Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én reagálom túl vagy ez valóban egy bunkó beszólás volt?
Ismerkedem egy férfival. A távolság miatt videó telefonálni szoktunk (tehát látott már hogyan is nézek ki). Mindig nagyon megdicsér, hogy milyen szép és csinos vagyok.
Ma a magasságra és a súlyra terelődött a téma. Mivel nem szégyenlem a testalkatom elmondtam neki, hogy 170 cm magas vagyok és kb. 59-60 kg. Világ életemben sportoltam, valóban nem vagyok az a vékony típus. De kövérnek sem mondanám magam és eddig más sem gondolta ezt rólam.
Na szóval, mikor elmondtam a súlyom, akkor ő jó tanácsként, annyit mondott, hogy minimum 5 kilót fogynom kellene, akkor lennék csak igazán bombázó. Majd hozzátette, hogy van rá 2 hetem. Ugyanis két hét múlva találkozunk.
Megmondom őszintén nem tudom akarom-e vele a találkozót...
Persze mindenkinek van és lehet is egy ideálja, de ez így nekem kicsit sok volt.
Voltam 49 és 50 kiló is, nem igazán néztem ki jól és akkor nem is éreztem túl jól magam...
Én úgy gondolom, ha neki ennyire a vékony lányok tetszenek, akkor nincs értelme találkozni.
Túlreagálom vagy erős megjegyzés volt?
Köszönöm szépen a sok választ!
Persze mindenkinek lehet egy-két rosszul megfogalmazott mondata.
Csak azt kihagytam a sztoriból, hogy ő mostanában elég gyakran enged meg magának bunkó mondatokat. Bírom a gyűrődést, mert a volt barátom sem volt egy finomkodó típus, de ilyet még ő sem engedett volna meg magának.
Nem azzal van a bajom, hogy nem tetszem neki vagy hogy megengedte magának ezt a mondatot. Csak most nem értem... 4 hónapig jó voltam így, most megtudta, hogy nem 55 kiló vagyok, hanem 60 és van két hetem fogyni... Ez nevetséges kategória.
És még volt neki egy hasonló kedves megjegyzése. Tudja, hogy rendszeresen szoktam futni. Megkérdezte, hogy tegnap voltam-e. Mondtam neki, hogy nem voltam, mert lusta voltam. Erre azt mondta, hogy tudja hogy az vagyok és hogy sokat is alszom, ez nem normális, nem egészséges dolog és azért hízom, mert mindig alszom... :D
Na jó, ahogy leírtam ezt a mondatot magamtól is rájöttem, hogy nem érdemes a pasival komolyabban foglalkozni.
nevetséges a figura és nem csak azért, mert a még vékonyabb nőket szereti
képzelem ő hogy néz ki
nem kell vele folytatni
"Annyira bírom, hogy milyen irgalmatlan gyorsan el lehet vágni magadat... "
Csakhogy ez nem egy kis "hiba" volt, hanem egyszerűen kiderült a jelleme, hogy bunkó, követelező, öntelt, és 0 eq-val rendelkezik.
Én azt az oldalt akartam képviselni ebben a vitában, amelyik azt mondja, hogy egyetlen hiba alapján utasítsam el az egész másik embert.
Ha ez a hiba nem egyetlen, hanem most már szokás (ahogy a kérdező írta most már), és egyértelmű, hogy az egész jellemére vonatkozik, akkor felőlem nyugodtan lépjen azt a kérdező, amit akar.
Nem az én párom lesz, ő dönti el, hogy mit akar. Viszont úgy érzem szükség van gyakran ellepólusra, mert 20-an írják ugyanazt. Legyen egy másik oldal is. Most ez voltam én.
De még mindig állítom, hogy én is mondok néha bunkó dolgokat, és az első benyomás rólam mindig rossz, mert egyformán őszinte vagyok az idegenekhez úgy, mint a barátaimhoz. Csak van, aki első találkozásra nem képes elviselni ezt. Van, aki kitartó és megismer, rájön, hogy nem vagyok értéktelen... csak igazmondó tapló paraszt :) Mármint... szóval valami ilyesmi.
Mindenesetre tudom, hogy milyen érzés, amikor valaki megítél 1-2 mondat után, és leszűri belőle, hogy olyan vagyok, amilyen... amilyen valójában nem vagyok. Ajánlom mindenki figyelmébe, hogy érdemes megismerni egy másik embert, mert lehet, hogy rétegelt, és nem olyan egyszerű mindenki, mint a faék.
Persze mindig eljön az idő (van, akinél előbb és van, akinél később), amikor már dönt az ember, hogy "na jó... megismertem eléggé... nem érdekel a srác/lány. Buta/bunkó/unalmas stb."
És fontosnak is tartom, hogy ez idejében legyen :)
na hajrá!
JM!
20 F
az első mondatból ki maradt egy NE
"hogy NE egyetlen hiba alapján utasítsam el az egész másik embert. "
:)
75%-os válaszoló!
Hívhatjuk ezt őszinteségnek, bunkóságnak, szókimondásnak igazából teljesen mind1.
Még egyszer hangsúlyozom nem is igazán azon van a lényeg, hogy kövérnek talál. Nem tudom, hogy a nők nagy többsége el tudja-e fogadni azt a tényt, ha valakinek nem tetszik, mert én pl. teljesen megértem. Különbözőek vagyunk, különböző ízléssel megáldva... Amin igazából kiakadtam, hogy kaptam tőle két hét ultimátumot, hogy úgy nézzek ki, ahogy ő azt elvárja. És ez nagyon nem az a viselkedés amit én tolerálni tudnék. Tudod az ilyen típusú férfiak csalják a feleségüket, csak mert szülés után az felszedett jó pár plusz kilót...
Ma is írt, csak nem értem minek?! Keresgéljen a vékonyabb lányok között.
Nálam felejtős lenne a pasi ezzel a beszólással, főleg, ha már korábban is volt bunkó megnyilvánulása.
De humorosan kezelném a helyzetet, és megírnám, hogy becsülöm az őszinteségét, és megtisztelem azzal, hogy én is őszinte leszek hozzá.
Megírnám neki, hogy nekem meg ez a testalkat tetszik férfiknál, és szívesen randizom vele, miután nekem sikerült ledobnom 5 kilót, ő meg küld egy képet arról, hogy már ehhez hasonlóra formálta a testét:
Véleményt mondani, vagy meghatározni másnak, mit tegyen, hány kiló legyen, nem ugyanaz. Megnézném, mit szólnál, ha kapnál két hetet arra, hogy szedj fel magadra 10 kiló izmot. Nem vennéd zokon picit? Függetlenül attól, hogy szükséged van-e az izmosodásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!