Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolja ennyi férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja ennyi férfi egy utolsó szemétnek a nőket?

Figyelt kérdés

Egyszerűen hányingerem van attól, amit néha itt olvasok. Hogy a nők játszadoznak, hazudoznak, átverik a férfiakat... Én elismerem, hogy van ilyen, ahogy a férfiak között is van szégyen...

De nem értem.

Ha egy nő nem ír vissza azonnal, mert van jobb dolga (úristenhogymerészelelédhelyeznibármit), akkor már egyből játszmázik, szórakozik, hülyít...

Ha "eltűnik" akkor is hazug, gerinctelen, szar, holott arra nem gondol senki, milyen egy idegennel közölni, hogy "ne haragudj, ez most nem fog menni/nem egymást keressük". A leggyengébb visszautasítás is szétcseszi az ember önbizalmát, miért romboljam le azzal, hogy közlöm vele, hogy nem ő kell? Szerintem az ember nem csak a szavakból ért, és ha valaki nem keres, az igenis bír jelentőséggel. Lényegtelen, hogy miért nem keres, a tényen nem változtat: ebből most nem lesz semmi, mert vagy van fontosabb, vagy van más, vagy nem akarja... Nagy fiú vagy, aki tud egy ilyet helyén kezelni és felfogja higgadtan, háborgás helyett.

Igenis van, mikor jogos az egyszavas válasz, vagy a kelletlenkedés. Mikor valaki felcseszi az agyad a sablonkérdéseivel, az erőszakosságával, vagy a rádakaszkodással, nem értem, mit vársz. De most úgy komolyan, miért erőltesse meg magát az ember és rágja a másik szájába, hogy "igen, kisfiam, a mizu egy tré, fantáziátlan szar és ha azt írom, hogy semmi, akkor az nem azt jelenti, hogy nem tudok kommunikálni, hanem azt, hogy nem akarok, mert marhára nem élvezem a beszélgetést". Meg a rákaszkodásnál sem fogok magyarázkodni, mert evidenciának tekintem egy felnőtt férfi esetében, hogy egy idegent nem kérünk számon, hogy hogy nem mer találkozni velünk azonnal, hanem felfogjuk, hogy előttünk is volt élete és van is, még ha nekünk nincs is. Akinek az alap dolgok nem jönnek le, az ne csodálkozzon, ha valaki elveszti a türelmét a hülyeségei láttán, mert anyád is két pofonnal jutalmazta, ha 7 évesen 3 éves módjára köpködted a kaját, vagy bőgtél az áruház közepén.

Kihasználni azt lehet, aki hagyja. Rengeteg férfi kocsival meg karórával meg mindennel pózol társkeresőn és direkt csinálja a rongyrázást azzal, hogy puccos helyre hív, hogy megmutassa, ki a Jani... Komolyan, aki k rvának áll, miért csodálkozik, ha megb sszák? Ha odadobod elé a vagyonod, mit vársz, hogy majd a lelkedért fog szeretni? Az lenne az első, ha tehetős pasi lennék, hogy egy ideig nem reklámoznám, csak mikor tudom, hogy a nő normális. Én sem hívok át mindenkit megd gatni magam, hogy abból válasszak, aki nemet mer mondani, mert abból a büdös életben nem magyarázom ki magam és még a normális férfiak kedvét is elveszem...

Meg a másik, fel vannak háborodva, hogy a nő válogat. Ha megteheti, egészségére, ha nem teheti meg, mert olyat vár, amit véleményed szerint nem tud nyújtani, ergo nem érdemel (nem mindig van így amúgy, ilyen az élet), akkor meg az ő baja, majd átgondolja sok év sikertelen keresgélés után és változtat. Vagy nem változtat, de semmi közöd hozzá, hogy ő mi alapján milyen párt választ magának. Az ő élete, ha elcseszi, akkor is, ha megfogja az isten lábát az új pasijával, akkor is. Téged sem b szogat a szomszéd, hogy miért kétajtós a kocsid meg fehér az inged. Ha neked az kell, amen.

És sorolhatnám. Nevetséges néha, hogy a két nem egymásra mutogat, holott egy egyenesen rosszindulatú viselkedést ki kell érdemelni. Az átlagembernek nincs arra energiája, hogy az okozzon élvezetet neki, hogy másnak árt. Bármilyen hihetetlen. De ha a másik olyan ostoba és olyan suta, hogy az fáj, és felidegel, a legnagyobb jóindulattal is csak ignorálod.

2017. júl. 28. 11:03
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
29%

Ha eltűnik előzmény nélkül, akkor bizony, egy gerinctelen szar, mert aki gerinces az megmondja mi van, és azt is hogy miért, hogy a másik esetleg javíthasson a dolgon.

"Mikor valaki felcseszi az agyad a sablonkérdéseivel, az erőszakosságával, vagy a rádakaszkodással, nem értem, mit vársz. "

Én sem értem mit vársz amikor a "a férfi kezdeményezzen, vigye a beszélgetést, mert ha nem válaszol akkor egy rohadt bunkó aki biztos más nőkkel kavar, de én nem árulok el neki magamról semmit, találja ki hogy miről lehet velem beszélgetni! Ja és ha meg a gyök7 színuszának pi-szeresével a kozmikus állandó hatvány megegyező másodpercenként ír az rámakaszkodó bunkó!!"

"Rengeteg férfi kocsival meg karórával meg mindennel pózol társkeresőn és direkt csinálja a rongyrázást azzal, hogy puccos helyre hív, hogy megmutassa, ki a Jani..."

És mindezt azért csinálja, mert különben észre sem veszed.

"Meg a másik, fel vannak háborodva, hogy a nő válogat."

Persze hogy fel van háborodva, hiszen a nők azt hiresztelik magukról, hogy ők kedvesek, tisztességesek, nem válogatnak, ha igen akkor is a belső alapján... bár a pénztárcát lehet belső tulajdonságnak mondani, de az is inkább külsőség.

2017. júl. 28. 12:59
 22/52 anonim ***** válasza:
97%

Azt azért nézzük hozzá, hogy van ahol nem segít a szép szó, csak az, ha tiltod, és próbálod elkerülni jó messzire a pasit.

Amíg nem volt párom, és ismerkedtem az emberekkel, addig nekem is voltak olyan srácok, akik túlságosan is nyomultak, már 2 nap ismeretség után ágyba akartak vinni, és amikor közöltem, hogy ebből nem kérek, akkor jött a rinya. Olyasmik, hogy sosem fogok olyat találni, mint ők, meg miért ne lehetne szexelni...

Azt tudom tanácsolni, hogy az ilyenekkel ne törődj. Ha meg valaki az izmaival és a pénzével dicsekszik, arról automatikusan azt gondolom, hogy nem tud többet nyújtani. :)

21/L

2017. júl. 28. 13:09
 23/52 anonim ***** válasza:
29%
Mer hisztis majmok és kuki helyett lassan puncijuk lesz.
2017. júl. 28. 13:27
 24/52 anonim ***** válasza:
31%
Az internet ma már lehetőséget ad a férfiaknak,hogy a nőkkel kapcsolatos tapasztalataikat megosszák és kibeszéljék a nők viselkedését. Ugyanezt a nők mindig is csinálták a férfiakkal,csak most szemtanúi annak,hogy őket is ki lehet tárgyalni..nem csoda,hogy ez zavarja a nőket,mert ellentmond a saját magukról alkotott álomképnek az,amit a valóságban művelnek a férfiakkal. Ha úgy tetszik sosem voltatok hozzászokva a kritikához.
2017. júl. 28. 14:12
 25/52 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az nem tetszik, hogy rajtam vernek le mindent. Írok egy választ valahova. Ahogy a 19-es mondta, ezt egy nem egészséges lelkületű pasi meglátja, rámír, szid mindennek.

Nos, a valóságban szinte remeteként élek, mindig kövér voltam, senkinek nem kellettem - nem rinya, tény. És ha megírom, hogy nem ismerkedem, qrva vagyok. Ha épp egy olyan kérdés van, szűz qrva. Vagy anyám qrva. Erre most már felkapom a vizet, mert nincs egy éve, hogy meghalt, és megkérem, hogy ezt ne. Erre még nagyobb qrva az anyám. 10 perc múlva megint rám ír, hogy: "Beszélhetünk végre normálisan?"

És ez rengetegszer megtörtént. Egyetlen eset van, hogy nem írják a pasik a "de miért nem????" kérdést. Ha "nem ismerkedem" helyett megírom, hogy "kövér vagyok". Mint patkányok a süllyedő hajón, el sem köszönnek. Nem is várom el, csak vicces.

És ez csak ez az oldal. Társkeresőn nem vagyok fenn. Úgyhogy nekem férfiakkal kapcsolatban csak online és csak rossz tapasztalatom van. Mégsem szidom őket. Azt szidom, aki nem normális.

2017. júl. 28. 14:24
 26/52 anonim ***** válasza:
94%

Igen, annyira jók a normális hangvételű válasz után kapott privátok, miszerint ri...c vagyok, temetőbe kerülök, kutya vagyok, meg amit akarsz. :D

Majd a másik levélben ugyanez a felhasználó kiönti a lelkét, hogy azért nem kell a nőknek, mert "túl érzékeny és rendes" XDD

2017. júl. 28. 14:30
 27/52 A kérdező kommentje:

#25-26

Pontosan erről beszéltem. Egyszer csináltam olyat, hogy előnytelen képekkel akartam ismerkedni, amint megkapták, ott is: se kép, se hang. Jó esetben. Rossz esetben: ejj, de retekocsmány vagy.

De ha nőnek nézel ki, két sor után te vagy az élete, meg drágámnak hív. És akkor a nőknek számít a belső, meg a minden.

Ugyanez azzal is, ha átváltok unalmasba és elkezdek én is mizuzni meg sablonozni. Egyből nem kapok semmit, vagy "elég unalmas vagy" meg "látom, neked sincs fantáziád". És igaza van! Aki semmi energiát nem fektet ebbe az egészbe, miajóistennek várja a buksisimit egy idegentől, aki nem azért van ott, hogy elnézze a szerencsétlenkedését, meg tűrje a hülyeségeit.

Ismét mondom, felnőtt férfiakról beszélünk, nem igaz, hogy nem jut el az agyáig, mi nevetséges viselkedés a másikkal szemben, vagy egyáltalán az, hogy egy kapcsolat nem azon múlik, hogy ki mennyire jófej? Nem azzal van bajom, hogy így viselkednek, vagy hogy rinyálnak. Az sem jó, de engem nem zavar. Az viszont igen, hogy másra kell mutogatni, és a saját nyomorunkért nem lehet felelősséget vállalni és elismerni, hogy: igen, ez röhejes, ezen változtatnom kell.

2017. júl. 28. 17:41
 28/52 anonim ***** válasza:
De értsd meg, hogy rengeteg pasas, ahogy nő is egyszerűen gec-i buta, primitív, faék. Még, ha meg is fordulna a fejükben, hogy változtassanak, akkor sem tudnának, mert 1: aki buta, egyszerű ember, az általában önző 2: ezt hozták otthonról /minták/, így nincs is képességük a szocializálódásukon változtatni, a bevésett mintákat törölni és a helyükre újakat építeni.
2017. júl. 28. 18:07
 29/52 anonim ***** válasza:
72%

Csak két gondolat a kérdéshez, annak is főleg az egyik bekezdéséhez, a "Ha "eltűnik" akkor is..."-kezdetűhöz:

Azt értsétek már meg, hogy az eltűnés is rosszul esik, sőt, még rosszabbul, mintha megmondaná, hogy nem, mert így ezzel azt üzeni, hogy annyira sem vesz emberszámba, hogy tisztességesen viszonyuljon hozzám. Persze, tudom, sokkal sokkal kényelmesebb csak sunnyogni, mint gerincet növeszteni, és becsülettel megmondani, mi a helyzet. "Nagy fiú vagy, aki tud egy ilyet helyén kezelni" - te meg nem vagy nagylány, aki tud egy ilyet a helyén kezelni, szóval azért a mi dolgunk a normális viselkedés, mert neked nem megy.

A másik meg, hogy odáig oké, ha tényleg valami zaklató állatot akartok így leszerelni, de könyörgöm, a teljesen normális emberek is ugyanezt kapják! Sokszor olvastam, hogy kb milyen típusú érdeklődést várnak a nők és milyet nem, és mindig úgy viszonyultam hozzájuk, ahogy szerintük kéne, mégis csak ignorálást meg királykisasszonykodást kaptam cserébe. Szóval tulajdonképpen ti nevelitek arra a normálisakat is, hogy nincs értelme normálisnak lenni, mert úgyis ugyanúgy le vannak nézve, és vannak, akik erre azt mondják, hogy ha már úgyis mindegy, mit csinálok, akkor legalább kiengedem a dühömet, és azt csinálok, amit akarok. Én még nem tartok itt. Soha nem kértem számon vagy zaklattam lányt, viszont annál több ignorálást kaptam cserébe. És a főkérdésre válaszolva EZÉRT hiszem azt, hogy a nők nagy része egyszerűen tényleg egy gerinctelen sunnyogi valaki, akiket nem lehet komolyan venni. Nem is próbálkozom már egy ideje, nincs arra szükségem, hogy agyonnyomjon a megfeleléskényszer, mert nekem meg kell felelnem, különben hülye vagyok, a nőt meg úgy kell elfogadni ahogy van.

Szóval jó lenne, ha rohadtul észbekapnátok már kedves lányok, hogy nem ti vagytok a világ közepe, akihez igazodni kell, akinek van a véleménye, meg van a helytelen. Mert nem csak én vettem észre pontosan ugyanezt. Teljesen normális beszámolók vannak egyazegyben ugynaerről a jelenségről, de szerintetek mindenki elmebeteg zaklató, aki sikertelen, el van intézve ennyivel...

2017. júl. 28. 20:40
 30/52 anonim ***** válasza:
59%

Remek írás, köszi. Leírtad, amit én is gondolok, csak nekem nem volt ehhez türelmem. Még egy kis kiegészítés:teljesen jogos az a rész, amikor a szomszédos példát hozod fel. Én egyenesen gusztustalannak látom, hogy egyes férfiak úgy adják elő mintha értünk aggódnának, hogy nem lesz pasink vagy nem is tudom.

Amivel kiegészíteném: egyesek csak kötekedni akarnak. Többször előfordult, hogy valaki bizonygatni akarta, hogy a nők csak az izomkolosszus ultraszexi valakikre buknak. Belinkelem pár pasit, hogy nekem ők tetszenek, erre azt a választ kaptam tömegével, hogy ez egy b***zi (bocsánat, de ezt írták), és akinek ő tetszik, az beteg nő. (Nem ilyen Justin Bieber kategória volt.) Na de kérdem én: most nem az volta problémájuk, hogy mindenkinek csak a kigyúrt srácok tetszenek? Most akkor azzal is gond van, akinek nem? Kiírtam erről kérdést, megint csak ugyanazt kaptam.

Eleve, hogy férfiak eldöntik, kinek ki tetsszen... Meg egyes kérdésekben benne van, hogy akinek ez vagy az tetszik, az idióta. De hát azt a nők öntik el, ki a vonzó férfi, egy férfi ne szabja meg. Ha tömegével valaki tetszik a nőknek, akkor igenis ő a vonzó, és kész, akár férfias a férfiak szerint, akár nem. Nőktől még sose hallottam, hogy betegnek neveznék a férfiak ízlését, maximum sajnálják, hogy nem ők tetszenek.

És az a része is nagyon igaz, ahol arról írsz, hogy nem kell mindent magyarázni. Volt itt több olyan kérdés, hogy a nők miért nem segítenek csajozni, meg ha nem magyarázzuk el, miért várjuk el, hogy ők értsék. Mert azt feltételezem, hogy voltak szülei. Vannak bizony olyan dolgok az életben, amit érteni kell. Engem is hagyott válasz nélkül férfi, felfogtam, hogy ez egy nem. Olyan is volt, hogy egy férfi nagyon udvarias és kedves volt, de nem lett semmi belőle. Itt is felfogtam, hogy nem akar bunkó lenni, hogy ő ilyen udvarias, de nem akar velem járni. Nem azért mert hiteget meg mit tudom én, amit egyes férfiak szoktak mondani. Bizony, tettekből, mozdulatokból, hangsúlyokból is simán minden kiderül, és nem az én felelősségem, hogy valaki szociálisan alulművelt. És nem jöjjünk az introvertáltak sajnáltatásával, mert annak ehhez semmi köze. Aki introvertált, az nem szeret a társaság középpontjában lenni, de nem buta szociálisan, felismeri mások érzéseit és szándékait, sőt, egyes felmérések szerint még jobban is. Itt arról van szó, hogy egyesek burokban éltek, és elvárják, hogy a világ lábjegyzetet adjon saját magához. Mintha nem lettem volna ott a suliban, amikor az A betűt tanuljuk, és ezért számon kérme, hogy mások bátran használják.

2017. júl. 28. 21:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!