Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, összejönnétek egy sánta férfival?
Nem, nem jönnék össze. Akkor viszont mellette maradnék, ha akkor történik ilyen eset, amikor már együtt vagyunk.
Indokok, hogy miért felejtős számomra: szeretek mozogni, futni, túrázni, sétálni, menni sok felé, és ha az ilyen élményből ki kell zárnom a páromat, mert a tempót nem tudná tartani, akkor ennek nincs túl sok értelme, hogy együtt legyek egy ilyen férfival.
Nagyon sajnálom, ami veled történt. :( De talán, egy olyan lánynál, aki kevésbé szeret mozogni, nála remélem szerencséd lesz. :)
Mindenki előbb vagy utóbb, de megtalálja a párját. Bízz magadban.
Neked is jár a boldogság. :)
Egy régi tanárom sánta volt és kacskakezű, mindamellett óriási koponya.
Imádtam az eszét, a derűjét, picit szerelmes voltam belé.
Attól függ, milyen mértékű a sántaság. Van egy kolléganőm, valami rendellenességgel született, ami miatt nem úgy jár, ahogy a többi ember. Ettől függetlenül teljes életet él, és még futni is láttam már, persze a maga módján, de soha nem játszott rá, hogy neki ilyen problémája van, legalábbis, amióta ismerem, nem tapasztaltam ilyet. Férjhez ment, van két lánya.
Nálam attól függne, hogy tényleg mekkora gondot okoz ez neked a mindennapi életben. Mert pl. ha csak olyan szintű, mint a kolléganőm esetében, akkor akár azt is el tudnám képzelni, hogy egy ilyen partner képes velem tartani az utazásaimra, amikre időnként eljárok (városnéző túra, erdőjárás). Nagyobb terhet az első válaszolóhoz hasonlóan csak akkor vállalnék, ha a kapcsolat alatt történne valami, és emiatt nyilván nem hagynám el a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!