Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatlanabb srácok, válaszolnátok a kérdésemre?
Ha elkezdenétek randizni egy lánnyal úgy, hogy előtte nem szereztetek túl sok tapasztalatot, mondjuk csak buliban volt egy-két csók, vagy egy rövid kapcsolatotok volt, ahol nem volt szex és hasonlók-
Ilyen esetben mennyi idő és milyen célzások kellenek nektek, hogy merjetek lépni és csóknál meg sima ölelésnél többet tenni? Például mi kell ahhoz, hogy hozzá merjetek érni a lány melléhez (ruhán keresztül), vagy hogy feljebb is meg merjétek simogatni a combját stb?
Mit kell egy lánynak jeleznie ahhoz, hogy ilyesmit merjetek csinálni? És kb mennyi együtt járási idő után érzitek, hogy itt az idő?
Köszönöm szépen, ha válaszoltok :)
Én a csókra meg a spontán odabújásra, ölelésre tudtam nehezen rávenni magam bátortalanság miatt, utána onnan már simán mentek tovább a dolgok.
Egyébként addig nekem kellett kb 4. randi, meg erős célzások, szemezések, hogy meg merjem csókolni a másikat, de talán ha már oda mer hozzád bújni, és mélyen a szemébe nézel és lassan hajolsz felé, veszi a lapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!