sok sikert, és fel a fejjel! Csak keményen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!