Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kis mellű hölgyek számára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kis mellű hölgyek számára nem bántó, hogy sok férfi nem tartja őket nőnek?

Figyelt kérdés

Nem tudom, az életben ez a mentalitás mennyire van jelen, de a gyakorin már nagyon sokszor olvastam ezt férfi hozzászólóktól, és ez eléggé elborzaszt. Az ilyen felszínes férfiaknak nyilván kínai, hogy a nőiesség belülről fakad. Ha kicsi a melle, akkor nem nő, de ha bolti ciciket vásárol, akkor már nő lesz? Egyesek komolyan így gondolkodnak? Olyan, mintha egy lélektelen bábuként tekintenének a hölgyekre.

Mi a véleményetek erről? Hölgyek, mennyire találkoztok ezzel az attitűddel a való életben?

2017. júl. 28. 10:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Nem banto, mert a szerelmem annak tart, es ugy szereti a cicimet is, ahogy van. :)

Egy kis mellu no

2017. júl. 28. 11:14
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Sose tapasztaltam ilyet.

75 B a cicim, ergo kicsinek számít, de formás, van párom, elmondása szerint inkább legyen kicsi és formás, mint nagy és lógós, előttem nagymellű csajai voltak, nem jöttek be neki. A férfiak is megnéznek, és képzeld nem a cicijeimet, hanem úgy egybe mindent. Nem értelek hol élsz, és ezt honnan veszed?

Amúgy a nagyon buta, szexista, unintelligens, csak a külsőre menő pasiknak tetszik a nagy mell, akik azt hiszik attól lesznek menők, ha nagy cicis nő villog mellettük. (írtó szánalmas tartom az ilyet)

2017. júl. 28. 11:34
 13/28 anonim ***** válasza:
Gyere, súgok valamit: igen, a nőiesség belülről fakad, ahogy a tej is. Világ életemben a kis cicis nőkért rajongtam. Most már mehetsz, megtudtad az infót. 😉
2017. júl. 28. 12:30
 14/28 anonim ***** válasza:
Minden férfinek más tetszik, én ezt tapasztaltam 40 évem alatt.Akikkel kapcsolatban voltam, azok azt imádták, ami éppen volt, nem volt kikötés részükről mekkora legyen.Nekem nagy melleim vannak és volt olyan az életemben, aki a kisebbeket kedvelte, ennek ellenére az enyémmel sem volt semmi baja.Nem a mellméret számít, ha valaki tényleg szereti a másikat.
2017. júl. 28. 13:00
 15/28 anonim ***** válasza:

Az nem érdekel, hogy "sok férfi" minek tart vagy nem tart, az egyetlen, ami számít, hogy a páromnak úgy tetszem, ahogy vagyok. Ö meg igen gyakran elmondja, hogy mennyire tetszik neki éppen a cicim, neki ugyanis a kicsik tetszenek és nem a nagyok, mégha az is lenne a divat mostanában.

Nekem ennyi elég, de korábban sem érdekel, ki mit gondol a méreteimröl, ha valakinek úgy nem felelek meg, ahogy vagyok, akkor ennyi volt az egész, nekem így jó, ha neki nem, az az ö baja.

2017. júl. 28. 13:56
 16/28 Sunshinedoll ***** válasza:
69%

Lmfao, majd valami világtalan pancser fogja eldönteni, mennyire vagyok nő néhány centiméter alapján. Hagyjukmár :D

Engem az ilyen kommentek annyira nem érintenek, hogy hihetetlen. Whateva, man, a végén úgyis én szexelek többet, nem ezek.

Mondjuk a való életben nem találkoztam még ilyennel, és a pasik a való életben nem is fognak ilyet mondani, mert akkor még úgyse kapnának nőket. Csak online van nagy szájuk, hogy ki így-meg úgy mennyire nem nő. :D

Én tökre elfogadnom, ha valakinek nem tetszik a kis mell, mindenkinek lehet preferenciája, de ne ez alapján döntsük már el önkényesen, ki mennyire ilyen meg olyan, ahhoz senkinek nincs joga.

2017. júl. 28. 14:21
 17/28 anonim ***** válasza:
83%

Szeretem az ilyen kérdéseket. Kiderül belőle, hogy a nagy mell ronda, "kanna" és csak a szexista pasiknak tetszik. Juhé!!!

Mindig csak úgy tudunk magunknak önbizalmat szerezni, ha a másiktól elvesszük, igaz?

2017. júl. 28. 14:30
 18/28 anonim ***** válasza:
29%

#17 az egyik "kannás" én voltam, direkt nem írtam a mellméretem, de tessék; 75/C. Ez önmagában nem extrém nagy mellméret, de figelembevéve a 156 cm magasságomat, és 48 kilómat, arányaiban nézve nekem konkrétan qrva nagy kannáim vannak.

"Kannásként" írtam, amit írtam...

9 voltam.

2017. júl. 28. 16:58
 19/28 anonim ***** válasza:

Igen, vannak ilyen férfiak,de azokkal nem kell foglalkozni. Én sohasem értettem,hogy hogyan lehet és miért kell egy embert a külseje miatt elítélni. Sok embernek olyan hülye felfogása van,ami sokszor elborzaszt. Én erre csak azt mondom,hogy van olyan személy akit nagy mellell ajándékozott meg a természet az mégis inkább kicsit szeretne és fordítva is van, olyan is van akinek kicsi a melle, az pedig nagyobbat szeretne. Minden téren elégedetlenek vagyunk a külsőnkkel, el kellene fogadnunk önmagunkat úgy ahogy vagyunk. Nem az aktuális női és férfi ideállal kellene foglalkozni. De ezt erőlteti ránk a világ, részben nem is a mi hibánk...

Engem is bántottak már meg a külsőm miatt, olyan tulajdonságom miatt, amiről nem tehetek hogy olyan. A túl kövér embereket is mindig kigúnyolják, elképzelni sem tudom milyen lehet nekik úgy élni,hogy egy csomóan látványosan vagy a hátuk mögött megszólják őket a súlyuk miatt. Szívtelen tud lenni az ember. Hatalmas poén ezeknek az idiótáknak ez a csúfolódás,csak arra nem gondolnak,hogy sokan annyira érzékenyek tudnak lenni az őket ért bántó szavakra, hogy egy életre maradandó seb marad bennük emiatt (főleg gyermekkorban).

2017. júl. 28. 19:06
 20/28 anonim ***** válasza:

Nekem kis mellem van (70B), az exem mindig azt mondta, hogy pont a tenyerébe illő :D ENgem soha nem zavart a mérete, nem kellene sem kisebb, sem nagyobb. Nekem így teljesen jó.

Amelyik férfinak nem tetszik, hát sajnálom, akkor nem én leszek a párja, engem ez egyáltalán nem foglalkoztat. TOvább kell látni a női mellnél.

2017. júl. 28. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!