Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, összejönnétek egy sánta férfival?

Figyelt kérdés
Régi baleset következtében a bal térdem tönkrement. Emiatt sántítok, erősen. Ez felejtős, ugye? Azt azért megértem, hogy egyetlen nő sem akar szégyenkezni egy sánta balek miatt....

2017. jún. 13. 21:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%

Nem, nem jönnék össze. Akkor viszont mellette maradnék, ha akkor történik ilyen eset, amikor már együtt vagyunk.

Indokok, hogy miért felejtős számomra: szeretek mozogni, futni, túrázni, sétálni, menni sok felé, és ha az ilyen élményből ki kell zárnom a páromat, mert a tempót nem tudná tartani, akkor ennek nincs túl sok értelme, hogy együtt legyek egy ilyen férfival.

Nagyon sajnálom, ami veled történt. :( De talán, egy olyan lánynál, aki kevésbé szeret mozogni, nála remélem szerencséd lesz. :)

Mindenki előbb vagy utóbb, de megtalálja a párját. Bízz magadban.

Neked is jár a boldogság. :)

2017. jún. 13. 21:35
 2/13 anonim ***** válasza:
29%
Kérdező mindenkinek van hibája! De sajnos a lányok nagyon válogat(hat)nak. Ezért könnyen kirostállódhatsz.
2017. jún. 13. 21:38
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem hiszem, hogy különösebben zavarna. Nem versenyt futni szeretnék vele, hanem párt alkotni.
2017. jún. 13. 21:39
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Egy régi tanárom sánta volt és kacskakezű, mindamellett óriási koponya.

Imádtam az eszét, a derűjét, picit szerelmes voltam belé.

2017. jún. 13. 21:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A párom is biceg :-) Nagy hiba lett volna emiatt "ejteni". Olyan elfoglaltsagot keresunk ami mindkettonknek jo, futni utalok ugyis :-) Max neha elmegyek kirandulni nelkule. Sosem szegyelltem!
2017. jún. 13. 21:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha arcra nekem bejön és nem hót tajparaszt,akkor el tudok tekinteni felette.
2017. jún. 13. 21:53
 7/13 A kérdező kommentje:
Ez az egy dolog, ami gátol a lányok terén. Ha meglátok egy nekem tetsző csajt egyből erre gondolok "á, egy sántával úgysem jönne össze, majd talán egy épp, értékes fickót". Eleinte próbálkoztam, de néhány csaj ezért is ejtett. Egy kapcsolatom volt eddig, de ott aztán az exem szakított, mert nem tud rám férfiként tekinteni.
2017. jún. 13. 21:53
 8/13 anonim ***** válasza:
83%
Igen,a 2esnek igaza van,hogy olyan csajjal ne nagyon gyere össze,aki állandóan pörög,ha kell,ha nem.Mert az meg fog buggyanni melletted.Egy kevésbé eljárós csaj annyira már nem.
2017. jún. 13. 21:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen mértékű a sántaság. Van egy kolléganőm, valami rendellenességgel született, ami miatt nem úgy jár, ahogy a többi ember. Ettől függetlenül teljes életet él, és még futni is láttam már, persze a maga módján, de soha nem játszott rá, hogy neki ilyen problémája van, legalábbis, amióta ismerem, nem tapasztaltam ilyet. Férjhez ment, van két lánya.

Nálam attól függne, hogy tényleg mekkora gondot okoz ez neked a mindennapi életben. Mert pl. ha csak olyan szintű, mint a kolléganőm esetében, akkor akár azt is el tudnám képzelni, hogy egy ilyen partner képes velem tartani az utazásaimra, amikre időnként eljárok (városnéző túra, erdőjárás). Nagyobb terhet az első válaszolóhoz hasonlóan csak akkor vállalnék, ha a kapcsolat alatt történne valami, és emiatt nyilván nem hagynám el a párom.

2017. jún. 13. 21:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Összejönnék vele, ha emiatt nem lenne kisebbségi komplexusa. Ha lenne neki, akkor nem, mert katasztrófa komplexusos embert egy kapcsolatban elviselni. Maga a sántítás bem hiszem, hogy zavarna, az viszont igeb, ha emiatt értéktelennek tartaná magát és folyton kompenzálni akarna.
2017. jún. 13. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!