Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, van köztetek olyan, aki úgy érzi, hogy érti a nőket? Tapasztalatlanabb férfitársaitoknak milyen tanácsokkal tudnátok szolgálni?
Aki úgy érzi, hogy már mindent tud a nőkről, kiismerte őket, őt már nem tudják meglepni. Ha egy tapasztalatlan vagy szűz srác azt mondaná nektek, hogy "Taníts, Mester, taníts!", mit mondanátok neki, milyen tanácsokkal, "útravalóval" látnátok el? Hogy kell velük bánni, mi a kulcs a szívükhöz, hogy kell hozzájuk közel kerülni, ill. milyen hibákat tilos elkövetni a velük való ismerkedés, randizás során...
Szóval ha kvázi csajozni kéne megtanítani egy srácot, milyen bölcsességekkel látnátok el? Nem szexuális értelemben gondoltam, hanem udvarlás, ismerkedés, randizás, a női természet, jellem, viselkedés, az általuk küldözgetett jelek értelmezése...
Bátorság és gerinc.
Legyél bátor odamenni és leszólítani, legyél bátor elmondani, ha hibáztál, és vállalni a következményeket.
Szerintem az országban én vagyok az egyik legtapasztaltabb.
Már vagy 10 éve kutakodok a női lélekben több szinten.
Azt mondom, hogy kiismerhetőek, de elég kemény az igazság.
Sok ellentétet mondasz.
Tanítani vagy tanácsokkal ellátni kell?
Csajozni, vagy nők "nyelvén" kell tanítani? Ezek nagyon nagyon nagyon mást jelentenek.
Írj rám ha tanítás kell( pszichológia), tanácsot nem adok. Ennyire máshogyan működő elmén való tanácskozás, mélyebb megértés nélkül szinte haszontalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!