Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezd tönkremenni az életem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezd tönkremenni az életem, mit csináljak? 19/L többi lent

Figyelt kérdés
Nevelőszülőknél élek, ami mint kiderült már el kellett vna költöznöm innen, mert olyan "rendesek", hogy kipakolnak, nincs hova mennem, arra várok, hogy visszajelezzenek, hogy felvettek e valahova, v nem (most érettségiztem), de szerintem nem fognak felvenni sehova (kevés a pontom).. nincs munkám, a barátom már nem szerelmes, úgyhogy ugy néz ki, hogy ez sem fog sokáig működni, de Ő mondta h bizhatok benne, mindenben segiteni fog( ismerem, és tényleg tudom, hogy igazat mond!), már aludni sem tudok kb 1.5 honapja, stresszoldót szedek, lefogytam, nem igy képzeltem el az életem. Már néha azt kivánom, h bárcsak meghalnék!! Nem tudom mit tegyek, egyre lejjebb és lejjebb süllyedek! Kérlek titeket, valaki valami ötletet tudna, h legalább hogy induljak el, v hogy legyek nyugodt stb??? Köszönöm!!!!
2014. júl. 5. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Munkát kell keresned, és nem válogathatsz túl sokat. És menj el a legolcsóbb albérletbe.

Szűkösen már 120-ból meg tudsz élni egyedül. De ha nagyon szűkösen élsz még 100 e Ft-ból is.

2014. júl. 5. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Pályázatokkal vagy ösztöndíjjal tudnál szakmát szerezni és könnyebben eltudsz helyezkedni. Diák kölcsön egy albérletre, tesco-ba eltudsz helyezkedni nyárra és nem fizet olyan rosszul. Kezdj el edzeni reggelente járj el futni, nagyon hatásos stresszoldó, legalább is nekem bevált. :) Sok sikert.
2014. júl. 5. 18:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Keress egy tök egyszerű munkát, valami pultos v eladó tökmidegy. Kapj érte valami pénzt, vegyél ki egy szobát csajokkal (pl.: alberlet.hu) kezdj el dolgozni, lesznek új barátaid és majd tanulsz jövőre! A lényeg hogy boldog légy és ne gondolj ilyen hülyeségekre emiatt mint az öngyilkosság! Az élet szép, és te nagyon fiatal vagy, csak előre!:) Sok sikert kívánok!
2014. júl. 5. 18:58
 4/5 Nagyon gyakori ***** válasza:

Kipakolnak? Semmilyen állami lehetőség nincs, ahova mehetnél esetleg? Lakóotthon? Nem vagyok jártas a témában, de nekem olyasmi rémlik, hogy 24 éves korig jár néhány dolog. Azon, hogy kárt teszel magadban, még csak ne is gondolkodj! Ha netán valamikor úgy érzed, hogy nem tudod kezelni ezeket a gondolatokat, azonnal kérj segítséget, ott a barátod, ismerősök, vagy bárki bizalmas, akihez fordulni tudsz, ha nem elérhetőek éppen, pszichológus, lelkisegély, ha vallásos vagy, akkor lelkész, stb. Ha felvesznek, hogy egy kicsit megalapozd magad, egy évet bármelyik egyetemen tudsz halasztani, kicsit növelné az önbizalmad is, meg a pénz is jól jön majd. Persze ez csak rajtad múlik, akár egyből el is kezdheted iskolát, ezt neked kell eldönteni, hogy neked hogy jobb. Ha valamilyen sportot elkezdenél (kocogás, túrázás, erősítés otthon, akármi, ami nem költséges) sokat javíthatna a közérzeteden, persze ez lelki alkat kérdése is, hogy mi jön be, és egyáltalán megtalálod, amiben a kedvedet is leled. Ebben mozgásban partner lehetne a barátod is, akár együtt is csinálhatnátok, még javíthat is a kapcsolaton.

Sok sikert, és fel a fejjel! Csak keményen:)

2014. júl. 6. 02:04
 5/5 Nagyon gyakori ***** válasza:
Az egy év halasztást úgy gondoltam, hogy közben dolgozni, csak hosszú lett, és késő van:)
2014. júl. 6. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!