Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít e a magasság ha az ember oda akarna menni egy lányhoz? Ultra gáz lenne e, hogy ha nálam magasabb lányokat kergetnék?
Figyelt kérdés
Én 162 cm vagyok még sosem mentem oda nálam magasabb lányokhoz . Besz'rtam őszintén megmondta,hogy hogy nézne már az ki,hogy a lány magasabb mint én. Kérdezem tőletek,hogy ciki e ,hogy ha a lány magasabb mint a fiú ? Amúgy lehet én nőttem kicsire ,de nagyon sok magas csajt látok 165 től kezdve 170-180 centin át 2 méterig :D Nagyon sok ilyen lányt nőt látok nagyon hosszúak a lábaik :D Egyeseknek a nyakáig nem érek:) Szerintetek baromi ciki lenne,hogy ha nálam magasabb lányokhoz odamennék ?2017. júl. 27. 17:15
21/24 A kérdező kommentje:
Mi ez hallod ,hogy a kérdezőt fikázzák az ízlésével és a nézeteit is lehordják :D Legyen véleményed róla ,de én lesz'rom. Nem azért tettem fel a kérdést,hogy fikázzál hanem adj értelmes választ,de nem sikerült. Máskor nem is írj tökös gyerek.
2017. júl. 28. 07:59
22/24 anonim válasza:
Nem gáz. Az a nagyon gáz, hogy egyesek annyura felszínesek és egyszerűek, hogy a magasságuk alapján ítélnek meg embereket. Értelmes nőknél lesz esélyed, feltéve, hogy nincsen emiatt komplexusod. Erre figyelj oda, mert (teljesen jogosan) ezt nagyon nem tolerálják, konfliktusokhoz frusztrációhoz vezet.
23/24 Diavolino44 válasza:
En teljesen joszandekuan irtam, s nem mellesleg segitettem is.
Ha fikaztalak volna akkor ezt irtam volna:
Ez egy annyira ertelmes kerdes, mint megkerdezni milyen a vanilia fagylalt. Hat menj el 5 cukraszdaba es kostold meg!!!
Jah, hogy luzer vagy odamenni 5 nalad magasabb csajhoz.. s megnezni mi is a helyzet valojaban... ertem akkor kerdegess csak itt tovabb s nyugtasd a pici leleked azzal, hogy azt irjak, hogy nem gaz, tok jo dolog.
Tudod mit, akkor en is ezt, irom, nem gaz egyaltalan.. Luzer
Van aki abbol ert amit eloszor irtam, a gyengebb kepesseguek mint te a masodikbol. Szoval fogadd szeretettel. ;)
24/24 A kérdező kommentje:
Gyökér vagy remélem tudod
2017. júl. 28. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!