Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én reagálom túl vagy ez valóban egy bunkó beszólás volt?
Ismerkedem egy férfival. A távolság miatt videó telefonálni szoktunk (tehát látott már hogyan is nézek ki). Mindig nagyon megdicsér, hogy milyen szép és csinos vagyok.
Ma a magasságra és a súlyra terelődött a téma. Mivel nem szégyenlem a testalkatom elmondtam neki, hogy 170 cm magas vagyok és kb. 59-60 kg. Világ életemben sportoltam, valóban nem vagyok az a vékony típus. De kövérnek sem mondanám magam és eddig más sem gondolta ezt rólam.
Na szóval, mikor elmondtam a súlyom, akkor ő jó tanácsként, annyit mondott, hogy minimum 5 kilót fogynom kellene, akkor lennék csak igazán bombázó. Majd hozzátette, hogy van rá 2 hetem. Ugyanis két hét múlva találkozunk.
Megmondom őszintén nem tudom akarom-e vele a találkozót...
Persze mindenkinek van és lehet is egy ideálja, de ez így nekem kicsit sok volt.
Voltam 49 és 50 kiló is, nem igazán néztem ki jól és akkor nem is éreztem túl jól magam...
Én úgy gondolom, ha neki ennyire a vékony lányok tetszenek, akkor nincs értelme találkozni.
Túlreagálom vagy erős megjegyzés volt?
Egyáltalán nem reagálod túl.
Tuti nem találkoznék vele ezek után. Gondolj bele, milyen beszólásokat fog még megengedni magának.
Szerintem is gáz a srác. Először is én 173 cm-esen két kezem összeraknál, ha annyi kiló lennék, mint te. De dolgozom rajta. :) Másrészt ilyet nem mondunk. Pl. én tudom, hogy nem vagyok sovány, de bunkóság ilyet mondani, főleg, hogy van rá 2 heted. Most mit gondol, hogy majd 2 hetet elkezdesz teperni? Én se mondom a pasiknak,hogy lehetnél kigyúrtabb meg ilyenek.
Erről amúgy ez a vicc jut eszembe: 14 napig nem ettem semmit, csak vizet ittam, és 14 nap alatt vesztettem 2 hetet.
Szerintem ez a férfi gáz. És nem azért, mert nem tetszel így neki, hanem mert ilyen pofátlan módon iylet mond. Bárnem ismerem, de első hallásra olyannak tűnik, aki eddig burokban élt, és most kiszabadult az emberek közé. Azt se tudja, hogy kell viselkedni. Az a baj, hogy ha lemondod a randit, azt se fogja érteni, miért. Azt hiszi majd, az a bajod, hogy szerinte kövér vagy. pedig téged az zavar, hogy ilyen arrogánsan mondta ezt. Minden esetre én ezek után nem mennék vele sehova.
24/N
Viccelni akart a szerencsétlenje, aztán nem jött neki össze.
Egész egyszerűen csak nincs azzal tisztában, hogy megbántott ezzel, mert ő férfi és vékony típus, tehát sosem kínlódott azzal, hogy lefogyjon.
CSAK VICCELNI AKART. Nem sikerült neki, mert beletenyerelt egy olyan témába, amibe nem kellett volna neki. Megbántott vele, de ő ezt nem tudta előre. Hülye volt... nagy ügy. Mindenki hülye néha, vagy mond hülyeségeket. Persze azt teszel, amit akarsz. Csak mindenki mondja, hogy tiltsd le stb.
Én is mondok néha ostobaságokat, és ha 1-2 év ismeretség után mondok nagyobbat, akkor az illető tudja, hogy amúgy normális vagyok, csak most kicsúszott a számon. Viszont ha 1-2 hónap után mondok ilyet, akkor fogja magát és szónélkül letilt? Hát oké... Túl lőtt a célon... egyszer.
Ismerd meg, és figyeld, hogy tesz-e még ilyen megjegyzéseket.
Egy mérés nem mérés.
Hat, en hagyjam a picsbe ezek utan. Ugasson a csontigyerek masnak... :")
En nalad 3 centivel vagyok magasabb, 59 kilo korul szoktam lenni, de konkretan egy-egy centikkel logom tul az alomkent leirt 90-60-90 merethatart. A kilo nem jelent semmit... legalabbis a parom meg nem panaszkodott a C-s cici, kerek fenek meg vekony derek miatt... a te mereteiddel te is kb. ugyanilyen lehetsz. Ez a gyoker meg eddig max Marok Marcsit meg a teveben levo cicis neniket nezhette.
Nekem nem kellene ilyen férfi
akármit is küldözget utána smileket,sziveket!
Eddig csinos voltam adatok nélkül?
Most meg már nem kellek neki csak minusz 5 -10 kg val? akkor lennék bombázó csak??
Te életed te döntésed!
Én nem találkoznák vele ezek után!
170 cm vagyok és 58-60 kiló között ingadozok. A környezetemben (munkatársak, család) rendszeresen megkapom, hogy túl vékony vagyok...
5 kiló mínusszal én már konkrétan anorexiásnak tűnnék.
Tiltsd a fenébe, ez egy idióta.
Annyira bírom, hogy milyen irgalmatlan gyorsan el lehet vágni magadat...
Mondjuk megértem. Én se találkoznék valakivel, aki egy ilyen mondatot leír: "Én nem találkozNÁK vele ezek után!"
Mindössze csak azért offenzíva, mert túl gyors és drasztikus lépésnek tartom azt, hogy egyetlen ilyen mondat után megsértődjön valaki, és minden kapcsolatot elvágjon a másikkal. Pont olyan ostobaságnak tartom, mintha csak azért megítélnék valakit és teljes személyiségétől megfosztanám magamat, mert nem képes helyesen ragozni a "találkozni" igét.
Bár gondolom én nem érthetem ezt, mert fityegő van a lábam közt...
Kérdező, neked sok sikert. Véleményem szerint, ha megfogott valami ebben a srácban, akkor még találkozásig azért várj, hogy megismerhesd kicsit jobban. De tégy úgy, ahogy jónak látod. Én csak kapcsolat párti vagyok... szerintem nincs tökéletes, aki sose mond semmi rosszat.
JM!
20 F
Én 158 centi vagyok, mikor annyi kiló voltam, mint te, mindenki szörnyülködött, hogy el fog fújni a szél. Most 10-zel több vagyok, én kb bálnának érzem magam, mások szerint pont jó. Te nagyon csini lehetsz.
Amikor az egyik exem fél évet adott a fogyásra, akkor nem léptem, pedig kellett volna. Már az is tűrhetetlen, nemhogy egy ismeretlentől. Miért gondolja, hogy ő meghatározhatja, neked hány kilónak kell lenned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!