Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis mellű hölgyek számára nem bántó, hogy sok férfi nem tartja őket nőnek?
Nem tudom, az életben ez a mentalitás mennyire van jelen, de a gyakorin már nagyon sokszor olvastam ezt férfi hozzászólóktól, és ez eléggé elborzaszt. Az ilyen felszínes férfiaknak nyilván kínai, hogy a nőiesség belülről fakad. Ha kicsi a melle, akkor nem nő, de ha bolti ciciket vásárol, akkor már nő lesz? Egyesek komolyan így gondolkodnak? Olyan, mintha egy lélektelen bábuként tekintenének a hölgyekre.
Mi a véleményetek erről? Hölgyek, mennyire találkoztok ezzel az attitűddel a való életben?
"Nekem viszonylag mèretes melleim vannak ès nem vagyok elhízva. Szóval, elmondhatom, hogy lehet itt magyarázni, de a pasiknak mindig megakad a szemük a cicimen.."
Én férfiként azt mondhatom csak ehhez, hogy nekem is megakadhatna a szemem a melleiden, de enyhe borzadással, ugyanis nekem maximum a B-s elfogadható, afölött nem igazán az jut eszembe, hogy "kipróbálnám", hanem csak az, hogy "ilyen nem kellene semmi pénzért sem", mert nekem gusztustalan ( ne vedd személyesen, nem rád vonatkozik, hanem általában a nagy mellekre)
Azért érdekes a gusztustalan kifejezés. Ha már az alacsony férfiakat említették, soha nem jutott eszembe, hogy "gusztustalanok", max nem tetszenek. Gennyes pattanásokra megértem a gusztustalan jelzőt.
Nem nekem szólt, csak érdekes.
De, eléggé. Főleg, ha az ember lánya alapból is ramatyul érzi magát miattuk, hasonló gondolatokkal a fejében. Mert nem, a 70A (vagy AA) az nem a kicsi, formás, hetyke, jaj de jó kategória. Az egy nulla. 5 éves kislány vagy kisfiú test.
Élőben persze senki nem vágja ezt így az ember arcába. Csak simán nincs vonzalom, nincsenek "olyan" tekintetek. És akik megtehetik, olyat választanak helyetted, akinek melle is van. Akik nem, és qrvázni sem tudnak, azok jobb híján esetleg beérik veled, de azt érzed is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!