Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Számít e a magasság ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít e a magasság ha az ember oda akarna menni egy lányhoz? Ultra gáz lenne e, hogy ha nálam magasabb lányokat kergetnék?

Figyelt kérdés
Én 162 cm vagyok még sosem mentem oda nálam magasabb lányokhoz . Besz'rtam őszintén megmondta,hogy hogy nézne már az ki,hogy a lány magasabb mint én. Kérdezem tőletek,hogy ciki e ,hogy ha a lány magasabb mint a fiú ? Amúgy lehet én nőttem kicsire ,de nagyon sok magas csajt látok 165 től kezdve 170-180 centin át 2 méterig :D Nagyon sok ilyen lányt nőt látok nagyon hosszúak a lábaik :D Egyeseknek a nyakáig nem érek:) Szerintetek baromi ciki lenne,hogy ha nálam magasabb lányokhoz odamennék ?

2017. júl. 27. 17:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
54%
Neked is a hosszú láb tetszik, akkor miért várnáf el, hogy nekik meg ne a magasabb srácok kelljenek?
2017. júl. 27. 17:19
 2/24 anonim ***** válasza:
0%
Az alacsony csajok miért nem jók neked?
 3/24 anonim ***** válasza:
0%
1# nél a pont! :D
 4/24 A kérdező kommentje:
Nekem jók eddig is jók voltak az alacsonyabbak nincsen velük bajom csak kérdezem . Nincs láb fétisem vagy ,hogy mondják nem a hosszú lábakra izgulok fel csak megjegyeztem,hogy baromi hosszú a lábuk !
2017. júl. 27. 17:21
 5/24 anonim ***** válasza:
91%

Hát figyu menj oda.

Vagy kinevetnek vagy lesz valami.

2017. júl. 27. 17:22
 6/24 anonim ***** válasza:
23%

4.: persze, biztos azért jegyezted meg,ert nem arra izgulsz. Ha eddig jók voltak az alacsonyabb lányok, akkor mit akarsz? Bocsi, de ahogy valószínűleg te nem jönnél össze egy kövér nővel, mert neked nem nőies, nem tudnád mellette férfinak érezni kagad, úgy a magasabb lányok sem jönnének veled össze jóeséllyel.

Azt mondod, nem vagy felszínes, pedig süt a kérdésről, hogy de. És ha te felszínes vagy, mástól ne várd el, hogy ne legyen az.

2017. júl. 27. 17:25
 7/24 A kérdező kommentje:
Én nem akarok veszekedni nekem mind 1 mit gondolsz nekem az arc a lényeg nem a hosszú lábak ha megfog valami az arcában akkor megfog. Nekem mind 1,hogy egy 140-150 cm magas lánynak jön be az arca odamegyek hozzá,de ha nálam magasabb a lány és tetszik arcra és nem combra,láb hosszra oda hozzá már nem megyek a magasság miatt. A magasság visszafog ! Reménykedem benne,hogy nem a mondandómat vesézzük ki hanem azt,hogy ciki e ha a lány magasabb egy párkapcsolatban mint a fiú ?
2017. júl. 27. 17:44
 8/24 anonim ***** válasza:
28%
Cikinek nem ciki, de ezt 10 ezerből 1 nő tolerálja. Ez van, kegyetlen dolog. Persze ha tele vagy lóvéval, mindjárt megszeretnek.
2017. júl. 27. 17:48
 9/24 anonim ***** válasza:
31%
Akkor is gáz odamenni, ha a hivatalos átlag alatt vagy ( <175 ), mivel a csajok teljesen tisztában vannak az átlag pasi mérettel nemcsoda, ha túlnyomó többségük 180 alatt egyszerűen nem hajlandó a férfival ismerkedni. Szóval ekkora mérettel tényleg esélytelen vagy. Próbálkozz az extrém pici csajoknál ( <150 ). Ők már vannak annyira kompromisszumkényszerben (mivel általában az aránytalan testük miatt (duci, pöttöm) a magasabb pasik körében sem annyira vonzóak), hogy legyen esélyed náluk. Persze az sem garancia, mert ha van kínálat, akkor ők is a jobbat választják. Nézd, én 170 vagyok, de így sem jutna 165-nél magasabb csajt leszólítani, mert 100-ből 98-szor tuti elutasítanának, a maradék kettőért pedig nem kockáztatom a férfias énképem csorbulását. Neked is azt javaslom, hogy csakis minicsajoknál próbálkozz, hátha...
2017. júl. 27. 19:04
 10/24 anonim ***** válasza:
51%

"Próbálkozz az extrém pici csajoknál ( <150 ). Ők már vannak annyira kompromisszumkényszerben (mivel általában az aránytalan testük miatt (duci, pöttöm)"

Te is jó aránytalan lehetsz a 170 nem tudom hány centiddel.

Ráadásul férfinak se mondanálak 185 alatt. :) Szóval bújj el!

2017. júl. 27. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!