Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én reagálom túl vagy ez valóban egy bunkó beszólás volt?
Ismerkedem egy férfival. A távolság miatt videó telefonálni szoktunk (tehát látott már hogyan is nézek ki). Mindig nagyon megdicsér, hogy milyen szép és csinos vagyok.
Ma a magasságra és a súlyra terelődött a téma. Mivel nem szégyenlem a testalkatom elmondtam neki, hogy 170 cm magas vagyok és kb. 59-60 kg. Világ életemben sportoltam, valóban nem vagyok az a vékony típus. De kövérnek sem mondanám magam és eddig más sem gondolta ezt rólam.
Na szóval, mikor elmondtam a súlyom, akkor ő jó tanácsként, annyit mondott, hogy minimum 5 kilót fogynom kellene, akkor lennék csak igazán bombázó. Majd hozzátette, hogy van rá 2 hetem. Ugyanis két hét múlva találkozunk.
Megmondom őszintén nem tudom akarom-e vele a találkozót...
Persze mindenkinek van és lehet is egy ideálja, de ez így nekem kicsit sok volt.
Voltam 49 és 50 kiló is, nem igazán néztem ki jól és akkor nem is éreztem túl jól magam...
Én úgy gondolom, ha neki ennyire a vékony lányok tetszenek, akkor nincs értelme találkozni.
Túlreagálom vagy erős megjegyzés volt?
25, értelmes srácnak tűnsz, de az, hogy mondod, hogy te is mondasz néha bunkóságot, szerintem nem jelent semmit. Mert vannak dolgok, amiket egyesek bunkóbbnak tartanak, mások kevésbé. Van amire valaki jobban ugrik, kész, ennyi az egész, úgy látszik,erre a többség ugrik. Egyébként nem az a bunkó, hogy szerinte a nő nem sovány,hanem hogy ezt kilókra és nem a látványra alapozza, illetve, hogy határidőt ad, mintha ő lenne valaki. Ebből az követezik, hogy többre tartja magát, hiszen határidőt mindig annak szabunk, aki nem fölöttünk hanem alattunk van a hierarchiában. Én ezt egy barátság esetén se tűrném, itt nem csak a járásról van szó. Pl. ha valaki (egy barát) felhívná a figyelmem egy hibámra, az oké. Én is volt, hogy szóvá tettem az egyik jó barátomnak, hogy állandóan késik. De nem mondtam neki, hogy 2 hete van megváltozni.
A nákolás pedig rendszerbe illeszkedő nyelvi forma, nyelvjárásban is előfordul, kizárólag a sztenderd magyar irodalmi nyelvben hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!